Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 323
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
Счупих каръка,че напоследък голяма суша

# 1 157
  • оттам, откъдето започва България
И една игра в ДМ за майки с малки дечица: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-us … sp;    

# 1 158
  • София
Спечелих от играта на Била - цялата сметка за 1 лв. Жалко само, че пазарувах за 8 лв. 😂

# 1 159
Е те сигурно така са я настроили системата да печелят сметки до 10 лв Simple Smile
Имаше една игра в кауфланд преди време регистрирай бележка и спечели похарчената сума по 10 или нещо такова.Ей как печелеха все някакви бележки по 4-5 до 10 лв аз не бих се хабила да я регистрирам такава.

# 1 160
  • Washington,USA
Спечелих сърчице от Крина. Много се радвам. 😊

# 1 161
Въпрос относно играта на Либрес в Лили Дрогерие:
Благодарение на споделен правилен линк тук в темата, достъпих сайта с полета за попълване на регистрационната форма, качих всички данни /беше необходимо да преоразмерявам снимката/, но накрая, при натискане на бутон "Регистрирай се сега" нищо не се случва. Натискам го многократно, но няма никаква индикация да е приета регистрацията /само изисква нова верификация, поради изтекло време/. Моля за помощ?!

# 1 162
Печеля сърце от Крина, намерих се в списъка, благодаря  на който сподели! Трябва да чакам да се свържат с мен ли? По телефон или по имейл? 🙂

П.П. Редактирам се, видях, че съм получила имейл! Не бях го проверила.

# 1 163
Днес получих наградата от PG и Лили - Apple Watch  и познайте - отварян. Опитах се да се свържа с тях и телефона ме прехвърли на английско говорящ. Похвалих ги..Извинявам се, но съм си купувала Apple продукти и знам как трябва да изглеждат. Много съм разочарована.

# 1 164
Благодарение на споделен правилен линк тук в темата, достъпих сайта с полета за попълване на регистрационната форма, качих всички данни /беше необходимо да преоразмерявам снимката/, но накрая, при натискане на бутон "Регистрирай се сега" нищо не се случва. Натискам го многократно, но няма никаква индикация да е приета регистрацията /само изисква нова верификация, поради изтекло време/. Моля за помощ?!
Регистрирайте чрез компютър, не телефон! Blush

# 1 165
Пасифлора са обявлили още победители. Не са само двама като вчера.
https://promo.passiflora.bg/

# 1 166
Киндер са публикували късметлията за Дисниленд.
Да, ама да бяха написали и кое е детето и рисунката/разказа. Те не бяха анонимни.

Посочена е печелившата творба: "Моят двор с къщата ни". По това име всеки, който иска може да провери кое дете е имало най-голям късмет.
Първоначално бяха обявени инициали, предполагам на родител. Творбата няма нищо общо с Киндер по принцип, но...

# 1 167
Регистрирайте чрез компютър, не телефон! Blush

През компютър регистрирам. Пробвах през Мозила и през Хром, не става и не става.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:24 от magy_b

# 1 168
Пасифлора са обявлили още победители. Не са само двама като вчера.
https://promo.passiflora.bg/
Интересно, че печелившите на чаша са с един повече - 31 вместо 30?

# 1 169
Спечелих от играта на Била - цялата сметка за 1 лв. Жалко само, че пазарувах за 8 лв. 😂
Вчера пазарувах  от Била за  същата сума и никой нищо не ми каза дали печеля или не. Дали на касите за самообслужване също изписва/важи? Как се разбира. Simple Smile Може ли да споделиш при теб как протече?

Общи условия

Активация на акаунт