Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 592
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Мони, от моята фризорка знам, че най-важна е хидратацията. Сега вече зависи от косата, аз използвам едно, Калин използва съвсем друго ( независимо, че косата му е третирана е много мека и жива)
Селесте, аз ходя всеки ден наа стречинг. Да се похваля, че вече правя пълен шпагат и се чувствам прекрасно.

# 151
  • Germany
Титина, точно хидратация търся, но нещо не намирам работещата за мен. Може ли да споделиш ти какво ползваш? Боядисваш ли се и ако да, какъв цвят? Аз бях започнала да я правя по тъмна, но си личеше много като израстнат белите корени и сега пак я правя тъмно руса, а русото изсушава много...

# 152
  • София
За хидратация аз съм много доволна от маски с кокосово масло. От домашните маски аз лично съм най-доволна.
Селесте, дано подейства гимнастиката.  Kissing Face
И аз имам нужда от масаж. Трябва да запиша час скоро.

# 153
  • Бургас
Ще подейства тя, ама първо трябва да тръгна на някакви курсове, сама вкъщи забрави, йога постелката седи неразопакована вече втора година.

# 154
Тит, много благодаря за идеята, май това ще е.
Мони, първо да кажа, че от коса до коса има голяма разлика и човек трябва за себе си да намери това, което работи, обикновено на принципа проба-грешка. Но някакви общи съвети за хубава коса, които мога да дам, са първо, че най-ефикасните маски са тези които се слагат след измиването със шампоан и преди балсама, така косата се подхранва отвътре. Винаги, ама винаги, ползвай топлинна защита, независимо с какъв сешоар сушиш косата. Другото е да сресваш мократа коса със специална четка за мокра коса -  wet brush. Аз много харесвам четките на Tangle Teezer и имам и за мокро сресване, и за сухо, но може и да ползваш само тази за мокра коса. Ползвам и олио за коса след като съм я изсушила. Марки от които съм доволна:
шампоан и балсам- Redken,на Rituals серията The Ritual of Jing, Loreal Professional, на The Body Shop  серията с банан е много подходяща за изсушена коса
маска/ скраб за скалп- в момента ползвам на Sukin за чувствителен скалп, доволна съм
маски за коса - на Kеrastase маската с оранжевата капачка е много хубава, но и доста скъпа, същото важи и за синята на Redken и , на Loreal червената маска и на Garnier едноминутните маска са също много хубави и на добри цени
масла/олио- на Gisou honey infused много хубаво, друго любимо ми е аргановото олио на Hask и на Balea Plex care е също много хубаво
термозащита- Schwarzkopf, вършат дори по-добра работа от някои скъпи марки

# 155
  • Germany
Ем, благодаря за полезното инфо! Ще си напоръчам още утре някой неща и дано има ефект.

# 156
  • Варна
Вкъщи съм.
Най-хубаво е вкъщи. Grinning
Днес цял ден лежа и само простирам и прибирам дрехи.
Утре ще си разгледам снимките, то май повечето са видеа. Имам някои страхотни снимки, не заради мен, ами просто пейзажът...
Много, много хубаво беше.
Няма да ви мъча със залязващото слънце над облаците от самолета Grinning

# 157
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Аз се чувстах много добре с пилатес, но сега кашлям и нямам сили... а тъкмо мислех да подновя и ... вирус....
Селесте, аз НЕ мога вкъщи, обичам социалния контакт...
Не успях и на танци да отида... но да преборю вируса....
Хубава вечер!

# 158
Оздравявай, Боби!
Съвети за косата няма да давам, че моята с грижа и без, все така не става по-хубава;)
Ще подейства тя, ама първо трябва да тръгна на някакви курсове, сама вкъщи забрави, йога постелката седи неразопакована вече втора година.
сестро по съдба;)
Моята я ползвах веднъж тази година и ми прилоша;)
Тази седмица пропуснах масажа и ме почнаха - дискова, схванат врат, да видим как ще я завърша.
Стейси, ако нямаш снимка с облаците и крилото на самолета, все едно не си летял;)

# 159
  • Варна
Ха ха, Тути, вижда се и надписа wizzair Grinning
Ох, разглеждам си снимките, трия яко
Ниско бюджетните компании хептен си свиват услугите на летището
Примерно в Айндховен, за Варна нямаше обявено гише да си чекнем багажа.
Обиколих ги всичките и о, на едно имаше знака на wizz, смесени полети
Само на едно място

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 13:23 от Стейси Грей

# 160
  • Бургас
Стейси, благодаря ти за разкошните снимки!😍

# 161
Добро утро!
Стейси, превъртяла си часовника, момиче! Браво, браво! Разкошни снимки!

# 162
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, прекрасни снимки. Ти си чудесна... 
Днес съм от по-късно на училище...
Ще отделя час на къщата.
Имам контролни за проверявяне...
Ако се чувствам по-добре, ще отида на танци.
Хубав ден!

# 163
Искам да кажа - добро утро!
Стейси, прекрасни снимки! Искам и аз да отида там...някой ден ..

# 164
  • Бургас
Добро утро!
Лека работа на всички!🍀

Общи условия

Активация на акаунт