ОКТОМВРИйски СПАМ - и да вали, и да вее - ВИНО да се лее (01.10 - 31.10.2024)

• 5 738
  • 154
  •   1
Отговори
# 135
Аз дремем пред тв на мама. Утре влакчето ми е у 4:50 ч. и там ще дремем 10 часа.

# 136
Почивай си. Мен ме е треснала нервната и само си повтарям 'само две седмици, само две седмици'.

# 137
  • София
каква бира на винен туризъм? Flushed
Ледено студена!
Винцока го почвам към 17. Колкото поема 😆.
Но, абсолютно неопровержимо, най-хубавото розе е на една поморийска изба!!
Мелник ДГД!

# 138
Счупи ни се влака. 2 часа закъснение.......

# 139
+1 час нощен престой заради смяната на времето...

# 140
Малее у влака има големи образи

Едната баба вика на един дядо, "аз само един интимен разговор имам да говоря"

Един малоумник дето най накрая слезе от влака обясняваше, че като го стреснали си плюл у врата и у гъзъ. Joy

# 141
  • София
Хаха, Рейче, поне не ти е никак скучно.

# 142
Божкееее, локомотива се бил запал. Добре, че чак сега разбирам, че съм вагона веднага след локомотива.

Раздадоха ни Фафли и вода. Обещетение Joy Фафлите не са Споко, а Ана някаква си хъхъ
Купоннннн

# 143
Поне все някога ще стигнете Joy
Тук веднъж ми се е случвало да се скапе влака. В 11 вечерта ни изсипаха на случайна гара и казаха - оправяйте се, та с все куфар успях да хвана последния автобус донякъде и после пеша. Много са смотани. Преди две седмици пак се озовах в грешен влак - хващам си влака за Антверп в точен час, на перона пише, че е влака за Антверп за този час, в приложението така пише, на таблото така пише, навсякъде така пише. Дрънци.. закъсняващ влак за Лювен минал преди закъсняващия влак за Антверп, ма забравили да го сменят където и да е, та всичкото народ се качихме дружно в грешния влак. А от Лювен няма влак за Антверп, трябва да се върнеш обратно до Брюксел за втори опит Cold Sweat

# 144
  • На Марс
Преди две седмици пак се озовах в грешен влак - хващам си влака за Антверп в точен час, на перона пише, че е влака за Антверп за този час, в приложението така пише, на таблото така пише, навсякъде така пише. Дрънци..

чети между редовете душице Simple Smile

# 145
  • София
Воопще не си починах на таз почивка, но гуглето ме прекара през някакъв самотен път през забравени от Бога села, наред с приказна есенна гора.

Рейче, аз като се прибирах от Бургас беше голям купон! Грандиозна катастрофа на Тракия, 10 часа път прибиране 😱

# 146
Гугъл се грижи за наште души, Дайсче. Joy Да усетим красотата на есента. Grinning

Аз събота се развявах из планината - и по потник, и по яке, и всякак. Неделята обикалях из града. А таз сутрин ... бях за табелка - храним котки всякакви. Почти всички ядяха. Куту ядат съм супер доволна.

# 147
  • София
Една 90-годишна съседка ми каза, че страдам от световъртежи, защото не пия достатъчно биричка.
Как да не послушам жената! И опит, и мъдрост!

# 148
Счупи ни се влака. 2 часа закъснение.......

Трима души, (с мен - четирима) са харесали това.
Не опита ли поне един да те прекара? Поне до близката следваща гара, с колата Wink ?

# 149
Някой да се жертва и да направи пеперуда ... искам дъш! Чак съм го сънувала. И по тоз повод - спи ми се.

Общи условия

Активация на акаунт