Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 200
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 3 045
През миналият век родените в Англия индийци ги е било срам да се наричат индийци,но и не върви да се определят като англичани. Били са изправени пред кофти дилема. Та и Кацарова може би така... Не знае коя е...

# 3 046
На мен пък точно фактът, че съпругата е консултант, ме кара да се съмнявам как точно са представени нещата. Другото, което прави впечатление, не само във връзка с филма, а през годините е, че семейството на Котков е в сянка, за него почти не се говори, споменава се мимоходом покрай Аспарухов. Чувала съм, че съпругите на двамата не са в добри отношения, че жената на Котков знае много неща, които не са лицеприятни. Но колко е истина не знам.
Пак да се повторя, футболните качества на Гунди не оспорвам по никакъв начин. Но ми е неразбираемо това обожествяване на разни личности, издигането на пиедестал и яростната съпротива и обиди по адрес на всеки, дръзнал да каже нещо недотам ласкаво. Не само за Гунди.

Да, натъртването на това Силвер във всеки посто оставя много грозен привкус и навява разни неща. Епитетите, които няма да повтарям, също. Има далеч по-подходящ начин да изразиш мнение и да разкажеш пикантерии.

# 3 047
проксима, обаче Силвер сама си произнася името СИлвер, ето факт:

https://youtu.be/ThpSeMaWtg4?si=AlH1ZeOnaa4WG3KQ&t=267

И да, няма такова турско име, но това трябва да си го проучи този, дето си присвоява етноси.  Даже за cultural appropriation биха скочили по-неолибералните. Но да не задълбаваме в теми, които все още не са толкова актуални тук. Че и от името на цяла  етническа група се изказва, с която няма нищо общо. Кое как било с имената и кой как се чувствал ...

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:23 от Questar

# 3 048
Сега излиза, че всички с алфа ромео, волги, чайки и тн, преследвани здраво от властите, но за тяхна заблуда са им разрешавали возила от по-луксозен клас. Евтина пропаганда.
Това ли смяташ, че са показали във филма?

# 3 049
Скрит текст:
Много мнения искам да лайкна, но за жалост, това ограничение до само няколко, ми пречи.

Прави ми впечатление, че най-компетентните по отношение на  личния живот на Силвия Кацарова, които я наричат с "истинското ѝ име" употребяват СИлвер. Няма такова турско име, всъщност е СЕлвер.
Оттам насетне всеки факт,споменат за нея, го приемам по същия начин. Близо, но не точно. Важно е да се отбележи тя коя е, ние кои сме.
Как е успяла, какви са произходът и гласовите ѝ възможности, ми е все едно. Песните от младостта ѝ винаги ще ми звучат свежо и приятно.
И ако кариерата ѝ е била създадена от всички около нея, защо това не се отнася за дъщеря ѝ, която по рождение има шанса да се възползва от всичко най-добро в музиката - собствено студио, познати текстописци, композитори!? Значи и нещо повече е нужно от всичко това, примерно ярък глас и характер.

За филма "Гунди", също да взема отношение.
Аз съм киноман, много капризен при това. И когато хора без грам понятие от кино почнат да ми говорят въодушевено и компетентно за  подвига си от гледането на нашумял филм, то рязко давам назад и вече създавам собствено мнение с отрицателен знак. Мелодрама с добър герой, чиято алфа ромео е преследвана от злия гений на ДС.
Айде, да сме закачили и ние  малко от времето на комунизма и да помним, че нашенските герои се движеха в по-скромни возила.
Сега излиза, че всички с алфа ромео, волги, чайки и тн, преследвани здраво от властите, но за тяхна заблуда са им разрешавали возила от по-луксозен клас. Евтина пропаганда.
Когато детето ме запита като по-малко- Какво значи комунизъм? , ме хвана на тясно.
Това не се обяснява само с думи, художествени творби. Трябва да си го живял, опитал, за да си наясно с всичките му измерения.
[/quote]
+1
Най-любимото ми е хора, които никога не са живяли през този строй или по-точно социализЪма, да дават мнение и оценки, тоя/оня им бил разказвал, еми НЕ, трябва да си живял, и нека не си правим илюзии че при единия строй е само хубаво, при другия само лошо1 има и от двете и при двата режима.
Относно Гунди, не съм гледала филма, но ще го гледам, но цялата негативна атака идва от факта, че той истински е обичан от хората, и е бил човек, знам го от майка ми, която е познавала и него, и Величка, от псъседката която е живяла, в блока до игрището на Герена, и често разказва за постъпките му. Не знам във филма има ли кадри от погребението му, но въпреки забраните, чувала съм, че най-много хора са били на цар Борис и след това на Гунди, което говори много. Но всеки има право на мнение.

