Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 174
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 3 060
Ако четете интервюта със съпругата му, ще останете с впечатление, че любовта им е била неземна и най-редовно й е подарявал цветя, без повод. Нормално е, разбира се - от една страна иска да остане в историята, като обожаваната съпруга на една легенда, от друга, подпомага идолизирането му.
Истината е малко по-различна и не, че не е била обичана жената, но чак такива цветя и рози между тях не са били. И любовници е имал и други слабости, нищо невидяно и нечувано.

някои от вас така коментират Аспарухов, сякаш са му набори и са го виждали с коя си е лягал
Преди 50 години София не е кой знае колко голям град, странно ли е, че родителите на някого може да са били от обкръжението му? То голямата тайна щото.

Hands Plus1

Най-надъханите фенове - хората родени след 1960 година, нямат кой знае какви спомени от Гунди и играта му, защото са били малки, когато е бил активен или дори не са били родени, когато е починал през 1971. Те са попили от разказите на бащите си едно обожание, формирано във време, когато футболът е единственото общодостъпно забавление, а това на кой отбор да симпатизираш - единствената форма на свободен избор. Истинските съвременници на събитията или вече ги няма, или са достатъчно възрастни, за да предпочитат красивата приказка пред реалната действителност, така че малцина ще оспорят "достоверността" на филма, за да не бъдат заклеймени като хейтъри Simple Smile (което се вижда и от тази тема).

Нямам нищо против това хората да ходят на кино и да се възхищават на български продукт. Просто и рекламната кампания дойде малко в повече, и суперлативите идват малко в повече, а пък коментарите за кинематографичните стойности на филма, от страна на хора които не са ходили на кино от задължителните групови прожекции на "Време разделно", съвсем.  

Но и това ще мине Simple Smile

# 3 061
А, има живи, как. И от съотборниците му има хора, които вече се изказаха.
Иначе да - кръстили са филма Легенда за любовта и са наблегнали на определен начин на представяне, като фокусът е върху любовната история, мен това най-малко ме интересува, но  да сме живи и здрави, да направят и други филми и не само за него.

# 3 062
Аз само да вметна, че преди появата на Интернет и социални мрежи възпроизвеждането на легенди, национални герои и успешни маркетингови продукти, разбирайте звезди си е било лесна работа. И не само в България, а навсякъде. Тези дни пък наблюдавам, че и социалните мрежи не гарантират обективност - ето Иван и Андрей владеят маркетинг климата, налагат нови легенди и тълкувания.

# 3 063
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз пък да се поФалим тая вечер сме на Гунди и искрено се надявам да е добре направен. Досега само позитиви съм чела за филма, в темата днес да първи път срещам различно от масата мнение, та да видим.
Иначе черните волги от онова време не са ли били достъпни само за близките и хората на партията?

# 3 064
Гледам от "Гунди" една сцена. Оня от ДС му казва:

"Ако аз реша,ти повече няма да си футболист!"

Това е жестоката истина,а не измислицата за уж предизвиканата автомобилна катастрофа...

Аз само да вметна, че преди появата на Интернет и социални мрежи възпроизвеждането на легенди, национални герои и успешни маркетингови продукти, разбирайте звезди си е било лесна работа. И не само в България, а навсякъде. Тези дни пък наблюдавам, че и социалните мрежи не гарантират обективност - ето Иван и Андрей владеят маркетинг климата, налагат нови легенди и тълкувания.
Не,никоя пропаганда не може да излъже хората.

# 3 065
някои от вас така коментират Аспарухов, сякаш са му набори и са го виждали с коя си е лягал
А ти набор ли си му?
 Атака не виждам. Особено пък защото бил обичан и добър човек. Просто мнение на хора, които са чували и други неща, имат по- различно мнение. Това атака ли е? Обида ли е? Що за категорично заклеймяване за всяко различно мнение, което дори не излиза от добрия тон?

# 3 066
проксима, то и Джалма не е турско име. Ти защо си мислиш, че е кръстена СЕлвер, а не именно СИлвер? Тук се изказа човек, на когото майката е била началник на Силвер, та сигурно е знаела как по документи се е водила въпросната. И фамилия написа съфорумката.
Сума ти време мина, докато отговоря, защото ми дава, че последното мнение е мое и не става.
Сега поетапно:
Къде става дума за Джалма, че трябва да отчетем, че не е турско име!?
Джемиле/я/ е турското, Джалма е някаква худ.измислица в Бг, а иначе по македонско си е циганско.
Това, че Тук се изказа човек, на когото майката е била началник на Силвер, та сигурно е знаела как по документи се е водила въпросната. И фамилия написа съфорумката.
го приемам единствено от тази страна, че съфорумката изтъкна началничеството на майка си по онова време, а не като достоверен факт, че детето към тогавашна дата е надзъртало как Силвия Кацарова е изписвала сама името си на документи.
Или съкрушителния аргумент, който често чета майка така каза. Генерално обобщение за ниво на всички майки.
Хм, с твоите мнения често се припокривам, а тук ми звучиш далечно и наивно.

# 3 067

Нямам нищо против това хората да ходят на кино и да се възхищават на български продукт. Просто и рекламната кампания дойде малко в повече, и суперлативите идват малко в повече, а пък коментарите за кинематографичните стойности на филма, от страна на хора които не са ходили на кино от задължителните групови прожекции на "Време разделно", съвсем.  

Но и това ще мине Simple Smile
Суперлативите идват в малко повече принципно или конкретно от хората гледали филма?
Продукта наистина е хубав и заслужава подобни оценки. Всеки се е изказал (говоря за масата хора) според собствените си представи, някои са много впечатлени, други като мен са просто доволни, но откъдето и да го гледаш опосумови направиха страхотен продукт. Рекламата е навсякъде и така се прави. Впечатлителна организация не само с невижданата прожекция в Арена София, но и прожекциите в чужбина. С чисто сърце им казвам "Браво!".
И няма значение кога си ходил на кино и за стареца, и за хлапето е видно качеството на заснемане.
Това е факт, а не въпрос на вкус.

Magarditch Halvadjian:
Гледах го! Брилянтно написан, режисиран, изигран и продуциран! Всеки един човек в екипа си е свършил работата с много професионализъм, ентусиазъм и сърце! А любовта? Тя си личи във всяка секунда от филма! Във всеки кадър, във всяка дума, във всеки музикален тон!
Категорично и творчески и технически това е най-добрия Български филм в последните 35 години!

# 3 068
В интерес на истината самата Силвия твърди, че била СИлвер. Даже Седае  Силвер. Това би трябвало да слага край на спора Simple Smile

https://trafficnews.bg/bulgaria/zashto-silviia-katsarova-ima-che … iri-imena-163491/

# 3 069
Силвер, Селвер, Джалма Кацарова, все тая - аз също я харесвам как пее. Имат хубави песни LZ, които ще останат.
На мен през годините ми е правилно впечатление, че е доста семпла интелектуално, което не е грях в крайна сметка, просто мое наблюдение. Преди двайсетина години уж щеше да приключи кариерата си и да слезе от сцената, оказа се просто рекламен трик за концерт, продължи да си пее жената.
Дъщеря й Теди е малко по-голяма от мен, учили сме в едно училище, беше добродушна и приятна.

# 3 070
Този трафик.грешки.нюз щом слага край на спора, олсун.
Вчера ми направи впечатление една фрапантна тяхна грешка, свързана именно с изписване на име, така че  аз си държа на собственото мнение.
И спирам участието си в дискусията, защото предпочитам да плясна многозначителна картинка с една дума по темата, отколкото да включвам закърнели   графомански умения.
Енергията си предпочитам да насочвам в реала. Тук мързелувам.

# 3 071
Мария Бакалова на корица.

Лорина Камбурова , която преди няколко дни трябваше да навърши 33

# 3 072
проксима, и аз с твоите мнения съм забелязала, че се припокриваме. Flowers Hibiscus Няма нищо лошо и понякога да сме на различно мнение по даден въпрос, но допускам, че не ме разбираш в случая правилно.
Това, което аз искам да изясня по повод имената е, че родителите са я кръстили Силвер, всички от онзи период я знаят като Силвер. Самата тя се нарича Силвер. Родителите и самата тя не знаят турски и не са турци (това от хора от Хасково го знам аз), та как се очаква да са запознати с турските имена и правилното им изписване? В онези години и неграмотността в малцинствата е била голяма - казват как ще се казва детето и вече административното лице каквото е чуло и написало, това е името. Дори и да се казваше Селвер, както е правилното турско име, това нямаше да промени произхода, пълно е с турчеещи се ц****и с турски имена. Веднага давам пример със семейство Сторарови.Техните имена са правилни турски, но какво от това?!  Маловажно е това с името. Тук главния проблем е cultural appropriation и лицемерието на Кацарова да се изказва за неща, за които не бива както в етнически, така и в музикален план.

# 3 073
Иван и Андрей са брилянтни от маркетингова гледна точка и знаят, че ще предизвикат фурор с такъв филм за невероятно обичан българин, дори идеализиран, чиято смърт е леко мистериозна, любовната история и ДС са за по сладък привкус. Самите Иван и Андрей са болни левскари, но много интуитивно са решили да произведат такава касова продукция. От кинематографична гледна точка не мога да коментирам филма, но достоверността му не е на ниво. Лили Ванкова и Гунди са имали връзка и дори не са се криели, това е известно. Говори се, че с Величка са били пред развод. Влечението му към хазарта и жените е било известно в цяла София.Как се е случила катастрофата и дали е била негова вината или на шофьора на камиона, дали Гунди е бил пиян, може би много малко хора са знаели, но наистина по онова време не е можело да имаш успешна спортна кариера без да си приближен на властта, дори не по собствено желание. Дразни ме, че разравят костите на човек, който е бил безспорен талант, но и нормален човек със добрите си страни и слабостите си основно за пари се чудя как семейството му се е съгласило на това. За мен не е редно и морално, но в бизнеса морал няма, още помня какво сътвориха Иван и Андрей с Васа Ганчева

# 3 074
Били са времена в които без партията не може. По един или друг начин. И трябва да имаме предвид този факт, четейки присъди. Тези, които са отказали, са приключвали с кариерата си.
Така е!Ето поне 40 години демокрация и великите бг певци не са направили никакви хитове,лежат на стари лаври.

Общи условия

Активация на акаунт