Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 294
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Честито! Вие сте победител в промоцията „Играй за награди с Tripadvisor
& FuzeTea 2024 “
Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола
Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Комплект за пътешественици!
Нямам спомен какъв е комплекта.
Комплектът за пътешественици е това

Раница, шапка, водоустойчив калъф за телефон и ветровка яке L размер.

# 211
    Еее, отново нямам къдмет с този комплект за пътешественици.
    Но пък тениската от колата я спечелих от първия път. Ама то като ме събуди бебка в 5:30 сутринта какво друго да прави човек 😀 😆
    А някой може ли да ми каже имейл на Киндер, че регистрирах сума ти бележки, а нямам нито един имейл дали са одобрени и почвам да се ядосвам. А така ми трябва един таблет, за да гледа голямята докато пътуваме, че ми се изкривиха ръцете и врата от това обръщане назад 😀

# 212
    Някой знае ли , пратка с подател ФИКОСОТА, дали е Загорка?! В данни за пратката не пише нищо. Интайм ще ми докарат нещо и се чудя какво е. 🥹

# 213
    • Там...
    Получих обаждане от Нутела Simple Smile Аз също нямам имейл за одобрени бележки (само уверение от тяхна страна и съвет да проверя папка спам Simple Smile)

# 214
    • София
    Фикосота е голям индустриален производител - Савекс, Тео, Ехо, Милде, Емека, Марети, Кубети, My Motto, Теси..

Някой знае ли , пратка с подател ФИКОСОТА, дали е Загорка?! В данни за пратката не пише нищо. Интайм ще ми докарат нещо и се чудя какво е. 🥹

# 215
    Фикосота е голям индустриален производител - Савекс, Тео, Ехо, Милде, Емека, Марети, Кубети, My Motto, Теси..

Имам една награда от Теди в ИГ. Може би е това...

# 216
    • Nesebar
    Имаше игра на Маги беше до края на септември дали обявиха печеливши не мога да я намеря

# 217
    Имаше игра на Маги беше до края на септември дали обявиха печеливши не мога да я намеря
    https://www.nestle.bg/bg/maggi_autumn
    Заповядай.Не са обявени все още

# 218
    • София
    Скрит текст:
    https://www.nestle.bg/bg/maggi_autumn
    Печелившите ще бъдат публикувани до 18.10.2024 г.
    Нестле вече се обаждат или пишат мейл да им пратиш
    снимка на касовата бележка и чак тогава на 18 октомври ще напишат печелившите

нова игра на Нестле във Фантастико
    3 киндъла и 100 кутии за обяд
    https://www.nestle.bg/bg/nesquikpromo

# 219
    В мейла за одобрена бележка на Киндер е посочен следният адрес за контакт info.bulgaria@ferrero.com

Не успявам да регистрирм бележка за Фереро. Изобщо не ми отваря формата за регистрация. Писах им на горния мейл, да видим дали ще ми отговорят.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 10:31 от megi_zdr

# 220
    • Русе
    Имаше игра на Xiaomi, след покупка на техен продукт..там какво ли стана? Имаше награда екскурзия до Дубай, да знам да си пускам ли отпуска? хаххаха

# 221
    Имаше игра на Xiaomi, след покупка на техен продукт..там какво ли стана? Имаше награда екскурзия до Дубай, да знам да си пускам ли отпуска? хаххаха
    тегленето е на 24.10. Печеливши ще има на сайта на 25.10

# 222
    • Пловдив
    Днес се прибирам там окончателно, а за тениската от Загорка съм дала адрес тук Frowning1
    Някой пази ли номера, от който звъняха или да го търся в старата тема?

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:42 от Не се сърди, човече

# 223
    • Сливен
    Който е от Асеновград

# 224
    Здравейте, печеля ваучер 100лв. от Кауфланд. Имаше игра да активирам 3 купона, маркираш Кауфланд карт и активираш купон за играта. Обадиха ми се.

Общи условия

Активация на акаунт