ОКТОМВРИйски СПАМ - и да вали, и да вее - ВИНО да се лее (01.10 - 31.10.2024)

• 5 762
  • 154
  •   1
Отговори
# 90
Аз искам много, но кога не знам Simple Smile. Благодаря за поканата!

# 91
тез птички много приказливи

норе, стис!

# 92
И аз така викам - стискаме, Норе, стискаме. Grinning

Рейче,
Скрит текст:
доста по-добре е. Малко сме се наплашили всички, но се надявам да го преодолеем. Не е лесно да си болен. Ама драпаш напред и това е.
Стискам ти палци и на тебе - за дългото пътуване утре. Grinning Има ли вагон-ресторант тоз влак? Grinning

# 93
О, Инче, къв вагон рестарт, то такива нещо няма от 100 години Joy

# 94
Бе, де да знам, надеждата крепи човека. Joy Или поне мен. Аз и за купе с баня съм чувала и вярвала. Явно вярвам в чудеса. Joy

# 95
  • София
Хора, толкова се вълнувам за Коледа - Нова Година при Норчето, че вече си стягам багажа мислено! Тя, Норето, всичко, всичко ми е осигурила!
Златна, прекрасна ми е!!
На отиване ще съм с плажната си чанта, измислих го 🤣. На връщане мога да си довлека някакви готини нещица Heart Eyes .

# 96
Много ще ни е готино, нямам търпение! Брюксел, Брюж, Антверп, Гент, Мехелен и Амстердам е програмата. Без изтрезняване! Ти си вземи гащи, друго не ти трябва Joy

# 97
Оооо, яко, яко! Ще ви е незабравима почивчица.

В Амстердам съм ходила няколко пъти. Тази година също бях юни месец, но след като улицата на червените фенери вече почти е затворена, някак очарованието вече не е каквото го помня.

# 98
В Амстердам харесвам зоопарка, цветния пазар, ботаническата и заведенията в центъра. Музеите (с изключение на науката и микропия) и червените фенери хич не ме впечатлиха. Ще видим как ще е времето и какво може да се види, но и аз нямам търпение. Брюксел, специално, не съм го обикаляла като турист и всичко ще ми е ново Blush

# 99
ходих на йога, ядох здравословно, набелязах си културни и некултурни мероприятия и компания за тях, кога е време да си сипя?

музеят на микропията изглежда много интересно, четох за него
ако се стегна, може и да го посетя

# 100
Време е вече да си сипеш, потвърждавам и се присъединявам!

# 101
  • На Марс
още съм на мач макло аз Simple Smile

# 102
Пънчи, май намерих апартамент с градина и ще е свободен навреме да го поливаме като дойдеш.

# 103
Продължавам да вкарвам витамин Б под всякакви форми.
Работи да ви кажа.
//
Бубе, ако не си пробвала това, пробвай. С леко лимонена жилка. Но не е радлер.
Скрит текст:

# 104
  • На Марс
Пънчо са поля вчера подобаващо ... мисля че сме играло диско, некви такива спомени имам. напрао ме е страх да си гледам телефоня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт