Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 181
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 90
На Никол Кидман не й дреме много за рекламния скандал на Баленсиага. Първото й появяване след смъртта на майка й е на шоу на Баленсиага. Скандалът отшумя.

# 91
  • Glasgow
Аз това видях от шоуто на Баленсиага и помислих,че е истинският Джак Никълсън. Много прилича
Скрит текст:

# 92
Благодаря за новата тема Two Hearts  Трябва да направят филм за тази Вайлет, силна история.
Не знаех, че на борда е имало и българи.

Селена Гомес е споделила, че поради множеството медицински проблеми, които има, не би могла да износи собствените си деца.

# 93
  • София
Благодаря за темата!Много сте писали,много четох 😊 И аз съжалявам за Елвира,много добра гимнастичка .Но сигурно не е била готова за Париж..😒

# 94
Адриана Лима
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Шей Мичъл
Скрит текст:

Алисия Викандер
Скрит текст:

Дженифър Конъли
Скрит текст:

Памела Андерсън
Скрит текст:

Маргарет Куали
Скрит текст:

Мария Шарапова
Скрит текст:

Наоми
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:

Никол Кидман
Скрит текст:

Сърша Ронан
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Кара Делевин
Скрит текст:

Елизабет Хърли
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Камила Кабейо
Скрит текст:

Робърт Дауни Дж. и съпруга
Скрит текст:
Сюзън Сарандън
Скрит текст:

# 95
Кактус, как избираш темите за месеца? Надникнах тук само заради теб, иначе съм в темата за Пи Диди, която се развива много интересно, но беше хубаво да остане тук.
Благодаря за всичко, което правиш за нас!
Не сте обсъждали ареста на  диригента Манукян. Мернах някъде заглавие, че като директор назначавал хора с големи заплати, а после им ги вземал или нещо такова, не ми стана ясна схемата много-много.

# 96
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Зендая не ми харесва с русото, но пък какви крака има, дори топ модел може да и завиди.

# 97
  • На морето!
Не сте обсъждали ареста на  диригента Манукян. Мернах някъде заглавие, че като директор назначавал хора с големи заплати, а после им ги вземал или нещо такова, не ми стана ясна схемата много-много.
От едни и същи неща се вълнуваме с теб Simple Smile
Много го харесвам Манукян, страхотна енергия има докато дирижира, много деен и интересен е и ме е яд, че е поредния пример за блестящ професионалист и кофти човек.
Доколкото разбрах е  назначил фиктивно хора във филхармонията на огромни заплати, без реално да са стъпвали там, съответно те пък са ги превеждали на трети човек, който е мозък на схемата и делил печалбата с Левон Манукян. Признал си е всичко за схемата и останалите замесени.

# 98
Памела Андерсън какво си въобразява? Да беше ходила без грим като млада, когато човек може да си го позволи. На тази възраст малко дискретен грим поне е хубаво да има една жена.

# 99
Схемата със заплатите и фиктивните договори е стара като света. Ама тия са се оляли Joy

# 100
Мъск и той възмутен в Х от секс партитата на Диди, макар че беше чест гост на едни други секс партита.

# 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъск и той възмутен в Х от секс партитата на Диди, макар че беше чест гост на едни други секс партита.
Да се надваме, че там са били само пълнолетни Sad

# 102
Двама от получателите изхарчили парите, пишат за 30 хил. и свидетелстват. Парите били за изборите, явно го държат с нещо да се включи в схемата. И става така ,че в Пловдив ще се разглежда делото,  изненада на  очакващите друго.

# 103
Журналистическите писаници по темата Манукян са пълна боза. Първите съобщения за ареста дори не ги откривам вече. Сумата на злоупотребата варира от 1 700 000 до 986 000. Като цяло - крайно некадърно изпълнена схема за кражба. При бюджет за заплати 150 х.лв изведнъж да набъбне до  1 млн. най-логичното е принципала да попита - "как така?" Фиктивните работници назначени през м.септември и вече си получили заплатите (малко преди 30 септември)?  За три дни работа - 30 х.лв заплата? Някой много е бързал да открадне едни пари за изборите, обаче го праснаха с голямата тояга през пръстите. Жалко (а може би не) за Манукян. Кариера, живот - всичко отиде на вятъра. Все си мисля, че не може да си толкова прост и да участваш в такова нещо, мислейки си че те пази чадър. При положение, че всеки шест месеца сме на избори и политическите сглобки се менкат по-бързо от употребявано бельо.

# 104
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
dariVale, във фейса следя Хасан Ефраимов, лекар, писател, пиеса направиха. Той още преди месец писа, че нещо се случва в театъра в Разград...

Общи условия

Активация на акаунт