Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 413
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 065
След като прочетох за валежа, си пробвах и аз късмета, не че толкова ми трябват, но тръпка какво да се прави. Еми не спечелих. 😅 Не мисля да се пробвам повече.

# 1 066
  • у нас
Който поръчва  от Глово са му добре дошли тези пари. Може умишлено така да е направено, за да, се стимулират прожадбите там. Но е готино да спечелиш. А не като тениските, сумати кодове, златна ми излезе моята.
Честито на всички за ваучерите! Наслаждавате се на вкусна храна! 😘

# 1 067
Да, бе, и аз това го видях, че са нереални цените. Купувам понякога за вечеря от БДС скарата, хайде да помня от миналата седмица😉, с 20% по-високи в Глово. Същевременно Тейкауей имат кампании и подаряват непрекъснато по 6 лева! Мизерници са тези от Глово.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:48 от evhen

# 1 068
След като прочетох за валежа, си пробвах и аз късмета, не че толкова ми трябват, но тръпка какво да се прави. Еми не спечелих. 😅 Не мисля да се пробвам повече.
И при мен не става. Изгърмях си всички кодове, а щеше да ми дойде добре отстъпката.

# 1 069
Подарявам книгата на Силвена Роу, мисля, че я имаше в играта на Крина. Купих си я през пролетта, но не е моето. Няма да я ползвам

# 1 070
  • Пловдив
Обади ми се миналата седмица една мила жена, да ме информира, че печеля тениски от Зева. Шофирай, а в колата бяхме 4 човека и малко покрай ушите ми мина информацията, а мейл не съм получавала (в спам-а беше, но едва тази сутрин го открих Stuck Out Tongue Winking Eye )
Та, тениските са тук - материята им е много приятна на допир.
Хич и не помня какви бяха наградите там, но така или иначе домакинската хартия ми свърши и купих, пък то се оказа, че има и игра Joy

Колата абсолютно се излагат с тези ваучери - Глово ми е най-отвратителната компания за поръчка на храна Rolling Eyes Хигиената на куриерите им е под всякаква критика

# 1 071
И при мен не става. Изгърмях си всички кодове, а щеше да ми дойде добре отстъпката.
Ако искаш моя ,пиши

# 1 072
Подарявам книгата на Силвена Роу, мисля, че я имаше в играта на Крина. Купих си я през пролетта, но не е моето. Няма да я ползвам

Подарена е на първия писал Kissity

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:29 от zwetanelia

# 1 073
Ако искаш моя ,пиши
Много благодаря!

# 1 074
  • София
Аз обичам готварски книги, ако на някого не му трябва и на Силвена и Филаделфия, мога да я приютя. Лидл преди имаха разкошни книги и събира точки, защо сега няма..
Като сме на рецепти в Myday е каче нова с доматките. Интересни звучи и ще я пробвам, но аз ще сложа босилек.
Засега чакам само престилката от Хайнекен.

# 1 075
Ако някой е готов да се раздели с готварската книга на Филаделфия - купувам я! Много я искам, а явно няма да ми се падне.
Подарявам Ви моята. Пишете адрес за доставка на лични.
И аз бих се възползвала, ако някой я продава!

# 1 076

обещана е на първия писал Kissity
много ти благодаря Heart Eyes

# 1 077
Аз обичам готварски книги, ако на някого не му трябва и на Силвена и Филаделфия, мога да я приютя. Лидл преди имаха разкошни книги и събира точки, защо сега няма..
Като сме на рецепти в Myday е каче нова с доматките. Интересни звучи и ще я пробвам, но аз ще сложа босилек.
Засега чакам само престилката от Хайнекен.

писах ЛС

# 1 078
На Калиакра не мога да им хвана спатиите. Кога теглят, кога обявяват, то Щастливи моменти. Загубих се в общите им условия. Не си спомням някой от форума да се е похвалил с награда от тях.

# 1 079
Ако някой няма да ползва кода за Glovo, мога да го оползотворя. As always, колата не ме харесва.

Общи условия

Активация на акаунт