Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 233
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 870
# 871
Baraka защо не Ви одобриха снимката? Мислих да а права, но без гъбите. Да не се хабя да снимам.

Ако играете в Пасифлора пробвайте кокосовата захар. Прекрасна е.
На Филаделфия не обявиха тази седмица печеливши, или аз съм в грешка?

# 872
JustMila, няма как да знам. Направих я с фарфале, пилешко и печурки, нямах манатарки. Мислих да им пиша, но се ядосах! Sweat Smile

# 873
Baraka защо не Ви одобриха снимката? Мислих да а права, но без гъбите. Да не се хабя да снимам.

Ако играете в Пасифлора пробвайте кокосовата захар. Прекрасна е.
На Филаделфия не обявиха тази седмица печеливши, или аз съм в грешка?
Открийте приликите и разликите...Ето затова

# 874
JustMila, няма как да знам. Направих я с фарфале, пилешко и печурки, нямах манатарки. Мислих да им пиша, но се ядосах! Sweat Smile
Реших, че са писали нещо от сорта - не сте одобрени, защото …. Формата на снимката е бля,бла ..или няма пилешко.
Ще я пробвам и аз и ще споделя

# 875
Нормално, крадат снимки, няма да седнат да ги готвят, я!
Бтв, това е тяхната снимка, не моята Trollface

# 876
Някой има ли проблем с приложението на КК , като вляза в награди , директно ме изкарва от приложението.
Ако е само в мен проблема , ще го изтрия и пак ще го инсталирам.
Не ме изхвърля, но при опит да регистрирам код, изписва "възникна непозната грешка".

# 877
Коректни са, 2 пъти съм за явявала от тях. Ако вчера сте ги заявили другия месец до 15 ще са ви преведени.
Относно готвенето, и моята не я одобри ха, но аз не сложих гъби, понеже вкъщи никой не ги харесва, но ще опитам с другите рецепти 😁😁
Здравейте не е  много по темата,но може да знаете ....
Попълвам анкетите на Дедалус ,до сега не съм  заявявала плащане .
Дали ще си ги получа и за колко време.

# 878
  • Велико Търново
По скоро My day са крали снимки - оригиналната от интернет е със сушени домати, а тяхната е същата, но са премахнати доматите.

# 879
  • гр. Кюстендил
В случая се редактирам и се извиних и на екипа от страницата - страницата им в инстаграм не е фалшива, днес получих отговор, че от Спиди са върнали пратката, защото не е потърсена, което за пръв път ми се случва.. Аз с такова нетърпение си очаквам подаръците Hug

Ех, искам да ви се оплача от МамаНатура в инстаграм - профила е от скоро, но явно е фалшив - “уж” спечелих на 27ми една бебешка играчка, че и веднага казах на бъдещата майка и вече 3 седмици нищо.. пиша и само ме прочитат.. Писах и на оригиналната страница във ФБ просто да знам дали е тяхна или е измама, но и там само прочетоха без да ме отразят. Нямам думи вече какво е отношението на хората и организаторите Confused

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 14:57 от Gabriella Danailova

# 880
Някой има ли проблем с приложението на КК , като вляза в награди , директно ме изкарва от приложението.
Ако е само в мен проблема , ще го изтрия и пак ще го инсталирам.
Не ме изхвърля, но при опит да регистрирам код, изписва "възникна непозната грешка".

И при мен е така, току-що пробвах.

# 881
И при мен КК не работи, дано да го оправят за петъчните награди 🤣

# 882
При мен приложението на КК също не работеше,но вчера реших да пробвам да изляза и вляза наново в профила си и всичко се оправи.
  Имам код за ПРАКТИС и 1000мб за 3 дни от yettel, ако някой има нужда от тях да ми пише

1000мб- Подарени на първия писал
Остава само кода и него пращам на първия писал

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 10:48 от Juli.m014

# 883
# 884
  • София
Активност на ОРЕО с раздаване на новите им бисквитки,инфо в нищото им,в ИГ.

Общи условия

Активация на акаунт