Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 047
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Харесва ми Памела! Чудесна е!

Кефя се на Скалата. Не се взема на сериозно, прави филми за кеф, печели пари, гледа си семейството и се забавлява на макс.

# 76
И аз идвам с една загадка, да видим ще я познаете ли.
Скрит текст:

# 77
Нели от търси се ?

# 78
Нелка е това. Когато е била -ХЛ

# 79
  • Glasgow
Много добре изглежда тук

# 80
Браво, много сте добри! Аз не успях. Нещо цвета на очите й ми изглежда различен.

# 81
И аз идвам с една загадка, да видим ще я познаете ли.
Скрит текст:
Това същество е плод на любовта между Нелка Хикселка, когато е била на 20 и Кейт Уинслет.

# 82
Това Нелка ли е? Когато е била малък XLSlim😂

# 83
Това са филтри някакви, никога не е изглеждала така Нелка.

# 84
Кактус, благодаря за интересната тема!
Другата може за е за “горещия картоф” и един от най- големите скандали в шоубизнеса, текущият ….
Знам че ти можеш са извадиш и неизвестни неща за Пи  Деди.

# 85
Иска ѝ се на Нелка Хикселка да изглежда така...

# 86
Страхотен първи пост, прочетох го на един дъх... както винаги. Кактус - 🌹🌹🌹
Памела на мен пък не ми харесва. На 180 градуса се завъртя. Все пак между бялото и черното има поне петдесет нюанса сиво😇
Надявам се скандалът около Диди да не се пренесе изцяло в другата тема - тук й е мястото и аз тук ви следя ☺️

# 87
  • София
Памела си е намерила пазарна позиция - на естествено застаряваща и до там, начин да остане в медийното пространство. Цял живот кокетка, как ли да не повярва човек че ѝ извира отвътре сега 🙃 За Плейбой и цици е късно, актьорски талант никога не е имала. Освен да пропее. Но едва ли 🙂

# 88
Аркадия, няма. Ето пресконференция от днес на адвокат, чиято кантора представлява 120 жертви на Пъф. 25 от тях са били непълнолетни, а най-малката жертва е била дете на 9 години. Адвокатът призова други жертви да не си мълчат и да говорят. Сподели още, че вече е бил заплашван.
https://www.youtube.com/live/tb7cIhKxIZE?si=nRiVYIejudhrTrxV

# 89
  • София
Ужас, 9 годишно дете...

За Елвира много съжалявам, яд ме е, никой не печели от цялата ситуация, сбърканата й майка съвсем. Много ми е жал за треньорката й.

Общи условия

Активация на акаунт