Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 725
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 350

Това е от форумната. 😊

# 1 351
В сайта на NAOS-SPACE.BG/bioderma има игра с регистрация

# 1 352
Coca-Cola App ме е изкарало от профила. След като влезна пак и получа "магическия линк" ме връща отново в начало. Някой друг с такъв проблем?

# 1 353
  • Там...
И при мен е така, явно не са си доизкусурили ъпдейта.
Coca-Cola App ме е изкарало от профила. След като влезна пак и получа "магическия линк" ме връща отново в начало. Някой друг с такъв проблем?

# 1 354
И при мен е така..

# 1 355
И при е така, ще изчакам няколко часа и пак ще пробвам.

# 1 356
Някой да има абонамент на Уча се, който няма да ползва?
в групата за размяна и продажба е пълно
Може ли линк към групата? Сигурно вече 2м стоя на изчакване в една, да видя дали е същата и просто не ме харесват😆
И аз това си мислех, защото също си стоя на изчакване в първата, по-голяма група.

аз не съм член, но ако става въпрос за тази група
Скрит текст:
  Зори почина февруари месец  и явно другия администратор не я поддържа
Жалко за човека...😔

# 1 357
  • Бургас
Сега проверих и аз колата,същият проблем.
Явно проблема е в тях.

# 1 358
Кои сайтове за анкети плащат и са сериозни? Моля предложете
https://talkonlinepanel.com/bg
Скрит текст:
този плаща при събрани 1000 точки=10 лв
ваучери за Емаг, Озон и други сайтове
Аз попълвам 14-15 години вече от 4 профила
на 3-4 месеца си тегля по 30 лв
последно от Озон си пръчах две книги с техен ваучер.
Горе долу на година надвишавам 100-120 лв
не са много но така или иначе си цъкам.
Има един сайт блу-пойнт ама там е томбола
и за 2 години я даде 1 награда я не даде.

Внимавайте с този сайт, аз заявих плащане и не го получих след което приключих с тях, ако някой ще се регистрира да бъде с мейл различен от "mail.bg", но се издразних повече, че не ми върнаха никаква обратна връзка от контактната форма и нямаш никаква друга възможност за връзка с тях.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 15:05 от divine_1

# 1 359
Всички ли получиха ваучерите от Кауфланд от играта на Ариел?
Аз не съм. Притеснява ме и това ,че една съфорумка беше писала, че е получила имейл с потвърждение за данните, а аз не получих нищо.

# 1 360
  • Пловдив
divine_1, никога не съм имала проблем с Толкаонлайн панела
винаги са ми отговаряли на мейлите
вече няколко пъти си обменям точките за ваучер за е.маг
сега чакам да натрупам още 150 т. и пак ще си дръпна ваучер, идва веднага и може да се ползва веднага.
Но е вярно, че при попълнен профил, ти изпращат анкети и на третия въпрос те изхъвърля, защото не отговаряш на някакви техни критерии, за което вместо 150 т., получаваш 5.

# 1 361
Радвам се за теб, аз имах горчив опит и помня, че  се коментира във форума тогава и не бях единствената без ваучер с мейл, регистриран в mail.bg. С месеци се събират точки за обмяна и когато трудът ти отива на вятъра забравяш за платформата, има достатъчно други.
В момента попълвам единствено на www.nacionalenpanel.bg анкетите, бавно се трупат точки, но всяка седмица получавам анкети.

Скрит текст:
quote author=dundi73 link=topic=1696807.msg48760529#msg48760529 date=1730291823]
divine_1, никога не съм имала проблем с Толкаонлайн панела
винаги са ми отговаряли на мейлите
вече няколко пъти си обменям точките за ваучер за е.маг
сега чакам да натрупам още 150 т. и пак ще си дръпна ваучер, идва веднага и може да се ползва веднага.
Но е вярно, че при попълнен профил, ти изпращат анкети и на третия въпрос те изхъвърля, защото не отговаряш на някакви техни критерии, за което вместо 150 т., получаваш 5.
[/quote]

# 1 362
  • Сливен
На 15.10 изпратих попълнена декларация и получих автоматичен отговор. На 22.10 картата със 100лв за Кауфланд, пристигна в Офис НА Еконт, но я взех няколко дни по-късно.Ако не сте получили "автоматичен отговор", пишете им най-добре.

А ето и автоматичния отговор :

# 1 363
Администрирането на КК Арр е доста неумело. Какво осъвременяват пак, при предишното изгубих профила си и едва го възстанових месеци след това. Искат да правят нещо, но нямат желание.

# 1 364
Подарявам един ВАУЧЕР 50 лв ArnoldFoods Bulgaria. + чорапи 😁/  София бул. "Академик Стефан Младенов" 90, срещу арката на НСА / Това е локацията, откъдето могат да се вземат. Не съм от София, но и в гивъуея не бяха опоменали, че е необходимо. 🍀 Ако някой има желание, нека ми пише 😊
Подарен на @JustMila

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 15:32 от Михаела 🍀

Общи условия

Активация на акаунт