Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 286
  • 1 450
  •   2
Отговори
# 1 170
Здравейте предлагам следните купони на Кауфланд които се оказа че няма да мога  ползвам а са активирани вече, ако на някой ще му свършат работа

Подарен на marinadp

И един на Лидл : пратен на Hrispa76

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:07 от Nedelina Tasheva 746240

# 1 171
  • София
Спечелих от играта на Била - цялата сметка за 1 лв. Жалко само, че пазарувах за 8 лв. 😂
Вчера пазарувах  от Била за  същата сума и никой нищо не ми каза дали печеля или не. Дали на касите за самообслужване също изписва/важи? Как се разбира. Simple Smile Може ли да споделиш при теб как протече?
Касиерката каза - Честито, печелите цялата сметка за 1 лв. 😂 5 човека били спечелили от вчера на нейната каса. И цялата опашка се развълнува. 😂
На касовата бележка под общата сума пише - Кошница за 1 лв.

# 1 172
  • Бургас
Имам странни позвънявания от този номер ‪+353 87 395 6791‬ Изписва ми Ирландия и не вдигам!
За какво става дума,няма как да е някоя игра,нали? 🤔

# 1 173
От понеделник - 28.10.2024 г., Милде в Кауфланд. Сайтът все още не е активен за новата промоция:

# 1 174
  • Washington,USA
Имам странни позвънявания от този номер ‪+353 87 395 6791‬ Изписва ми Ирландия и не вдигам!

Не, няма как да е, според мен.

# 1 175
Имаше игра на Джак Даниелс в Аванти до 15.10 някой видя ли обявен победител ,че и играта махнаха май?

# 1 176
На Фереро, ако имаш награда бонбони, дали може да се спечели и голяма награда?

# 1 177
На Фереро, ако имаш награда бонбони, дали може да се спечели и голяма награда?
Ами надявам се Simple Smile Днес ми донесоха бонбоните , но продължавам да си регистрирам бележки.

# 1 178
  • Плевен
Здравейте предлагам следните купони на Кауфланд които се оказа че няма да мога  ползвам а са активирани вече, ако на някой ще му свършат работа
Скрит текст:

И един на Лидл :

Не е проблем да си ги деактивирате и точките ще Ви се възстановят, ако са Ви неободими за по нататък и друго пазаруване. Освен ако не Ви необходим оборот по картата за участие в томболата за наградите, а Вие не успявате да го натрупате сама.......Yum

# 1 179
Скрит текст:

Не, няма как да е, според мен.
Звъня ми същия номер току-що,  но не вдигнах. Явно от някоя игра са изтекли данни.

# 1 180
  • Варна
Наистина е Ирландия.Живяла съм там.Ако нямаш познати не вдигай.И аз получавам странни позвъняване,дори от Мианмар.А за Уатсап да не говорим.Нещо са се активирали измамниците.

# 1 181
  • у нас
На мен оня ден ми звъня този номер да ми предлага финансови услуги. После видях, че е от Малта.

# 1 182
В петък на мъжа ми също му звъня номер от Малта,той не вдигна и малко по-късно през вайбър му се обади негов приятел,който живее в Швейцария и го попита защо не му е вдигнал на телефона....така и не разбрахме какво стана с линиите и номерата и защо изписа Малта

# 1 183
Ех, счупих каръка. Малко, но поне е нещо.

# 1 184
  • Бургас
Благодаря ви! Аз и рядко вдигам на непознати номера,нищо че номера ми е служебен 😂 По принцип знам,ако са ми дали номера и да чакам обаждане.
На такива странни номера хич не им обръщам внимание!

Общи условия

Активация на акаунт