Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 036
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 60
По-интересното за мен е, че предишната ѝ парична гаранция - 5000 лева, остава в полза на държавата, тъй като тя не си приема призовките. Днес не се е явила на делото, защото е в чужбина, но съдът не го е приел за основателно.

Между другото аз за първи път чувам, че и кръвната проба е положителна (не съм изненадана). Тя лъжеше, че е отрицателна.

# 61
Благодаря за новата тема! Flowers Sunflower

Диона лъже постоянно като разпрана, дори не знам защо още ѝ се хващат хората.
Рядко противно и глуповато същество.

# 62
Благодаря за поредната страхотна тема,страшна трагедия е Титаник,всеки път плача на филма,а споделеното от оцелелите ме стиска за гърлото 🥺.
Скалата и семейството му.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 19:58 от Лещичка 💙💚

# 63
  • София
Скалата и семейството му.
Скрит текст:
Bravo!
Скрит текст:

# 64
Памела. Харесва ми как естествено остарява тази жена, има класа в нея, а никога не вярвах че ще го кажа това.🥰
Скрит текст:

# 65
Чудесна е Памела! Имам нужда от точно гази глътка въздух в темата. Писна ми от звездите, които си монтират нови лица и отказват да приемат минаващото време. Надявам се Памела да се превърне в тенденция.

# 66
Много красива и нежна е Памела. Четох,че в някакъв момент си е махнала и силикона. Малко кореспондира с екранния си образ в спасителите.
Жалко за Елвира Краснбаева, дано се разбере и за ансамбъла какво е станало.

# 67
Памела изглежда прекрасно! Единственото, което малко я състарява са пигментните петна от препичане по лицето и супертънките вежди. Сто пъти повече ме кефи така, без грим! 🥰
И аз се надявам да повлече крак и да има завръщане към естественото.

Кактусче, не разочароваш! 🌺

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:50 от Tess d`Urberville

# 68
Isla Fisher и Emma Roberts
Скрит текст:

# 69
  • Бургас
Много негативни  мнения има за тази пиеса в нета. Не знам каква е драмата.

# 70
Памела. Харесва ми как естествено остарява тази жена, има класа в нея, а никога не вярвах че ще го кажа това.🥰
Скрит текст:
Много ми харесва сегашното превъплъщение на Памела!!! Аз няколко пъти писах, че харесвам решението й да бъде без грим, с по-скромни дрехи, изглежда в мир със себе си и хубава.

# 71
Добре изглежда Памела, само веждите много я състаряват.

# 72
Добре изглежда Памела, само веждите много я състаряват.

Е това никой не знае - защо ги остави тези вежди.

# 73
От години скубане просто не растат повече, според мен. А очевидно няма желание да ги рисува или да й направят перманентни.

# 74
Може просто да си се харесва така 🙂

Общи условия

Активация на акаунт