По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 135

Честити днешни месечинки!  bouquet  bouquet  bouquet
Слънчо в легнало положение хващаш десен крак и дясна ръка и вдигаш към теб да увисне с другите към маса или легло. Дано да го обясних.
Нашата лекарка го прави този тест, но ми каза аз да не я вдигам така. Все пак вие си преценявате.

# 136
petra Знам че коприва се дава по-нататък, смятам поне след 1-2 месеца да я дам, засега само спанак съм давала.
И аз сложих снимчица за картичката ще помоля да ни добавите.

# 137
Здравейте. Май времето при вас е хубаво, затова не пишете толкова  Wink.
Честити месечинки на Анна, Мадлена, Александра, Мартина и Даниел!!!Добре дошла на мама Петра с бебче Петър  Hug.

foquita, и аз много се шашках, но от както каката захрани бебо със солетки взех да го давам по-смело  Joy.
Пърли, до сега на обяд около 13 часа му давах зеленчуково пюре на основата на оризова каша /млечна/ и след обяд към 4-4.30 плодово пюре с каша. Но вчера пробвах със сурова круша и си излапа всичко  Laughing. Ще започна така да му давам. През другото време кърма, когато си поиска, не повече от 5 пъти през деня, но се кърмим и нощно време /не знам по колко пъти  newsm78/. Сега съм решила, когато въведа месото да махна кашата на обяд и да започна да му давам плодово пюре и сутрин. Да видим дали и Тито ще е на същото мнение  Twisted Evil.
Ние също нито се изправяме, нито лазим /правим само опити/, нито си седим на дупето. Успокоявам се, че като му дойде времето ще прави и трите неща, но кога ли  newsm78. Иначе бебо не стои нито за минута спокоен. Постоянно се обръща от гръб по корем и обратно, а движението ни е едно като приплъзване с ръчичките /не знам дали ме разбрахте/.
 Hug.

# 138
  • somewhere over the rainbow
И нас ни нямаше през уикенда, наистина малко сте писали, но няма как иначе, в това хубаво време Party Ние до сега бяхме навън, но вече ще спинкаме Naughty
Благодаря ви за поздравите за нашите 8 месеца! Hug

ЧЕСТИТИ ВЧЕРАШНИ И ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКИ!  bouquet

И според мен стъпването на пръсти е признак на проблем със ставите. Съдя по себе си - аз имам проблеми с глезените и стъпвам често на пръсти. Но при децата може би това е нормално, защото повечето деца на тази възраст стъпват така. Все пак ставите се развиват различно при различните деца. Даяна стъпва на цялото стъпало от 4-месечна, и то доста стабилно.

Мариаели, к'во стана бе душа? Hug Дай отчет тук - ще си имаме ли още една бременлинка в нашите редици? newsm78 И аз имах подобни съмнения, че ми закъсня 2 дни /предния път теста беше положителен точно след двудневно закъснение/, но Слава Богу дойде ми Praynig За нас на този етап и дума не може да става Naughty за друго бебе, така че напълно бих разбрала татито, ако не се зарадва #Cussing out

Ако някой има време да гледа оригинални фотографски изпълнения и колажи, ето тук. Peace

П.П. Да,ама Дая не смята, че сега е удачно да се спи Mr. Green

# 139
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА АННА , МАДЛЕНА ,  АЛЕКСАНДРА , МАРТИНА И НА ДАНИЕЛ  !!!

Добре дошла на Petra и бебе Петър   welcome

Дамян стъпва на цяло стъпало, като се събуди и тестовете ще му направя  newsm10

Да ви се оплача - вече повече от седмица няма сън за мен  Tired  Дамян се буди по 100 пъти, плаче заради зъбките , вече има доста голяма бяла точка на венеца , ама не ще и не ще да излиза това зъбче. На всичкото отгоре го хванах в последния миг преди да се прехвърли през кошарката и смъкнахме нивото на матрачето. И сега вече креватчето не може да се люшка , а това ни беше основния метод за приспиване. Сам не ще да заспива , на ръце не обича , май само като новороден така сме го приспивали ... и само се кърмим за приспиване . Нон стоп ! Нощем вече го вземам да спи на спалнята , а той като захапе зърното и цяла нощ не пуска ...Ако реша да се дръпна, се събужда и почва да търси. Аз съответно се изкривявам в неудобна поза и не мога да заспя...  Дали го приучих сега да спи при мен незнам , ама ако съм не е добре работата ....  Дано да е само период  Praynig

Плодово пюре му смесвам  с кашата при следобедното хранене. А от вчера давам месен бульон - към зеленчуковото пюре прибавям бульон от пиле , ще давам през ден , и след 2-3 приема ще дам вече и пилешко месо .

Благодаря на Кредор задето ни добави в мартенската снимка, много са румени и засмени всички бебчета , да са ни живи и здрави !

# 140
  • Габрово

Нашата лекарка го прави този тест, но ми каза аз да не я вдигам така. Все пак вие си преценявате.
Разбира се, че всеки ще си прецени, а и ако бебето си стъпва на цяло ходило и не си вдига крачетата, на дъга, когато е по корем, няма смисъл да експериментирате.
  food010чао засега.

# 141
  • Варна
Е сега вече се притесних Shocked
Моя си криви малко краката и като е по корем,си вдига краченцата на дъга.сега като се събуди ще го тествам.чудих се дали да го правя,ама като чета и започвам да се психясвам Confusedи Не стъпва на цяло ходило Rolling Eyes

Добре дошла на мама Петра и бебе Петър Hug Hug Hug
Аз коприва не съм давала още.мисля тези дни да дам спанак или лапад.май спанака е по побре newsm78.Вие как мислите Hug
НАН,тъкмо си мислех къде ли се изгуби пак Laughing  bouquet
Верно че днес Марияели щеше да ходи на лекар.какво ли е станало Thinking

# 142
Здравейте и от мен.
Чвстито на празнуващите днес и вчера.
Добре дошла на новата мама и бебе Петър.
Вчера намерих рапично олио в Билла,и тоне го открих аз а татито ни.Никъде не пише,а дори и служителка ми каза,че нямали такова нещо.Но дабре,че мъжът ми чете всичко и по-настоятелно та го открихме.Днес правих на Ема пюре от червено цвекло и морковче...мнооого й хареса и си изяде всикчо.
Относно стъпването,Ема стъпва различно и на цяло стъпало,а понякога и на пръсти.На моя приятелка дъщеря й като проходи стъпваше само на пръст,но с времето се оправи.Аз лично не мисля,че е нещо фатално или притеснително.Но това е мое мнение,а и не бих си тествала сама детето  Naughty
Мариаели,счупих си палците от стискане,казвай какво стана.
Изчезвам,че Ема плаче.

# 143
Ха хааааа NAN това са колажи на мъжа ми бе скъпа.Ле ле, направо се стреснах когато го отворих линка Joy
ето го началото на профила му:http://www.4coolpics.com/graphic.htm?php_sess=c7d12491a60e225d11272e06b67a2b7d с Мимата се е изкиприл там Heart Eyes

Привет на мама-болярка petra и бебе-болярче Петър  WinkРадвам се, че вече сте сред нас Hug
За копривата още не съм се замисляла кога трябва да я дам.А дали има вече свежа по полянките newsm78

Мимата мина теста на Радост, ама аз пък сега взех, че се притесних, за това че избързах да й го направя. Sad

foquita, и аз много се шашках, но от както каката захрани бебо със солетки взех да го давам по-смело  Joy.
Joy

И за финал да се изхваля:Мимето днес се изправи сама на крачета от седнало положение  Party

# 144
  • somewhere over the rainbow
Ха хааааа NAN това са колажи на мъжа ми бе скъпа.Ле ле, направо се стреснах когато го отворих линка Joy
Да го поздравиш!  bouquet Това с бурята е направо върхът...сложих си го като фон на десктопа Peace Бе разгледах ги всичките и си викам "Брях, тоя graphic е мноо добър, неговите са най-хубави!". Ми как иначе, като е от нашите татковци, а и е смел човек - взел си е жена близнаци Joy

А и Слънчо ми напомни да се похваля, че днес Дая за сефте се изправи в кошарата bowuu

# 145
Честити месечинки на порастналите днес бебчета!

Добре дошла, Petra! Коприва знам, че за начало не се дава, защото е мъхеста.

Май никой не ми чете постовете Sad ...така че толкова от мен

# 146
Честити месечинки на Анна на мама maxin, Мадлена на мама plamebg, Александра на мама Veli M, Мартина на мама bebon4e и Даниел на мама dundа
Фиона - браво на малката сладурана.  Peace
elip - аз още не ползвам мазнина, но скоро мисля да му дам. Исках рапично олио да е, че било хубаво, но не знам дали ще намеря.
Slyncho - за масажите - докато го намаже с олио мъжо, каквото се мажира, това е. Упражнения вече ми е почти невъзможно да правя, защото на едно място не стои.  Naughty
isi - линковете са много интересни   bouquet
Betta - и Калоян не издържа много в количката, но поспива в нея около 40 мин. После рев, на ръце и в къщи
Пърли - аз съм заместила две хранения - зеленчуково пюре към 13 ч. (около 160-200 гр.) и банан+оризова каша към 17 ч. (около 100 гр.- 50/50 като банана го мачкам с вилица). Купила съм и каша елда, банан и ябълка и ще му дам тия дни. Суче, когато поиска. И вечер.
Nanny - и при нас има такива ремонти, разбиват с хилти. Понякога и към 15 часа. Направо ми идва да ги    #2gunfire За изследванията  Peace 
Мама petra и бебе Пеши  welcome  
И Калоян стъпва на пръсти и на цяло стъпало, не се изправя и не стои стабилно.
Ние вчера излезнахме с мъжо без Калоян. Пихме биричка  cheers а той много слушкал баба си.  Heart Eyes Реших, да го оставям по малко, че почна много да свиква с мен и после няма как да го отуча. А лятото ще идват Manowar и трябва да ходим на конценрт.   superuu
 lovekiss

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 18:45 от Nita

# 147

Май никой не ми чете постовете Sad ...така че толкова от мен

Маира,що така бе душо?Как да не ги четем,та нали благодарение на те намерих прословутото рапично олио   bouquet

# 148
Майра четем ги бе, как  yes
 welcome на Петра и Петър!

Жоржи,не се притеснявай излишно де Hug

Кочинела ти направо ме разби.Твоят бебун не приема ли залъгалка?  smile3504
Нарина за теб

# 149
Еййй,момичета,здравейте  newsm68.Липсвах ли ви  Wink
Включвам се само да честитя на всички празнивали тези дни и да им пожелая мнооого здраве.Айде отивам да наваксвам с четенето. Party

Общи условия

Активация на акаунт