ОКТОМВРИйски СПАМ - и да вали, и да вее - ВИНО да се лее (01.10 - 31.10.2024)

• 5 758
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Ахахаха, и аз съм сецната от седмица Laughing Явно всички сме дефицити на Б витамини. Още довечера започвам лечение LaughingLaughing

# 76
  • На Марс
Сичкуту бг-мама сецнато, гордея се с вас момичета Simple Smile

# 77
Пия от неделя едно противовъзпалително. Получих алергия. Сега пия друго с много вит Б-та. И него ще спра, че съм по цял ден гласна. Тъй, че внимавайте с витамините от Б групите Grinning

# 78
Ето защо никога не съм сецвала. Превенция му е майката.

За Германките един приятел казваше, че се различават от германците само по това, че германците са обикновено с очила.

Визуално скандинавците и скандинавките много ми харесват. Имаме една финландка на 62, пряко сили и давам 45 и е яко секси.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 21:38 от noragami

# 79
# 80
  • София

Нямам търпение!!🤣😊😊

Златенцето има имен ден днес 😍

# 81
Ей, то наистина златно това Златенце. Да се нагостите добре. Grinning

Пийте витамини от В-групата, на бира са най-вкусни, де. И кат ви мине сецването почвайти с упражнения за кръст. Да, да, знам чей лесно да се дават съвети. Wink

Норче, одиш ли още на фитнес?

# 82
Не съм откакто бях болна, че и търча по огледи постоянно, ама ще трябва да намеря време, че не ми е добре без фитнеса.

# 83
А така, Норче, гордея се с теб. Grinning Огледите как са, няма ли нещо?

Какъв студ тази сутрин ... всъщност вятърът, той е виноват.

# 84
  • София
Не съм откакто бях болна, че и търча по огледи постоянно, ама ще трябва да намеря време, че не ми е добре без фитнеса.

И за друго трябва да намериш време, много по-важно от фитнеса! Rage

# 85
  • На Марс
от един ден не съм пил бира и вече се чувствам пълен пропадняк ...

# 86
СипАх си!

Инче, как е майчето ти?

В неделя заминаваме за една седмица във Видин. Ще пътувам с ЖП-то. Само 10 часа. От сега си настройвам чакрите.

# 87
Дайсче, бях заета да пия с колегите. Ще караме нова година в унгареца, а французойката ще ти прави план за разходки. Имаме и билети за Амстердам. Заета съм да се подготвям за тебе Heart

Инче, днес бях на оглед на един много як, ама да видим дали ще ме изберат.

# 88
Не я мисли ти Дайсчето. Едно птиче ми казва, че живот си живее таз вечер и не е сама! Grinning

# 89
Чух я, та официално обявявам - приемам гости, и много ще им се радвам. Та който и от вас да реши да ме посети, ще съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт