По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 736
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Морскасирена я обясни тука за ташунките че не съм разбрала  Thinking
Аз ще празнувам  с приятелките ми/женско парти/.Мъжете ни ще гледат децата/всички сме с деца-женени с деца  Joy  Joy

Резервирали сме маса в едно заведение/барбекю/ после мислим дискотечка да направим.Дано дечурлигата да слушкат тати  newsm48

# 166
Здравейте!
Мерси за пожеланията ви по случай месечинката ни! И поздрави и на другите наборчета!   bouquet  bouquet  bouquet
  ura  bigdance2 dazzler1 dance
И скромна почерпка -   party023 newsm38  cook

# 167
  • София
Мамита здравейте.
Честито на месечинковците от днес,вчера и на всички които съм пропуснала да поздравя.
Ние миналата седмица се спукахме да ходим по гости,тази пък мама дойде да ни види и аз много изоставам с писането,но чета редовно.
Люската продължава с ходенето по мъките,заради зъбчовците.Горните май са тръгнали да излизат 4 наведнъж и той вечно е с нещо завряно в устата и дъвче настървено като някое зверче.
Морска сирена мисля аз да празнувам 8 март,що да не празнувам.Даже някой да не го празнуват аз празниците си ги уважавам.Може да заведа някъде мъжо да го почерпя.
Люската още няма намерение да се изправя сам и да пълзи не може,ама хич не се притеснявам.Той и да се обръща не искаше а аз толкова го мъчих.Когато навърши 6 месеца сам започна и от тогава не се е спрял.Не го масажирам вече,щото хич не дава.
На новата мама добре дошла.
Майра чета те и аз,както и всички,ама признавам че не се включвам във всички обсъждани теми.Понякога като нямам какво да кажа или просто не съм наясно си мълча.
И накрая да се похваля,че днес моята приятелка роди момиченце - Магдалина.Сутринта щастливият татко ми се ободи да ми съобщи.Каза,че я видял за малко.Била малко грозна и църкала като мишка. hahaha

# 168
  • Варна
Морскасирена я обясни тука за ташунките че не съм разбрала  Thinking
/quote]

А ми то аз не се изразих както трябва, ама в тази тема има малко обяснено
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120262.0
Писах го защото нито на големия, нито сега на малкия педи му ги е пипала да ги проверява, а пък на мойта комшийка сина и / 9 год/ има проблем и вече два пъти му правят операция.

# 169
  • somewhere over the rainbow
Слънчо, аз не снимам Naughty, но из главата ми се въртят разни идеи за колажчета. Обаче нямам нужната компетентност за изпълнението им и идеите бързо се изпаряват Tired Така че ми остава само да се радвам на чужди творения Peace
мим пл, като се измори Дая да стои права, тупва на дупе, но не плаче Naughty
Морска, и аз празнувам 8-ми март. На мен и без това ми се струват малко празниците, та от к'ъв зор ще си ги намалям Crossing Arms Пък и както каза Дани, това ще е първият ми истински "Ден на майката" и не бих го пропуснала за нищо на света. А ще си чакам и истински подарък, де Mr. Green
Ели, какво има на 25 март? newsm78 Ние сме навити да слагаме обици, но не сме се наканили още Embarassed

# 170
  • Варна
Защо така всичко се получи като цитат - не успях да го редактирам! newsm78 ooooh!

# 171
  • някъде
Честито на месечинките!  bouquet
Добре дошла на новата мама! Hug
Майра Hug, чета те и теб и всички останали, но напоследък не мога да пиша много защото по цял ден сме нвън и ми остава малко време да ви чета, а като ви прочета и забравям какво сте питали! Blush
Осми март не знам дали ще празнуваме Rolling Eyes, защото напоследък ни дойде малко на нагорнище във финансово отношение, пък и след няколко дни имам РД и сигурно тогава ще се черпим! Peace
Ели, кво има на 25-ти март, та дотогава трябва да си измислила? Thinking
Иси, много  е  готино това Hug
Никой не ми отговори за сухарите, ама карай Mr. Green, и без това съм го захранила с глутен вече Peace

# 172
Гледам,че не съм ви липсвала,ама аз ще во досаждам малко Wink,че в 23 ч. трябва да дам на малкия антибиотика.

Айде първо да разкажа как е Криси и как изкарахме . Simple Smile
Криско вече е по-добре,кашлицата намаля,но за сметка на това сополите са ни мноооого.Но и хремата ще мине.Пием си редовно антибиотика и ни остават още 2 дена.Говорих с жената на баща ми/тя е фармацефт/ и каза,че антибиотика не е лош,но в никакъв случай да не го пие повече от 6 дни-това важало и за нас големите. PeaceКато ни свърши антибиотика,ще го заведа пак при педката да му чуе гърдите, да видим какво ще каже  Thinking.Иначе гостито ни се отрази много добре и на двамата  Grinning.Ходихме си на Плевен при мойта рода.Повечето от тях не го бяха виждали досега и мама си почина доста добре  Grinning.Но пък за сметка на това обръщах внимание на племенницата.И тази сутрин тя като писна,че няма да ходи на градина -искала при цитирам"бебе Криси" да седи Grinning.Майка й бързаше за работа,а тя се тръшка,абе чудо . JoyДо няколко дена и снимки ще кача,да ни изтипосате и нас на картичката  Party.Иначе аз се видях с доста приятели,времето беше хубаво,единствено вчера духаше много силен вятър и бабите и дядовците ме пуснаха градска отпуска,та изпих едно кафе без бебока. Simple Smile.А днес както пиехме кафе с една приятелка и малкия ми разля кафето,почистих старателно,извиних се на сервитьорката,а тя ме гледа  Close.Е,дете е все пак. Naughty.Та така с нашата почивка,направо не ми се прибираше.Градът е станала много хубав,хем е живнал,а в същото време и много спокоен. Wink

Айде сега да се включа по темите  Wink

Аз лично на 8 март няма да ходя никъде,да видим татито може да ми спретне някоя изненада  Flutter
Криси в началото стъпваше на пръсти/и сега от време на време де/,но все по-четсо стъпва с цяло ходило.Аз си мисля,че всички деца стъпват на пръсти в началото,а после се сещат за какво иде реч,така че не се притеснявам много.Макар че имам един братовчед,който и до ден днешен ходи на пръсти,а вече е почти на 20 г.
Относно мазнината в пюретата,аз лично слагам масло.
isi_kam,количката ви е много хубава,със здраве да си я ползвате,да я счупите и нова да купите  WinkА линковете ги сложих във favorites,утре ще ги разгледам. Peace
Криси днес каза "мама"и според мен напълно съзнателно.Играеше си с една моя гривна ,изпусна я,аз не му я дадох веднага,и той каза"мамаааа"и ме гледа  Simple Smile.толкова се зарадвах дано не си въобразявам.

Айде стига толкова,че се улях,ако ме прочетете,ще е добре  Embarassed
Утре пак.Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

П.П.забравих да приветствам Петра и Петър.  StopДобре дошли в нашите редици,мисля,че ще ти е приятно,Петра  Peace

# 173
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честита годишнина на mgizdova! Още дълги години щастлив семеен живот!

Честито на месечинките днес!

Добре дошли на мама Петра и бебе Петър ! Най-после още една мама от нашия град в юлската отчетна!

Radostina33, имам те аз в предвид, но това идване беше много непредвидено. А за ваксините не мога да съм ти полезна. Мисля, че Foquita те е ориентирала добре къде и какво да потърсиш. Лично аз купувах петвалентната ваксина Пентаксим.
Ели, има ли реакции от присъствието на кучето?
Pearly, плодово пюре, когато е домашно /суров, пасиран плод, без сгъстители/, давам между храненията или като десерт, а когато е купувано готово пюре, обикновено бебка се наяжда с 1 бурканче.
Nanny, разбирам те напълно за шума от съседите. Ние тук  си имаме един музикално-неориентиран тийнеджър, който все “уцелва” момента да увеличи музиката, когато Вяра заспива или спи. Уж се бяхме разбрали поне в почивните дни да започва по-късничко с “дискотеката”, да се наспиваме, ама не – в 8ч. се започва.
Mim pl, радвам се, че си успяла да си починеш добре!
Maira, недей така  Naughty! Аз лично чета всички постове мнооого внимателно. Но признавам, че понякога ако нямам каво да кажа или не съм компетентна, не се включвам. Специално от твоите постове съм  разбрала толкова интересни неща...А дяволчето е супер!

За бибероните-залъгалки – ние от самото начало не го тачим това приспособление. Ако й попадне в ръцете, го лапа от всички възможни страни и обикновено й отвличам вниманието с него по време на разходка, когато започне много да капризничи. Но май това е по-добрия вариант, отколкото да не може без него.

Вяра стъпва предимно на пръсти.
Ушите за сега няма да пробиваме. Празненството за 8-ми март не е организирановсе още.

Приятна вечер!

# 174
Tizija, и Мимето когато беше на около 4-5 месеца ги правеше тези номера.Чуе се едно "пльок" бибата полита, следва рев от страна на Мимата, мама подава бибата и пак следва "пльок" TiredТака и не намерих начин да го спра това.Продължи някъде месец и спря да го прави.

Ели83, аз  също като мъжа ти смятам да оставя това решение на Мимето, дали да носи обеци или не.Аз имам белези от дупки на ушите(за тях се е погрижила майка ми), но никога в съзнателния си живот не съм носила обеци.

morskasirena, аз за тази година съм си решила на всеки празник да бъда с Мимето.Лошото е че не се пада в почивни дни за да направим пикник TiredМоже пък да уволня таткото от работа и да ме огрее с пикника. Whistling

# 175
Пиша пак по нощите  Grinning, много ми е докривяло и не се стърпях да прочета някой и друг ред. Искам си пак спокойните вечери пред компа, че не издържам вече. Струпаха ми се едни семейни проблеми и докато не оправим нещата, ще влизам рядко. Много ми е мъчно та чак ми се плаче. Добре, че децата ми са здрави. Целувки на всички   Hug
Ако имам време ще фотна Киа за мартенската снимка ( късно ли ще е?)  newsm78

# 176
На 25 март е Благовещение. Тогава се назначават най-много операции, манипулации като пробиване на уши и  др. , защото се вярва , че няма болка.
В това се убедих и лично - миналата година, без да знам още, ходих на козметик. От сигурно 10 години вече за първи път нищо, ама нищо не усетих ! И реших, че е от бременността  Mr. Green  Похвалих се на една колежка как добре ми се отразява , как нещо се е объркало в чувствителността ми към болка , и тя тогава ми каза .
А пред козметичния салон имаше опашка от майки с момиченца да им пробиват ушите  Naughty 

# 177
Ей, момичета, страхотни сте!!! Много благодаря на всички за отговорите!  Heart Eyes Явно всички храним по различен начин, наш си начин, но няма лошо!  Hug

Изчезвам, че дзверо е озверял!

Целувки на всички!

П.С. 8 март с удоволствие бих празнувала, но няма с кой - може би само ще си получа подаръка, за който плача от месец!  Money

# 178
Да тогава се пробивали ушите че зараствали много по бързо,суеверия ли са какво е!Но татито каза и отсече че уши няма да пробиваме!

Хайде днес да излезнете на разходки и никой да не седи в къщи!Бай!

# 179
Честито на празнуващите днес: Галко на мама Ренито, Белослава на мама didkapan, Виктория на мама Silvia_N и Цветелина на мама st.g!

Общи условия

Активация на акаунт