Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 433
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 140
  • При децата ми
Вчера дойде пречиствателя за въздух и наградата от форумната игра. Flowers Four Leaf CloverHeart Eyes

# 1 141
Някой направи ли рецептата с домати на my day? На мен ми я отхвърлиха и се чудя защо Thinking

# 1 142
  • Б
Аз днес си получих наградата от UHo. Не е куфар, а са тези неща

# 1 143
  • София
Здравейте, а от кой номер звънят? Благодаря предварително

От Била се обаждат за големите награди. Дъщеря ми е с еър фрайър. Забравила е да пита дали да носи бележката, но и не са ѝ казали коя от 4-те е печеливша. Ако и на някой друг от темата се обадят, ще се радвам да каже.

Днес дойде ваучера от Маги за Ориндж. Искат бележката, макар да не бяха споменали в телефонния разговор.
028082046 Simple Smile

# 1 144
  • София
Аз днес си получих наградата от UHo. Не е куфар, а са тези неща
И ММ получи днес същия комплект от играта на Uho.

# 1 145
  • Велико Търново
ММ е с ваучер за гориво за 150 лв. от Кит-Кат и Петрол.

# 1 146
Кога му се обадиха? Утре трябва да обявят печелившите и си мислех, че отдавна вече са изтеглили

# 1 147
Обадиха ли се или получи мейл?

# 1 148
  • Велико Търново
В понеделник е получил имейл, но не го е видял и вчера са му звъннали. Но си мисля, че може да е бил резерва, щом толкова късно са му се обадили.

# 1 149
Някой направи ли рецептата с домати на my day? На мен ми я отхвърлиха и се чудя защо Thinking
Качи им я пак. Аз така направих 😁 ще ми я отхвърлят те, да готвят домати и да ги снимат, а не цап-царап от нета и смяна на цвета 😃  Тамън доядох панделките, от света на макароните тях не ги харесвам 🐒😁

# 1 150
мy day- одобриха ми пастата. Ще правя събота доматите и леко ще ги предобря. Надявам се да ми се зачете, като не се вижда.
Фереро нямам награда, но  имам за над 100 лв бонбони( имах, изядохме ти). Обожавам ги - в едните кутии държим чай, в другите моливи , но стават и за монети и за ключове ( за мазето, за мама, вилата, морето …)
wagо днес получих  чистачка за лeд- супер качествена .
Като цяла ползваме wago навсякъде и имам една участие.
Пасифлора две - и нищо . Здраве да и имах нужда от захарница . Щ си взема пак, обожава кокосовата им захар.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:54 от JustMila

# 1 151
На някой друг направи ли му впечатление, че номер 0896 610 XXX се повтаря четири пъти сред печалившите на Филаделфия? (има лека прилика с моя номер, затова ми се наби на очи)

# 1 152
Киндер са публикували късметлията за Дисниленд.

# 1 153
Да, ама да бяха написали и кое е детето и рисунката/разказа. Те не бяха анонимни.

# 1 154
Да, ама да бяха написали и кое е детето и рисунката/разказа. Те не бяха анонимни.

Посочена е печелившата творба: "Моят двор с къщата ни". По това име всеки, който иска може да провери кое дете е имало най-голям късмет.

Общи условия

Активация на акаунт