Бременност в 5 месец

• 1 219
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в 5 месец, и понеже кръста много ме боли се намазах с билков загряващ крем и се притеснявам за бебето, дали всичко е наред? Ползвали ли сте такива кремове по време на бременност?

# 1
  • София
Има безопасни билки, има и опасни. Имам предвид по време на бременност.

# 2
Едва ли нещо ще му стане. За болки в кръста препоръчвам топка за бременни. Много помага.

# 3
Кой е кремът? Не ползвай тези с ибупрофен и метилсалицилат. Нищо няма да ти стане от веднъж, не се притеснявай, но за друг път избягвай. Simple Smile

# 4
Здравейте мили дами имам въпрос вече съм към средата на 20 г.с и от миналата седмица сякаш усещам бебето но не съм много сигурна едно катомпърхане усещам някой път да вечер сякаш като удър по корема усетих ,но не мога да определя бихте ли казали в началото вие как сте го усещали,а другият ми въпрос е от няколко дни нищо не усещам то и преди не беше всеки ден но сега от сряда може би нищо не усещам нито пърхането нито друго иначе имам болки ниско долу ,днес ми се гадеше смисъл симптомите който си имах преди си продължават и кръста почна да ме боли,но се притеснявам да ли  всичко е наред, е искам да избързвам да ходя до спешното ,защото в вторник съм на втора фетална морфология,вие как мислите имали линсте такива ситуаций,как сте процедирали ако да благодаря много предварително

# 5
Аз също съм в 5 месец и за разлика от първата бременност, с която бях със задна плацента и усещах от много рано движения, то сега съм с предна плацента и чак наскоро започнах да усещам движения.
По принцип има съвети да ядете нещо сладко и от него по принцип се активизират бебетата.
При мен пък чак днес имах гадене и повръщане, а досега никога не съм имала..

Общи условия

Активация на акаунт