Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 278
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 185
Най -накрая и за мен да има сърчице , много се зарадвах , някой ако си го получил може ли да ми го снима.

# 1 186
Здравейте. Някой случайно да има ваучер за Уча.се, който няма да използва и му е излишен? Blush

# 1 187
Във фейсбук групата за размени и продажби доста се продаваха.

# 1 188
Във фейсбук групата за размени и продажби доста се продаваха.

Коя точно е тази група?

# 1 189
Здравейте мили дами Revolving Hearts,

Давам 2 000 МБ за Виваком и следните за ДМ:
Скрит текст:
Едит: МБ са дадени на Rosita263

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 14:53 от 14fourteen_

# 1 190
# 1 191
  • моята мила родна страна
Ами надявам се Simple Smile Днес ми донесоха бонбоните , но продължавам да си регистрирам бележки.
От кое теглене ги спечелихте? Питам, за да се ориентирам кога приблизително да чакам моите.

# 1 192
Току що си ги взех:

# 1 193
Скъпи читатели,
Есенната игра на Az-jenata.bg приключи!
Благодарим на всички, които се включиха в нея.

Ето кои са късметлиите, чиито имена изтеглихме чрез жребий.

красивото бижу от Juliany отива при Петранка Атанасова;
ревитализиращ серум за лице и околоочен контур Jalupro отива при Севделина Кирова;
книгата „Смешна история“ от Емили Хенри на издателство Софтпрес отива при Мая Николова;
книгата „Убийство в камбанария“ от Хелена Диксън на издателство Софтпрес отива при Наделина Цветкова.

# 1 194
  • Елхово

От Маги с Европът

# 1 195
Днес според правилата Xiaomi трябва да публикуват печелившите. Надявам се да си спазят срока.

# 1 196
Флорина качиха второ теглене

# 1 197
ММ спечели книгата на Силвена Роу от Крина. И аз играх за нея, но ми се падна сърце. Мисля че всеки участващ печели, щом ние, които не сме от баш късметлиите, печелим 2 награди от 2 бележки.

# 1 198
Ами надявам се Simple Smile Днес ми донесоха бонбоните , но продължавам да си регистрирам бележки.
От кое теглене ги спечелихте? Питам, за да се ориентирам кога приблизително да чакам моите.
Второ теглене

# 1 199
Здравейте, Ами не не е това, не че има значение но съм натрупала въпросния оборот а що се отнася до купоните, ще деактивирам този с точки щом може , не знаех .

Здравейте предлагам следните купони на Кауфланд които се оказа че няма да мога  ползвам а са активирани вече, ако на някой ще му свършат работа
Скрит текст:

И един на Лидл :

Не е проблем да си ги деактивирате и точките ще Ви се възстановят, ако са Ви неободими за по нататък и друго пазаруване. Освен ако не Ви необходим оборот по картата за участие в томболата за наградите, а Вие не успявате да го натрупате сама.......Yum

Общи условия

Активация на акаунт