Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 807
  • 1 450
  •   4
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Честит нов месец, момичета и момчета! Да е късметлийски за всички ни, които честно се занимаваме с хобито си 🤗
Благодаря на Захарчето и на Станимир за времето и труда към темата ни и на всички, които споделяте игри и информация.
Аз рядко първа виждам нещо, но току що видях това в ЦБА, предполагам ще има и в други магазини

# 46
Има ли други, които нямат обаждане от Хайникен за шапките и очилата?
Може ли някой да ми даде номера, от който звънят?
Вчера получих заветното обаждане 😄.Прикачам номера , от който звънят.
Честит да е новият месец на всички! Да е здрав и късметлийски!

# 47
Здравейте!
Следя Ви отдавна, но днес нещо ме провокира да се регистрирам и да оставя коментар тук.
Искам да попитам, понеже сте ветерани тук, има ли някой от Вас, който да е печелил или да познава някой, който да е печелил 20 лева ваучер от месечната игра на Лидл с регистрирането на касовите бележки в Анкетата им за оценка на филиала?
Прочетох мнението относно Альонка и печеленето на два ваучера от играта през септември, където госпожата е регистрирана с два различни телефонни номера. Стана ми смешно и съмнително за коректността на тези тегления поради следното:
1. Отварям да видя печелевшите днес и виждам името си. Мисля, си, че сигурно много хора регистрират бележки,но да спечелиш си е див късмет и се зарадвах.
2. Пет секунди по-късно почвам да се смея, защото телефония номер срещу името ми, не е мой.
Въпросът е: какъв е шансът жена с моето име и фамилия да регистрира бележки в Лидл играта и да спечели, но да има друг телефонен номер? Като прочетох това с различните номера на госпожа Альонка, нещо лекичко ми прекипя и писах на Лидл.
Очаквам да ми потвърдят аз ли съм или не съм печелившата в игричката им. Мноооого ми е съмнително.

Светлана Стоичкова

Аз също съм сред печелившите имена с друг тел. номер. Много интересно  Smile

Уникално съвпадение! Направо стана супер интересно!  Вие и аз сигурно живеем в паралелни вселени с други телефонни номера, ама те, двойничките ни, печелят пък ние не... Ох, мъкъ. Simple Smile Стана много заплетено.
Иначе благодаря и на другата дама, която прати потвърждение, че е била печеливша от тази, за мен, леко фантомна игра, но да видим ще ми отговорят ли лидълците или не...

# 48
Здравейте!
Следя Ви отдавна, но днес нещо ме провокира да се регистрирам и да оставя коментар тук.
Искам да попитам, понеже сте ветерани тук, има ли някой от Вас, който да е печелил или да познава някой, който да е печелил 20 лева ваучер от месечната игра на Лидл с регистрирането на касовите бележки в Анкетата им за оценка на филиала?
Прочетох мнението относно Альонка и печеленето на два ваучера от играта през септември, където госпожата е регистрирана с два различни телефонни номера. Стана ми смешно и съмнително за коректността на тези тегления поради следното:
1. Отварям да видя печелевшите днес и виждам името си. Мисля, си, че сигурно много хора регистрират бележки,но да спечелиш си е див късмет и се зарадвах.
2. Пет секунди по-късно почвам да се смея, защото телефония номер срещу името ми, не е мой.
Въпросът е: какъв е шансът жена с моето име и фамилия да регистрира бележки в Лидл играта и да спечели, но да има друг телефонен номер? Като прочетох това с различните номера на госпожа Альонка, нещо лекичко ми прекипя и писах на Лидл.
Очаквам да ми потвърдят аз ли съм или не съм печелившата в игричката им. Мноооого ми е съмнително.

Светлана Стоичкова

Аз също съм сред печелившите имена с друг тел. номер. Много интересно  Smile

Уникално съвпадение! Направо стана супер интересно!  Вие и аз сигурно живеем в паралелни вселени с други телефонни номера, ама те, двойничките ни, печелят пък ние не... Ох, мъкъ. Simple Smile Стана много заплетено.
Иначе благодаря и на другата дама, която прати потвърждение, че е била печеливша от тази, за мен, леко фантомна игра, но да видим ще ми отговорят ли лидълците или не...

И аз им писах, по принцип пращат на имел, когато печелиш, а аз нямам

# 49
И аз им писах, по принцип пращат на имел, когато печелиш, а аз нямам

И аз нямам е-мейл. Прочетох условията подробно тази сутрин.

# 50
Някой получи ли си подаръчната карта от Емека

# 51
zwetanelia ,

Отговориха ми от Лидл. Явно печеля. Телефоните номера щели да бъдат коригирани.

# 52
# 53
Здравейте, наградите от Nivea с кой куриер ги носят? Ако са Европът да ги тормозя всеки ден, защото имах една уж непотърсена пратка, а дори нямах обаждане от куриер. Изключително ужасно обслужване.

# 54
Здравейте и честит октомври 🙂. За малко да изпратя Септември без награда, но снощи ме изненадаха с кашони кубети и брандиран раница . Малкия много се зарадва 🤗.
Желая на всички много желани награди през октомври 🍀

# 55
# 56
Любимите ми бонбони. Всяка година участвам и никога не съм печелила от тях.

# 57
Любимите ми бонбони. Всяка година участвам и никога не съм печелила от тях.

И аз съм така, но пък ги хапвам с удоволствие. Дано тази година имаме повече късмет!

# 58
zwetanelia ,

Отговориха ми от Лидл. Явно печеля. Телефоните номера щели да бъдат коригирани.

Да, и аз получих имейл. Явно са объркали тел.номера Simple Smile

Днес явно ми е ден, втора награда от ИГ , този път от  OREO  (от там съм печелила 1-2 пъти)

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:52 от zwetanelia

# 59

Общи условия

Активация на акаунт