По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 733
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
сега влизаме Tired
честито на празнуващите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
момичета благодаря за стискането,но... в събота вечерта ми дойде #Cussing out Тъкмо се бях настроила за ново бебе,татито не иска и да чуе Tired Щях да пиша още тогава,но бях на София и нямаше нет там Tired
Хубавото е че на Ели и изби трето зъбче-кучешкото горе в ляво Wink

# 151
  • През девет земи в десета
Реших, да го оставям по малко, че почна много да свиква с мен и после няма как да го отуча. А лятото ще идват Manowar и трябва да ходим на конценрт.   superuu
 lovekiss

Леле Нита,супер,а аз ако реша да ходя трябва да и пускам такава музика да свиква,че няма шанс някой да прояви желание да я гледа WinkЩо се отнася до това,че свиква с мене,направо е кошмарно,иска да стоя при нея докато спи!

Май никой не ми чете постовете Sad ...така че толкова от мен
Майра,няма такова нещо,чета си аз най-подробно,дори и когато изобщо не пиша.Пък и напоследък беба иска повече внимание,тя ми е приоритет все пак!

welcome на новата мама и бебе Петър!

Нани,Нита,ей това е то предимството на къщата,никой не ми тропа Laughing,че докато бяхме в апартамента ходех да се разправям през ден!

Пърли,аз със зеленчуковите пюрета съм доникъде,но плодови давам,собствено производство и Цеци ги харесва!Напоследък обаче кърменето е по N на брой пъти дневно,предполагам,че се нерви заради зъбите и си иска цица непрекъснато!А в изправянето хич я няма!

Честито на днешните месечинки!!!

# 152
Попова, Рени, Пиги  Hug Хайде да се запиша пак, че ще ви обвинят, че спамите темата да ме успокоявате Mr. Green Ще продължа да пиша, пък който чел чел, на който съм била полезна - ще се радвам Wink

Мариаели, жалко Sad Ама ще работите есента за юлче - те са най-сладките бебета Heart Eyes

Относно свикването на бебоците, аз като дадох Ясмин на гледачка тя ми каза, че е подходяща възраст и че още не разбират (към 6м), Там много се е сприятелила с нейното детенце и татито казва, че сутрин като я оставя види ли другото бебе и на него не му обръща никакво внимание  Crazy. Пък аз като я взимам на обяд ми се радва страхотно Heart Eyes Ама събота и неделя си показва дяволииките, като знае че има 2ма зрители.

Като казах дяволии, вижте тук

# 153
maira, HugТова вашата кола ли е? smile3532

NAN, поздравих го мъжо и той те поздравява!Не го мисли ти него.Добре му е с близначка(две жени в едно Wink).Те Скорпионите нали малко извратеняри си падат и многоженството доста им допада Wink
Нан, а ти снимаш ли?

Nita, като го гледам Калоян к'ва коса е започнал да пуска и кви мускули да помпа, по всичко  личи, че за  Manowar се готви детето WinkА вие  пъклени планове кроите да не го взимате милия.  smile3518

# 154
Привет мацки Hug Hug Hug не съм се включвала някоко дена че Дани не беше добре  постоянно мрънкаше и нямах никакво време да седна на компа но вече сме добре и ето ме тук Crazy

честито на месечинките днес и благодаря за поздравите към нас

Отивам да ви чета че две теми сте изписали #Crazy

# 155
 maira- аз също те чета теб, а и също всички, колкото и дълги да са им постовете  Heart Eyes
Копривата освем,че е мъхеста знам, че събира най-много радиация и не бих давала скоро от нея. С бати много я варях и я давах като чайче, за желязо  bash Banghead, но тогава не знаех....
pigi - искам и аз в къща  Weary
 welcome  на Петра и Петър!
Nita, Nanny-тия не спират ли поне от 2 до 4 . Ами ако е лошо времето къде ще ходите? Съжалявам Ви, повеже наскоро една комшийка и тя пробиваше с хилти, идеше ми да я убия  #2gunfire Малкия всеки път плачеше при шума. newsm45
jorjito- мила, не се психясвай и не се шашкай и не прави никакви тестове.  spokoНали за това са специалистите. Като отидете на консултация попитай доки.
Венци спанака го повръща Sick, а лапада/лопоша/ си го хапва добре.

# 156
Не, Рени , залъгалка не обича и сега и като новороден.  Така и не свикна да я ползва по предназначение .

# 157
# 158
  • Sofia
maira Честито ви зъбче  newsm47

Моля моля  Naughty и аз не те подминавам  Grinning А това с колата е якооо

welcome на Петра и Петър имаме си вече и кавалер в датичката  Grinning
За копривата не мисля да давам скоро но нищо не знам за нея

Да питам мамите на които бебоците стават прави и ние ставаме цял ден висим на дивана ноооооооооооо като стане време да седнем пада сама но и плаче ужас вече при вас така ли е.В нейното си легълце не прави така/т.е. не плаче/ там си става сяда ляга и пак обратно.
isi_kam както винаги  Peace  Hug

Вика ме  Hug чао

# 159
Ох,момичета давайте идея как да задържа биба в устата му newsm78
Вече имам една торба с всевъзможни залъгалки и не става ли не става.Днес купих една за 10 лева с някакви брадавички по нея,та да си чеше успоредно и венците,но бебокът просто я изстреля като тапа.Нещо като онези хлапашки състезания за плюене на далеч:)Ако още един такъв кошмарен месец с постоянно будене нощем изкарам,ще ме търсите като мощи  SickА,зъби няма и няма

# 160
Mim_pl, Ети31, Hug

Слънчо, да, това е моята кола. Много ми хареса дяволчето и смятам, че много пасва на Ясмин. На татито на колата имаме още една такава лепенка - неговото бебе обаче е друго (не е дяволче). Ако го хвана да се прибере по светло мога и нея да я снимам Simple Smile

Тиция, майка ми упорито буташе на Ясмин в началото ама тя не искаше биберон, след това чак към 4ти месец някъде започна да я смуче. Ама съвети как да го накараш - не мога да дам Sad Иначе и тя я плюе понякога като тапа, а като е в леглото с нея удря по решетките - голям шум вдигат един авентски биберони  Crazy

# 161
Ох,момичета давайте идея как да задържа биба в устата му newsm78
Вече имам една торба с всевъзможни залъгалки и не става ли не става.Днес купих една за 10 лева с някакви брадавички по нея,та да си чеше успоредно и венците,но бебокът просто я изстреля като тапа.Нещо като онези хлапашки състезания за плюене на далеч:)Ако още един такъв кошмарен месец с постоянно будене нощем изкарам,ще ме търсите като мощи  SickА,зъби няма и няма
не го мъчи детето ,Марти още първия месец я изплю (видя ,че нищо не пуска Mr. Green).давай му гризанки или нещо за чесане на зъбки .Валери и той към края на 2 месец я изплю,но сега успешно си чеше зъбките. Не знам ти даваш ли му водичка през нощта Марти така горе долу го успокоявах.
ох тичам ,че едвам удържам един разбойник утре ще ви чета
лека и спокойна  bouquet

# 162
  • Sofia
Оххххххххххххххххххххх пак аз сори ама
мами какъв зор с тия биби да ги смучат бе ние сме без от както се е родила и ние като исито щом нищо не пуска няма работа в устата.И без биба ни пораснаха 2 зъба
Айде бай

# 163
  • Варна
Привет!
Днес ходихме на ехограф - от главата до петите всичко му прегледаха - всичко е наред и съм много щастлива, че си имахме притеснения. Laughing
Мъжки мами кажете на педита да проверят ташунките да ли са слезли вече долу, ако не са ги проверявали разбира се.
Само Жоржито ли ще празнува 8ми март - никой друг не ми отговори!  newsm78
Айде спокойна вечер на всички!

# 164
Айде и аз да попиша! Rolling Eyes
Абе мами на момичета ще пробивате ли уши,обици ще слагате ли?В чуденка съм тука и реших да ви питам!Татито не ще, като пораснела да си пробива,аз тук чета, че някви точки можело да се засегнат,пак има две мнения!Кажете какво да правим!Идва 25 март! newsm78

Хайде до утре че съм скапана !!! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт