Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 613
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

Днес е важен ден, така че стискайте палците! Ще кажа като мине.

# 166
  • Бургас
Стискам силно,Але!🙏🍀

# 167
  • Бургас
Добро утро!

Стейси, Марѝ е права. А девойката е прекрасна, толкова лъчезарна и свежа.

Вчера понакупих малко билети за театър, до януари има какво да се гледа. Постоянно излизат нови неща, а не мога да си позволя да огрея навсякъде. Включила съм и Вики в някое и друго представление и снощи ми беше сърдита.

Але, успех!

# 168
Добро утро.
Али, подозирам,  че пак ще ставаш леля, леко да мине и всичко да е наред. Ако не е това, пак да мине, както искаш.
Стейси, чудесни сте.
Селесте,  аз също гледам програмата за театрите,  обаче времево не мога да наместя нещата.
Хубав и усмихнат ден.

# 169
  • Бургас
Аз пък ще ходя в командировка в Пловдив Simple Smile По това време и брат ми ще се прибира, та ще се видим не планувано.
За Селесте, да напиша че все още съм по сандали и голи рамене Wink
Съни,аз си намирам време за театър, другите да се спасяват. Само им пиша в обчия чат, датата и мероприятието и така. Че забравят и после ме набеждават че не съм казала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 170
А, то и аз ще намеря, обаче по-нататък. Иначе имам билети за концерт за декември.

# 171
  • Бургас
Съни, за декемврийския концерт ти завиждам, да знаеш. Лаура Паузини, нали?

Лин, в своя защита ще кажа, че няколко поредни дни и аз шляпах по чехли, денем съм по тениска, привечер в парка обаче си става хладно, снощи чак и студено ми беше.

# 172
Але, стиснах те.
За хидратация - горещо препоръчвам Еластисайзъра на Филип Кингсли като преуош. Това море изкарах намазана с него и косата ми нямаше видими щети.
Маски: https://www.lookfantastic.de/shu-uemura-art-of-hair-exclusive-es … 50g/12663085.html тази е топът на топа. Всичко на Шу Уемура, всъщност. Продуктите са на много високо ниво, по-високо от Керастас.
Молекулярната маска К18 - също.
https://zlatnaribka.com/collections/seamore-za-vazstanovyavane/p … lgaseacure-100-ml - тази маска е супер хидратираща. Прави косата лигава и много лъскава.
https://zlatnaribka.com/collections/nutritive-intenzivna-hidrata … -nectar-thermique - нектар термик ми е любима термозащита. ИЗправям се почти на всяко къпане със Стиймпод 4, който го водят щадящ косъма.
За финиш - капките на O.way. С коса под кръста съм и 2 капкомера са ми редовното количество. Моята коса ги обожава, не мога да кажа същото за цената им. Натурална козметика са и няма силикони.

# 173
  • София
Привет!
Стискам палци за Али!
Всички болнави да се оправят и похвалят!
Стейси, много готини снимки!
Лято, харесах си една маска от твоите препоръчани. Трябва да се изпробва.
Нашето служебно парти е тази вечер. Тръпна вече в очакване да мине и да си отдъхна спокойно.
Тук сутрин времето е за ботуши, а следобед за чехли. Rolling Eyes

# 174
  • София
Добро утро!

Али, стискам палци!
Стейси, страхотни снимки! И хубаво семейство. Simple Smile

# 175
Не, Селесте,  Хаваши, за трета поредна година.
Еластайзерът и аз ги ползвам, но К18 не ми понесе. Аз ползвам L'agla.

# 176
Стискам палци, Али!

# 177
Момичета, станах леля за втори път на бебе Мартин! Всичко е наред, операцията мина бързо и леко, бебето реве и има коса Grinning Heart

# 178
Здрав, щастлив и с много късмет да е Мартин.  Бързо възстановяване на снаха ти, Али.

# 179
Честито, лелче People Baby. Да е здраво и спокойно бебчето, а мама бързо да се възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт