Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 554
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
  • Germany
Мина. Видимо всичко е наред, няма възпаления. Взели са проба и ще има резултати след 10дни. Надявам се да няма Хеликобактер. Благодаря за палците!

# 46
Браво, Мони!
Стискам палци за Гого!
Лин, гаднярка такава;)
И аз тази сутрин се премерих, защо ли ми трябваше, тези 2 кила дето свалих лятото, пак съм си ги трупнала. Развалих си настроението още в осем.
Ще се успокоявам, че бръчките така са ми по-незабележими.

# 47
Не е добре котачко, но.... не можах да взема решение за евтаназия. Има някаква съвсем минимална надежда и ще се борим до край.
Имахме случай в който го бяха отписали, но оцеля. И сега ще се борим.
Знам, че стават чудеса, знам, че това е една котка, но да ми прости Бог, толкова боли.

# 48
  • София
Супер Мони! Дано резултата също е добър!
Гого да понесе ваксината, както предния път!
Тит, и аз не бих могла да взема такова решение щом има какъвто и да е минимален шанс. И ние се надяваме да стане отново неговото чудо!
Лин, ти пък за къде слабееш?! Ще си изгубиш харизмата. Yum

# 49
Стискам палци за всички!
Момчето празнува този месец, но не днес.

# 50
  • София
Прибрахме се. Гого си порева, няма как. Сложиха и втората доза Ротарикс. Нея я изпи, милият. Simple Smile На боцването плака много, но като го гушнах се успокои. И аз едва не ревнах. Нахраних го и заспа. Дано не вдигне температура.
Щом има надежда, борете се за котето. Дано на никой не се налага да взима решение за евтаназия. Знаете, имам куче. За нас е част от семейството. Не е просто животно.

# 51
  • София
И кучето всеки път, когато се прибереш вкъщи ти се радва повече, отколкото собствените деца, за които толкова си се мъчил. Simple Smile

# 52
Нека е топъл и спокоен октомври, да имаме дълга, златна есен!
А дано. И да  вали повече и да се махне този режим на водата.

# 53
  • при моите деца .....
Мони, радвам се на добрите новини, стискам палци и за резултата...
Радвам се, че Гого е добре и стискам палци да няма Т.
Бел, на хубав ден си родена. Очаква те прекрасен повод, отбележи го. И аз не обичам да празнувам РД...
Ужасно натоварен ден имах....
Имахме 3 часа съвет....
Но пък отидох на танци.... Днес стартираме...
Имах нужда....
Ще подновя и пилатеса...
ММ се прибра... всички сме вкъщи.
Забравен е рабатния ден.
Наздраве!

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 06:32 от * Боби *

# 54
Добро утро!

Аз май се разболявам. Снощи си мислех, че съм просто изморена,  обаче тази сутрин ме боли и гърлото.  Ще зобам.

Спокоен ден, банда!

# 55
  • София
Добро утро!

Гого е добре, няма температура. Хапна към 6.30 и пак заспа. Пия кафе и чакам да се събуди. Трябва да ходим до магазина.
Али, оправяй се бързо!

Хубав ден! Heart

# 56
  • Бургас
Привет!
Юнаг Гого!😍
Але,не се давай на настинката!
Много сте тихи днес 🤔

Аз си допивам кафето и ще разчистя още някой шкаф. Вчера приготвих един огромен чувал с дрехи за махане. Днес продължавам. Домакинстване ме чака. Имам и едно излизане, ама да видим кога.

# 57
  • Бургас
Добър ви ден!

Аз пък носих обувки за удължаване рано-рано. Ходех пролетта с едни силиконови разделители за изправяне на палците на краката и те взеха, че подействаха, макар и с малко, и сега обувките ми са умалели.

Але, няма да се даваш!

Браво на Гоги!

Тит, Hug Дано му е писано още някое чудо на Мими!

# 58
  • Germany
Добро утро!
Днес е почивен ден при нас и всички спят още. Мрачно и студено е навън. Аз още не мога да се климатизирам и хич не искам да приема, че се почва с влагата и студа и така до юни...
Радвам се, че Гого е добре!
Али, дано го пресечеш!
Тит, надявам се да се включиш с добри новини днес!
Хубав ден на всички!

# 59
За съжаление Мими се пренесе във вечните ловни полета.

Общи условия

Активация на акаунт