# 3 050
Скрит текст:
Много мнения искам да лайкна, но за жалост, това ограничение до само няколко, ми пречи.

Прави ми впечатление, че най-компетентните по отношение на  личния живот на Силвия Кацарова, които я наричат с "истинското ѝ име" употребяват СИлвер. Няма такова турско име, всъщност е СЕлвер.
Оттам насетне всеки факт,споменат за нея, го приемам по същия начин. Близо, но не точно. Важно е да се отбележи тя коя е, ние кои сме.
Как е успяла, какви са произходът и гласовите ѝ възможности, ми е все едно. Песните от младостта ѝ винаги ще ми звучат свежо и приятно.
И ако кариерата ѝ е била създадена от всички около нея, защо това не се отнася за дъщеря ѝ, която по рождение има шанса да се възползва от всичко най-добро в музиката - собствено студио, познати текстописци, композитори!? Значи и нещо повече е нужно от всичко това, примерно ярък глас и характер.
Аз съм киноман, много капризен при това. И когато хора без грам понятие от кино почнат да ми говорят въодушевено и компетентно за  подвига си от гледането на нашумял филм, то рязко давам назад и вече създавам собствено мнение с отрицателен знак. Мелодрама с добър герой, чиято алфа ромео е преследвана от злия гений на ДС.
Айде, да сме закачили и ние  малко от времето на комунизма и да помним, че нашенските герои се движеха в по-скромни возила.
Когато детето ме запита като по-малко- Какво значи комунизъм? , ме хвана на тясно.
Това не се обяснява само с думи, художествени творби. Трябва да си го живял, опитал, за да си наясно с всичките му измерения.

Не разбрах много какво искаш да кажеш, но  да вмъкна, че Алфата си е съвсем реална и да, малко хора можеха да имат западна кола, особено пък такава, и не бяха случайни. Специално неговата е закупена от Кореком заедно с друг съотборник, на който той в замяна дава Мерцедеса си, купен също през Кореком. Сега не ми се обяснява кои хора можеха да пазаруват  от Кореком - всеки може да провери, но най-общо хора, които имат законна валута, каквито футболистите бяха.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:29 от Iris04

# 3 051

И да го произнася в кадър така, това не променя факта, че турското име е СЕлвер.
Тя го изговаря с И, за да е максимално близо до Силвия.
Потърсете с гугъл и ще видите как е името на турски.

Не смятам нищо. Изчетох и чух доста мнения.
ДС е наблюдавала всички под лупа.
Но в случая сюжетът отива извън коловоза. Футболист, не научен гений в областта на атома, неудобен до степен на властта, че алфа ромеото му да се наложи да бъде катастрофирано.

# 3 052
Ако четете интервюта със съпругата му, ще останете с впечатление, че любовта им е била неземна и най-редовно й е подарявал цветя, без повод. Нормално е, разбира се - от една страна иска да остане в историята, като обожаваната съпруга на една легенда, от друга, подпомага идолизирането му.
Истината е малко по-различна и не, че не е била обичана жената, но чак такива цветя и рози между тях не са били. И любовници е имал и други слабости, нищо невидяно и нечувано.

# 3 053
проксима, то и Джалма не е турско име. Ти защо си мислиш, че е кръстена СЕлвер, а не именно СИлвер? Тук се изказа човек, на когото майката е била началник на Силвер, та сигурно е знаела как по документи се е водила въпросната. И фамилия написа съфорумката.

# 3 054
някои от вас така коментират Аспарухов, сякаш са му набори и са го виждали с коя си е лягал

# 3 055
Дори и всички факти за Силвия Кацарова да са верни, неприятен е начина, по който са поднесени. Все едно чета сценария на Сигнално жълто.

# 3 056
Скрит текст:

И да го произнася в кадър така, това не променя факта, че турското име е СЕлвер.
Тя го изговаря с И, за да е максимално близо до Силвия.
Потърсете с гугъл и ще видите как е името на турски.

Не смятам нищо. Изчетох и чух доста мнения.
ДС е наблюдавала всички под лупа.
Но в случая сюжетът отива извън коловоза. Футболист, не научен гений в областта на атома, неудобен до степен на властта, че алфа ромеото му да се наложи да бъде катастрофирано.

За катастрофите на известни личности винаги има много спекулации, така че авторите на филми за тях могат да си избират коя да представят, не значи, че е непременно истината... или че не е.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:43 от Iris04

# 3 057
Прокси, гледай филма Simple Smile
Времето е пресъздадено доста реалистично без пропаганда и преувеличаване.

Във филма се показва и как двамата са били пред развод (защото на него му идва в цялото натоварване, а разбирането й има граници) , но скрепят нещата.

# 3 058
Скрит текст:

Не разбрах много какво искаш да кажеш, но  да вмъкна, че Алфата си е съвсем реална и да, малко хора можеха да имат западна кола, особено пък такава, и не бяха случайни. Специално неговата е закупена от Кореком заедно с друг съотборник, на който той в замяна дава Мерцедеса си, купен също през Кореком. Сега не ми се обяснява кои хора можеха да пазаруват  от Кореком - всеки може да провери, но най-общо хора, които имат законна валута, каквито футболистите бяха.

Не само не оспорвам наличието на Алфа Ромеото, но и сума ти факти още са ми известни.
Сюжетът ми е пресилен.
Трилър с латино привкус.

Аз впрочем предпочитам мемоаристика.
Но и това е без значение.
Звездните компромати от н-брой страници повече ми изглеждат на дискусионно студио, та и аз отчетох присъствие.

# 3 059
някои от вас така коментират Аспарухов, сякаш са му набори и са го виждали с коя си е лягал
Преди 50 години София не е кой знае колко голям град, странно ли е, че родителите на някого може да са били от обкръжението му? То голямата тайна щото.

Общи условия

Активация на акаунт