Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 555
  • 719
  •   1
Отговори
# 15
Ени, благодаря Flowers Maple Leaf.

Започва сезонът на празниците в къщи. Няколко рожденика, няколко именика, Коледа, Нова година и ще поемем за малко въздух чак в края на януари Crazy. След това отново от март до юни са се наредили една камара празнуващи #Silly.

Честити да са всички имали повод за празнуване в отминалите дни.

Спокоен и с приятно време да е октомври.

# 16
Най-хубавият месец в годината започна. Grinning
Цвети, с теб да не се окажем астрални близначки. На коя дата празнуваш? Аз съм на 17-ти, много си обичам рождения ден и винаги си го празнувам подобаващо.
Бел и тя е доказателство, че този месец само красиви хора с изтънчен вкус сме родени.
Много му се радвам на Калин, да продължава да покорява върхове. Sunglasses
Але, важното е, че си свършила работа. Хайде в другите две институции по-бързо да стане.

# 17
И аз имам празник-Синеочка е на 31.10. 🥰 От сега разпитва къде ще е, кой ще каним, какво ще ядем… 🤣

# 18
Така ами, те нещата се плануват от рано. Калин е на 24.05 и от сега има план за рожденния си ден.

# 19
  • София
Ха, Ем, точно на 17-ти съм. Smiley Везни с асцендент Скорпион. Хубави хора сме Везните ( малко реклама). Планове за РД нямам. Е, ще отида поне на един фризьор и ще си купя нещо.
Бяхме навън. Духа, но не е нещо страшно. Гого заспа в количката. На мен ми се пие кафе.

# 20
  • На брега на реката
Нека е топъл и спокоен октомври, да имаме дълга, златна есен!

# 21
  • София
Ени, благодаря за новата темичка! Синеочка се грижи и ти да не губиш тренинг с тържествата. Relaxed
Нека имаме един топъл и изпълнен със щастие месец! Flowers Fallen Leaf Yellow Heart Flowers Fallen Leaf
Ние днес успяхме да резервираме заведение и да направим ориентировъчно меню за празника на фирмата. Гостите са поканени. Остава - тортата, украсата и диджея (ако склоня шефа да наемем такъв).
Моята голяма госпожица днес ми се жалваше, как така баща й си бил позволил да й бърка в чантата.
Обясних й, че родителите освен приятелски имат и контролни функции. Не беше много хепи от отговора.
Мъфин, 17ти ми е свободен в календара. Насреща съм ако ти е скучно и нямаш с кой да хапнеш торта през деня. Yum

# 22
Привет, момичета! Октомври не започва добре за мен в здравословен план. Уж взех отпуск за пътуване и емоции, а имах посещение в местна болница и принудително бездействие. Кофтито е, че правя рецидив, а докторите свиват раменете и не знаят/не казват каква е причината. Някоя от вас или ваши близки да са правили изследване за тромбофилия?
И все пак, топъл и уютен да е октомври!

# 23
Я да кажа и аз за училището. Нали ми е за последно тази година.
Две седмици направи и вече има 5 оценки и едно закъснение. Хич няма да ми липсва, като завърши Joy

Утре чакам нова колежка. Да стиснете палци да е добре.

# 24
  • София
Новинка, аз имам една позната, която скоро прави. Ако искаш пиши ми на лично какво те интересува. Мога да я попитам.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 07:44 от Rodiva

# 25
  • Euskal Herria
Дано октомври да е щедър към всички ви - без болести и ядове!

# 26
  • при моите деца .....
Минавам да пожелая щастлив октомври....
Това е месецът на Митето.... съответно и моя....
Има и РД, и ИД.... още не съм измислила РД....
В деня на изборите е....

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 06:57 от * Боби *

# 27
Добро утро!
Благодаря за темата. И у дома имам рожденик- момчето. Мързеливо и красиво. Сега стискам палци да отиде с училището в Солун и да не си празнува рождения ден.
Новинка, знам за кръвни тестове за тромбофилия. Да си отидеш и на екскурзия след болницата ти пожелавам.
Хубав ден!
Стискам палци на котарака на Титина.

# 28
  • На брега на реката
Добро утро!

Новинка, дано се открие причината. Стискам ти палци!

Роди, не е справедлив живота! Hug
Нямам търпение да стане събота и да отида да си видя другите дечица, а от неделя на семиар. Някой с отзиви за Княз Павел /Павел баня/?
То квито и да са е все тая де, че е служебно, ама да съм подготвена.
Скрит текст:
Не обичам есента, навява ми тъга. Сякаш нещо си отива безвъзвратно. От дете съм така, та не е от годините!
Хубав ден, момичета!

# 29
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Новинка, пожелавам да откриете причината...
И аз имам посещение при лекари, но не съм го напаснала в графика, а са наложителни...
От днес стартира танцовият сезон на моя клуб...
Планирам танци....
Днес съм от по-късно, та планирам и да отида пеша на работа...
За 1 седмица имам -1,5 кг, но аз имах и нарушение....
Продължавам....
Трябва да сваля, че ми е тежко...
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт