Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 245
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 985
Цеци Красимирова е вече страшна! Съвсем на мъж е заприличала.
Скрит текст:

# 2 986
Хехе, поне Лили Иванова споменавате - не искам и не мога да си сравнявам като вокално майсторство, и двете пеят страхотно. Но Лили Иванова и в момента е на турне, пълни зали, разпродава концерти, работи активно. А Силвия Карацова кога последно е била на турне?

# 2 987
Талантът при изпяването е важен. От друга страна обаче аранжимент, мелодия, текст често се запазват каквито са.  Т.е. някой може да твърди, че това е ядрото на песента. А певците се сменят. Те са променливата величина. Например хитът "Je suis malade", познат в изпълнението на Лара Фабиан, всъщност в оригинал е на Serge Lama, който я пише по лично изживяване. Едно поколение я знае по един начин, друго по друг. За мен изпълнението на Лара Фабиан ЗАСЕГА е най-доброто. Но засега. А иначе не бих поправяла някого, ако каже "песента на (певец)". Нормално е хората да свързват песента с изпълнител.

# 2 988
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Прекрасната песен се познава по това,че можете да си я тананикате. Сега се опитайте да си тананикате някоя песен на Лили Иванова. "Ветрове" ли? Коя? Laughing
"Хризантеми", "Детелини" на прима виста...

# 2 989
Прекрасната песен се познава по това,че можете да си я тананикате. Сега се опитайте да си тананикате някоя песен на Лили Иванова. "Ветрове" ли? Коя? Laughing
Да, това важи при детските песнички обаче .....

# 2 990
Няма такъв критерий, да си я тананикаш, че да била хубава.
"Синева" не става за тананикане, а е от прекрасните песни

# 2 991

Относно това, че е "туркиня", дълги години е крила не турския си, а циганския си произход. Бях малка и си спомням, че Кеворк във Всяка. Неделя неочаквано подхвана темата за произхода ѝ и тя беше като в небрано лозе. Трябва да потърся в архивите този момент. Но сбърка тогава с провокацията си Кеворкян и я определи с турски произход, та оттогава Кацарова започна да се "турчее". Турци от Хасково са ми казвали, че тази жена и рода ѝ са роми и не знаят дори турски, в което няма лошо. Лошото е, когато човек крие истинския си произход.  Очите, Чико, никога не лъжат Wink

Малко информация за началото на кариерата и и как се докопа до Милчо Кацаров. С 2 думи - с пълзене.

Айшето. Ти направо закопа бабите от махалата на цяло село. Само дето това, на което ти викаш "пълзене", хората често наричат "любов". Аз не видях някъде нещо да е направила Силвия в разказа ти, което да прилича на пълзене. Но според твоята трактовка, трябва ли да считаме, че всяка провинциалистка ( а те не са 1-2), омъжила се за софиянец и пресметлива и лижеща задници пълзяща твар.
Всеки има право да се бори за щастието си, независимо дали циганка, пакистанка, патагонка и каквато ще да е. Особено в онези времена, за да я забележат и да ѝ дадат шанс въпреки произхода, значи наистина е имала талант.
То и сега се дава шанс на учещи и работещи хора от етноса, защото малко са тези, които искат да учат и да се трудят. Така че аз не виждам нещо компрометиращо в историята на Силвия Кацарова, освен за онези, които са се опитали да ѝ попречат.

# 2 992
В миналото е трябвало да се възпроизведат звезди. Сяда партията и решава, че трябва и ниЙ рок д аимаме тука - хайде да хванем гаражните аматьорчета след казарма и да направим една рок група, ама друг да се мъчи над композиции и текстове.  За вокал изобщо няма значение Силвер ли ще е, Станка ли ще е, важното е да реализираме проекта. Нищо, че в този момент се "възпроизвежда звезда", от която няма да се отървем с години. Не се ражда, а възпроизвежда изкуствено. Тази формула важи за едни 99% от целия шоубизнес на България от времето на соца.
Ето пример и с киното - сяда партията и решава, че и ниЙ трябва да имаме своя сексимвол Делон и Джеймс Дийн. Хващат неграмотния красив младеж Данаилов и така възпроизвеждаме като звезда още един човек без абсолютно никакви качества за кино. Сексимвол можеше тогава да направим и заварчик от някой завод, но все пак късмет и връзки играят в тези формули.

# 2 993
Относно това, че е "туркиня", дълги години е крила не турския си, а циганския си произход. Бях малка и си спомням, че Кеворк във Всяка. Неделя неочаквано подхвана темата за произхода ѝ и тя беше като в небрано лозе. Трябва да потърся в архивите този момент. Но сбърка тогава с провокацията си Кеворкян и я определи с турски произход, та оттогава Кацарова започна да се "турчее". Турци от Хасково са ми казвали, че тази жена и рода ѝ са роми и не знаят дори турски, в което няма лошо. Лошото е, когато човек крие истинския си произход.  Очите, Чико, никога не лъжат Wink
Не е туркиня. Очите и тенът са други.
Няма лошо. Жената си има кариера. Харесвам изпълненията й. Но вместо да  даде пример на други от етноса си. Може би се  е нагодила от онова време, когато е имало и насилствената смяна на имената.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:23 от Linda*kiss

# 2 994
В миналото е трябвало да се възпроизведат звезди. Сяда партията и решава, че трябва и ниЙ рок д аимаме тука - хайде да хванем гаражните аматьорчета след казарма и да направим една рок група, ама друг да се мъчи над композиции и текстове.  За вокал изобщо няма значение Силвер ли ще е, Станка ли ще е, важното е да реализираме проекта. Нищо, че в този момент се "възпроизвежда звезда", от която няма да се отървем с години. Не се ражда, а възпроизвежда изкуствено. Тази формула важи за едни 99% от целия шоубизнес на България от времето на соца.
Ето пример и с киното - сяда партията и решава, че и ниЙ трябва да имаме своя сексимвол Делон и Джеймс Дийн. Хващат неграмотния красив младеж Данаилов и така възпроизвеждаме като звезда още един човек без абсолютно никакви качества за кино. Сексимвол можеше тогава да направим и заварчик от някой завод, но все пак късмет и връзки играят в тези формули.
Това не е само в БГ. Голяма част от бой и гърл бандите със световен успех са направени по този начин - те са продукт, а не органично събрали се хора.

# 2 995
  • Glasgow
Като стана въпрос за рок от онова време, бях се изненадала преди години, че тази песен ("Ако имаш време")първоначално не я пее Васил Найденов, тук е само бек вокал, вокал е Александър Петрунов, бях се ровила за него, май беше емигрирал, казвали са му, че не трябва да пее така "западно". Много ми харесва в този вариант https://youtu.be/hupN7BQIzVo?si=i_-nSKhwA57G_14r

# 2 996
Това е така, да. И все пак вокал е Силвия, не Станка. И Силвия може да пее - нещо, което не можеш да отречеш, въпреки явните ти антипатии.

Много световноизвестни банди са създадени именно така, по проект. И това не им пречи да могат да пеят, да са успешни, да имат публика.

# 2 997
Стига с тези клишета. Не е само Aisha свидетел на "голямата любов". Всички хората, които са запознати с "лов сторито" и панаира покрай него неслучайно коментират Силвер като пресметлива и хитра ц...ка. Видяхме я любовта, когато вече нямаше нужда от този Милчо и започна да паразитира около нови възможности и бизнесменчета. Така де, на всяко десетилетие ракетите носители е добре да се сменят с нови, ако не се ъпдейтват. Доказано работи. Любов било...  Rolling Eyes

Birdflower, отричам, че Кацарова може да пее. Долавям фалшиво пеене при нея, посредствени гласови възможности има. Но моят музикален слух е доста чувствителен, може и да не е верен критерий.

# 2 998
Отричай, в правото си да го правиш Simple Smile

# 2 999
Не съм съгласна, че талантливи музиканти са само тези, които пишат сами музиката си/песните си. И аз предпочитам тези, които си пишат песните и си свирят сами, но какво да правят тези, които имат глас, но не им се удава да пишат текстове на песни и музика? И обратното важи – авторите на текстове например непременно ли трябва да могат да пеят и да свирят, за да си изпълнят произведенията? Дарба е това, не всеки я има. Не всички известни изпълнители са автори на песните си. Не съм сигурна за Луис Армстронг, Ела Фицджералд и Франк Синатра например дали имат някоя авторска песен, но Елвис Пресли не е написал нито една (нищо че се води съавтор на няколко). Всъщност до края на '50-те и началото на '60-те години е било обичайно един да пише текста, друг музиката, трети да изпълни песента.

deaf, дай, моля, линк към изказването на Горан Брегович, че Бийтълс са "прости парчета" и че песните им са "прости". 🙂

Общи условия

Активация на акаунт