Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 332
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Била ме съмнява, че много ментрят с тези игри. Никой не се похвали поне с един продукт, камо ли с 20 лева.
Не е логично да влизат от една игра в друга, никой не е толкова щедър.
Малките награди ги раздават. С 5 бележки бях. Спечелих 20 лв, 2 пъти бисквити за кафе Рошен, за които питах в темата за Била и ми се смяхте за тъпия въпрос Simple Smile и 1 Фит Спо боровинка. Само едната бележка беше непечеливша. Simple Smile Миналия път също имах доволно количество малки награди - сокчета, бисквитки, 2 лв, 5 лв. За големите награди, не знам. Дано са честни и да ги теглят наистина!

Мъжът ми всеки ден си купува кока-кола от едно магазинче. Трайността ѝ е до 02.04.2025 г. Кодовете са изтекли. Sad

# 1 036
От утре до 30 октомври - нова игра в Coca-Cola App - 2000бр. Ваучер за "Glovo" на стойност 6лв. ( може да се използва при минимална стойност над 13лв. за покупка ) 🎁🥤

# 1 037
Ваучерите на кока кола(новата игра ,ваучер глово)ще бъдат на стойност 6лв. Подигравка! Голяма награда няма що!

# 1 038
  • Сливен
Днес изпращат Ваучерите за Кауфланд от  P&G.

# 1 039
Сега ми звъннаха от Фереро, печеля 96 бр. бонбони Ferrero Rocher

# 1 040
А от кой номер звънят

# 1 041
  • моята мила родна страна
А от кой номер звънят

И аз също, много ме изненадаха!
От този номер звънят +35924340852.

# 1 042
Честити награди на всички! Да са ви сладки Gift Heart

Вчера си спечелих готварската книга от Филаделфия.
Преди минути получих съобщение в месинджър, че печеля кутия бонбони Suchard Aida с персонализиран ръкав за Димитровден. Много се изненадах, не очаквах изобщо. Веднага заявих наградата Simple Smile Дано наистина да пристигне до края на седмицата, да си изненадам Митковците в нас Gift Heart

Тук виждате ли печеливши или проблема е при мен https://coca-cola.promo/campaigns/25/winners
Днес трябваше да е второто теглене на тениските...

Предстояща кампания:
Либрес и dm
от 24.10. - 20.11.

Скрит текст:
От серията Мрън!
От Нутела не ми се обадиха, че печеля хлебопекарна Rolling Eyes
От Фереро Роше за кой ли път ме прескачат - и на малката им награда щях да съм доволна Smile
Киндерите вече ще ги подминавам - нямам никакъв спомен някога да са ме изтеглили в тяхна игра Sign Exclamation

# 1 043
024085015 Познат ли ви е този номер

# 1 044
Филаделфия са качили седмичните победители.

# 1 045
  • София
И на мен ми се обадиха вчера от Киндер, печеля абонамент за Уча се.

# 1 046
Вчера ми звъняха от този номер, познат ли е на някой? *******276

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 06:35 от mamma_shiki

# 1 047
Здравейте, днес ми се обадиха за ваучер от играта на Кауфланд "активирай и използвай 3 купона и спечели ваучер". Така че все още върви прозвъняване на печелившите (аз мислех, че вече са го направили и я бях описана тази игра).

# 1 048

Тук виждате ли печеливши или проблема е при мен https://coca-cola.promo/campaigns/25/winners
Днес трябваше да е второто теглене на тениските...

И аз не ги виждам

# 1 049
  • София
Някой успя ли да се свърже с Либрес за проблема с не откриване на страницата за регистрация на бележки за играта във Фантастико? Не ми дава да изпратя съобщение в контактната им форма. Имате ли имейл или телефон, на които мога да се свържа с тях?

Общи условия

Активация на акаунт