Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 307
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 050
  • В страната на бурите
Някой успя ли да се свърже с Либрес за проблема с не откриване на страницата за регистрация на бележки за играта във Фантастико? Не ми дава да изпратя съобщение в контактната им форма. Имате ли имейл или телефон, на които мога да се свържа с тях?
Аз май регистрирах бележката тук https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/libresse-i-am … aniya/fantastiko/, не помня да е имало проблем, но беше отдавна.

# 1 051
А от кой номер звънят

Сега ми звъннаха от Фереро, печеля 96 бр. бонбони Ferrero Rocher

02 4340852

# 1 052
  • Сливен
Новата награда в КК е качена

# 1 053
Новата награда в КК е качена

Сикрет,благодаря! Току що спечелих,ще има пица за вечеря Grinning

# 1 054
# 1 055
И аз спечелих, ей сега!

# 1 056
Току-що и аз :grinning
:

# 1 057
и аз съм с ваучер от КК за 6 лв

# 1 058
# 1 059
# 1 060
Явно всеки печели тази награда ,въпроса е при 20-30% надценка на цените на глобо над тези на заведението и доставка отделно това печелба ли е или безплатна реклама на платформата.

# 1 061
И аз съм с 6 лв. отстъпка от Глово.Накарах и майка ми да пробва - спечели и тя.Пробвах втори път и излиза плачещото човече.

# 1 062
  • София
Явно всеки печели тази награда ,въпроса е при 20-30% надценка на цените на глобо над тези на заведението и доставка отделно това печелба ли е или безплатна реклама на платформата.
Точно, снощи погледнах менюто на един китайски ресторант в Глово, за да си избера предварително какво да поръчам, на място цените се оказаха с 25% по-ниски. Та 6 лв е подигравка. Явно всеки ще печели.

# 1 063
  • Дупница
Ако някой е готов да се раздели с готварската книга на Филаделфия - купувам я! Много я искам, а явно няма да ми се падне.
Подарявам Ви моята. Пишете адрес за доставка на лични.

# 1 064

Не е задължително да поръчвате от ресторант.
Аз когато имам код на имейла дали за безплатна доставка или за сума отстъпка, поръчвам от супермаркет.
Не винаги става, някои кодове не важат за магазини, но повечето могат.
 Последния път имаше разпродажба в glovo market и бях купила лукчета по 20 стотинки, веро pur за 1 лв, малини по 30 стотинки..

Общи условия

Активация на акаунт