Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 195
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 970
Нина Добрев написала:

"RIP boyfriend,hello fiance",("Почивай в мир мое гадже,здравей годенико")

Доста тъпичко и зловещо! Но тя може би е над нещата и над смъртта. Yum

# 2 971
Използвала го е като сбогом, цял свят и се радва на писанието и годежа.

# 2 972
  • София
А тези от вас, които са по дълго във форума сигурно помнят, една съфорумка бе намерила прилика между песен на LZ и Бон Джоуви, като LZтската е издадена първа.
https://bg-mam.ma/t/574758

Стига бе, плагиатствана е отвсякъде.
Иначе тази на LZ ми е една от любимите, на 8 март задължително си я пускам.

# 2 973
Аз не намирам нищо общо между двете песни, а и баш от никому неизвестната тогава България ще плагиатстват. 

# 2 974
Може всички да са плагиатствали от някого, дал идеята , написал някакъв отрязък.

# 2 975
Какво плагиатстване бе хора, вижте времето! Тогава нямаше интернет, youtube, spotify. Бяхме зад тежка желязна завеса. Имаше плочи, тук там някой касетофон от кореком. Сериозно ли мислите, че от цял свят баш от нашите ще крадне Бон Джоуви. Голям смях!

# 2 976
  • Glasgow
Може би са крали от някой преди 85-та 🤷🏻‍♀️

# 2 977
Много са ми странни крайно негативните изказвания за Силвия Кацарова на фона на постоянното възхваляване на Лили Иванова. Че тя е със същата история на успеха си - основно партийна.

# 2 978
  • София
Били са времена в които без партията не може. По един или друг начин. И трябва да имаме предвид този факт, четейки присъди. Тези, които са отказали, са приключвали с кариерата си.

# 2 979
  • София
Не знам Кацарова хубава ли е, лоша ли е, но изрази като “цигането” са отвратителни, не мога да повярвам какво чета.

# 2 980
Слушам Хоризонт като шофирам извън града и от някъде година-две са засилили процента бг музика - и повечето е нетърпима, с извинение. Имитация на някакъв западен стил, вокални упражнения, елементарни фрази, като писана от AI.

# 2 981
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Харесвам си доста песни на LZ и Кацарова майка. Дъщерята не и знам една песен пък уж била много талантлива.
Силвия Кацарова още ли е женена за някакъв баровец, май Любен беше или бъркам?

# 2 982
Не само Лили и Кацарова, абсолютно всички звезди от близкото минало, които знаем, са били "тет а тет" с партията майка. Кариера иначе? Да, бе! После станаха до един големи демократи, макар да се ползваха с всички възможни облаги на режима и пътуваха свободно, не само до бившите соц страни. Песента "Големият кораб", специално, е писана по повод круизен кораб до Скандинавието, на който са пяли LZ, текста е на Живко Колев (беше ни съсед).

# 2 983
  • софия
Слушам Хоризонт като шофирам извън града и от някъде година-две са засилили процента бг музика - и повечето е нетърпима, с извинение. Имитация на някакъв западен стил, вокални упражнения, елементарни фрази, като писана от AI.
Точно вчера в слота 15-16 ч. беше само бг музика и имаше интервю с Кацарова. По принцип силно ме дразни и не слушах какво говори, но пуснаха някаква нейна последна песен. Текстът и музиката бяха безумни.  По-добре да няма нова българска музика.
След това пуснаха Щурците. Балкан разлика.

Дано не ви развалям сутринта. И тя ще ми говори за българска музика. Мерси съм.

# 2 984
  • Sofia
Харесвам почти всичките ѝ песни и дуети отпреди…
Теди също има 1-2 хубави/Само аз и ти,I miss you/
Доколкото си спомням Силвия има забрана на доста песни,даже май се съди с един смешник взел се за музикален гуру-Владислав/забравих фамилията/ 🤨

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:02 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт