Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 596
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!

Мина и моят празник вчера, смених вече двойката с тройка 😃. Почерпихме се със семейството навън, добре се получи.

Паяжини рядко се сещам да махам, но вкъщи рядко има.

Боби, много сте хубави 🥰.

И аз се чудя какво стана с Ети, дано всичко при тях да е наред и не се е обидила нещо.

# 586
  • София
Добро утро!
Бел, здрава и щастлива да си! Да те обичат и закрилят всички близки!
Липсващите момичета се надявам, че четат и всичко около тях е наред! Heart
Аз все още недоумявам, как някои от партиите, на които лидерите им са за жълта книжка имат толкова поддръжници…

# 587
Бел, честита да си.  Здрава,  щастлива,  късметлийка бъди.

# 588
Бел, честита да си. Здрава и обичана
Ние сме от 6.30 сутринта на снимки. Калин учудващо свеж, аз гледам да не седна, за да не заспя

# 589
  • Бургас
Добро утро!

Вчера и ние объркахме съвсем изхранването, от днес сме в час. С тези почивни дни се обърквам аз, чудя се даже дали да пускам Марто за два дни на училище.

Бел, ама ти що си траеш вчера? Здрава, щастлива и обичана бъди!

След изборните резултати се чудя дали трябваше да разубеждавам Тит да си седят тука.

# 590
  • някъде ... тук ...
Бел, здрава и обичана да си!

# 591
  • Germany
Честита да си, Бел! Здрава, щастлива и обичана!
Днес аз се събудих по старото време, а кученцето си спеше Simple Smile Малкият е ваканция тази седмица, та ритъма е друг у дома.
Хубава седмица на всички!

# 592
  • София
Бел, здрава, щастлива, все така красива и обичана да си!

# 593
  • Бургас
Добро утро!

Бел, честита да си! Здрава и много щастлива бъди!

И аз си мисля за момичетата и се надявам да са добре. Чакам да се разпишат.

# 594
  • София
Бел, честита да си! Здрава, обичана и носена на ръце! Simple Smile

# 595
Да са здрави Митака и Бел!
Аз съм се захванала с нещо нетипично за мен и нямам възможност да пиша, иначе ви чета.
За описаната от Титина прахосмукачка прочетох преди 13 години във форума, помня, защото тъкмо се бяхме сгасжорили със съпруга ми, баща му беше решил да строи къща и аз четях в темата за строителство. Тогава ми се стори футуристична джаджа. Къщата от бъдещето с таакъв уред се намира някъде около София.

# 596
Честита да си, Бел! Здрава, обичана, щастлива!

# 597
  • София
Ние пък за нашата къща мислихме варианта описан от Тит като в Щатите. Да пускаме въздуховоди в стените и само да местим прахосмукачката. Но нещо в последствие се отказахме.
Такава, която е с батерия и се закачва на стената имам и аз в по-евтин вариант. След като пристигна обаче китайския въртящ робот, другата почти даде фира. Децата само я използват от време на време.

# 598
  • при моите деца .....
Бел, прекрасно момиче, бъди здрава, много щастлива, сбъдваща мечтите си!!!
Днес минах преглед - мамолог - всичко е наред.
Митето го заболя зъб... успях да запиша час... нарянил е венеца, но притеснително е, че на 2 зъба, които няма да сменя има кариеси... взех час за петък....
От очите му течаха сълзи, а зъболекарката я познаваме, виждаме се в парка, беше внимателна.... говори си с него преди дори да отвори уста.... но ще говоря с него... имаме час за петък.
Роди, и аз все още се изумявам от резултатите.... толкова да е силен купеният вот.... друго не може да обясни резултатите при нас.....
Уморена съм.
Лека вечер!

# 599
  • София
Ние цял следобед бяхме в спешното във ВМА със свекъра. Нямаха места да го приемат в пулмология, но ще го вземат в четвъртък. Със сатурация 73 отказваше да посети доктор дори. Не можа да си изтрае преди месеци апарата за сънната апнея, но явно само той му е спасението.  След кислорода днес бързо му светна.
Супер много съм очарована от младия екип , който ни посрещна там. Такова всеотдайно отношение имаха въпреки многото пациенти и малкото кадри.
На Сави операцията е минала успешно. Сега стискаме палци да се възстанови! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт