Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 251
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 195
И аз имам пропуснато. Да се надявам, че ще повторят. Втора награда ми е за деня и трета за годината. Не мога да повярвам какъв късмет ми се отпуши. Joy

# 196
#pamparam, много ти благодаря за преотстъпеното скуиши от играта в Инстаграм!
Днес го получих и така изглежда. Размерът е 10/6 см.

# 197
Здравейте ,уж следя игрите ,но имам нужда от помощ .има ли игра на шампоани head and shoulders...
Трябва да купя и стик дезодорант....
Пак ще се върна да чета ,но ако някой иска може да подскаже ...

# 198
  • София
От кой номер звънят от Киндер?

# 199
  • оттам, откъдето започва България
Аз се включвам да споделя, че съм одобрена да тествам праховете Savex  и сапун Тео от Buzzstore.
Не очаквах и съм много приятно изненадана!😊

Тази игра на Buzzstore в инстаграм ли е?

# 200
От Нутела от втория опит с качване на бележка съм с панер. Обаче такова темпо имаше девойката, че не може да се зарадва човек 😁 като робот беше 😁 Сега искам утре да ми звъннат от Киндер за таблет 🍀😉😁

# 201
Аз се включвам да споделя, че съм одобрена да тествам праховете Savex  и сапун Тео от Buzzstore.

Не. Провежда се в официалния им сайт.
Трябва да се регистрирате и да попълните анкета за домакинството, както и да оставите профилите си в инстаграм, тик ток и фейсбук.
Като профилите ви трябва да са публични.
Само тик ток акаунта не е задължителен.
Може да участвате в различни кампании и ако сте одобрена ще ви изпратят продукта.
Например за кампанията на Тео се попълва анкета за домакинството - какъв сапун ползвате, ползвали ли сте тео, какъв бюджет отделяте за сапун и т.н.

# 202
  • Лясковец
Честито! Вие сте победител в промоцията „Играй за награди с Tripadvisor
& FuzeTea 2024 “
Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола
Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Комплект за пътешественици!
Нямам спомен какъв е комплекта.

# 203
  • Пловдив

Не. Провежда се в официалния им сайт.
Трябва да се регистрирате и да попълните анкета за домакинството, както и да оставите профилите си в инстаграм, тик ток и фейсбук.
Като профилите ви трябва да са публични.
Само тик ток акаунта не е задължителен.
Може да участвате в различни кампании и ако сте одобрена ще ви изпратят продукта.
Например за кампанията на Тео се попълва анкета за домакинството - какъв сапун ползвате, ползвали ли сте тео, какъв бюджет отделяте за сапун и т.н.
Аз преди време се регистрирах. Но антивирусната ми NOD32 започна да съобщава за заловен вирус от този сайт...и аз се отказах да участвам в техните активности.

# 204
  • оттам, откъдето започва България
Аз затова питам, защото няколко пъти пробвах да вляза в сайта и при мен се активираше антивирусната. Така или иначе нямам профил в тик-ток и Инстаграм, та не мога да участвам. Но пък наградите, които се предлагат са точно по мой вкус.Simple Smile

# 205
  • In The Middle Of Nowhere
Звучи ми невероятно да има вируси в този сайт, а аз иначе през телефон се регистрирах. Те имат нещо общо с Румъния, седалището им май е там.

# 206
Да, румънци са.
Пратката със Савекса дойде от Букурещ.

# 207
Някой може ли да сподели кой е бил първия печеливш за колата в колата?  🤔😅
Чакам олдспайс и лидъл и аз. Напоследък не играя почти никъде.

# 208
Аз да се оплача малко. Поне да се обърне късметът. Освен от форумните игри лекарства и добавки, друго не съм печелила скоро. Не съм и толкова активна. Пробвах в Цева - нищо. Сега съм решила да събера малко кодове от Кола и да участвам за нещо, което ще ми върши работа.
Айде успех на всички!

# 209
Относно BuzzStore - казвам го за 3-ти път. НЯМА НУЖДА ДА ИМАШ ФЕЙСБУК ДАЖЕ.
Аз имам само ИГ и Тик-Ток, като развивам основно ИГ профил.
То сега съм тествала 4 неща - първо,миналата година тествай превръзки на Либресс с подарък нощна лампа, а сега Глисс,Савекс и Тео.
Смея да твърдя, че изискванията им са не кой знае какво.
Та да, там участвам с удоволствие всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт