ОКТОМВРИйски СПАМ - и да вали, и да вее - ВИНО да се лее (01.10 - 31.10.2024)

• 5 739
  • 154
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, да дойдеш! Те са тренирани, това ще им е четвърто преместване за две години. Нали са си двама, кво им дреме. Иначе апартаментът не е перфектен, но е на супер място и градината е само моя. Другото ще го наредя. Някоя от вас да си пада по интериор и декорации? Много ми е досадно, а ще има нужда хола, много е грозен.

# 121
Норче ще дода с гаджето Stuck Out Tongue Winking Eye, ама не знам кога, че скоро ни очаква една Анталия.
Има тема тук за интериорния дизайн, ако ти се занимава ги занимавай! Grinning

# 122
  • София
Норче, честито! Много готини и забавни гости да посрещаш там!
Аз днес се впечатлих от пристанището в Хамбург.

# 123
Не ми се занимава, Рейче, не ми се Joy харесах си картина, продадена е на музей, та не знам оригиналната цена, но принтът струва няколко хиляди евро. Влязох в сайта на ИКЕА, харесах си калъфки по 40 лв едната. Та по-добре друг да ми избере, моето око е много скъпо

# 124
Норче, и аз съм тъй. Как може все най скъпото да харесам. Яд ме е, че съм такава, щото не съм заможна Grinning

# 125
  • На Марс
душички Simple Smile

# 126
Ти пръв ще идваш на гости, освен да ходим да пием в ИКЕА..

# 127
Тва требеше да ви го пусна фчера /че е вечерно някак, не сутрешно/, ама ного работа, чак закъснях за родителската среща. E, малко де, 1-2 минути.

А па куту видох това, се сетих за Пънчи. Grinning

Норче, радвам се за теб. Да снимаш градината. Ми, Кики й се занимаваше преди с дизайн, на Лунето също, ама тя совсем зачезна. Мисла, че Икея дава добри идеи.

Фчера се чудих дали да купя свински гърди с кост, та се сетих за ребрата на фурна на Кики. Ммм ... ного глад ме гони тез дни. Joy Аа, и два дни ям манатарки като гарнитура ... леле, ного фкусно това, бре. Ама то аз си обичам гъби, де. Не съм закусила йощ, нали? Joy

# 128
  • София
аз искам в едната ръка венозно да ми вливат кафе, а в другата да ми вливат вино.
ни ща да ям, никогаш, нищоо, голяма загуба на време, усилия и пари е храната. особено на пари.

# 129
Ни мои без йеденето, Дайсче. Уж имало хора, дето само на слънчева енергия карат, ама като ги гледах веднъж - ми, те по-охранени от мен ... не им фанах вяра. Joy

# 130
от теб почти всеки е по-охранен Grinning
не ща нито храна, нито алкохол, нито кафе
искам само 23С и с кого да ги споделя

# 131
Аз пък искам, ама съм стисната. Колегата ми донесе някакъв страхотен хамон иберико, дето ми взе сърцето, докато не проверих цената - 25 евро за 100 гр. Сега ще страдам

# 132
два дни си лекувах грипа с фервекс, сега го лекувам с джин с тоник

# 133
  • София
Аз си лекувам душата с бира на слънчице и некъв басейн.

# 134
каква бира на винен туризъм? Flushed

Общи условия

Активация на акаунт