Боледуване на децата ни - тема 81

• 19 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Не. Като има вирус ако вируса е без темпиратура при всички, та е и при тях. Когато вирусо е с температура пак са в границите, в коитохвдигат и другите деца. Чат пат вдигат повече, ама е рядкост.

# 31
Като че ли тази температура 37,2 - 37,4 е по-гадна от високата.

# 32
  • варна
Свързах се доктора ,Аб и другите лекарства ще ги пием 10дни ,днес е 3ден ,а детето почти не кашля вече .
Попитах го относно къпането в басейн ,все пак на почивка отиваме ,каза че не било препоръчително .
Той басейна за никой не е препоръчителен ,но как да кажа на детето че не може да се къпе в басейна и да ходи на пързалките  .Вие как бихте постъпили?

# 33
Не съм на това мнение. Зависи си от вируса, повякога не я усещат, понякога с 39 тичат и скачат, дрег път само спят. Като беше с 40 градуса не знаех заспива или припада...

Оо пускам на басейна....

# 34
Здравейте,имам останали Пулммикорт за инхалации, ако някой има нужда...

# 35
Миналата година бяхме на почивка с отит. Слагах тапи в ушите и бяхме на басейна. Но нямаше Т.

# 36
  • варна
Няма температура ,няма сопол ,имаше кашлица ,която се оказа от бактерия в носа .Пие АБ от 30 .09 ,заминаваме на 4.10

# 37
Аз не виждам какъв е проблема с басейна. Още повече, че детето най-вероятно ще е още на АБ там, той ще трепе бактериите от водата (ако има такива) 😃

# 38
Хоуп, моята логика е същата, та смело към водата. Може винаги да лепне някой вирус, но това може да стане и с и без аб, та не си заслужава тревогата.

# 39
  • shumen
Евчето,моя при гнойни ангина и като беше с Ковид само вдига висока Т.Над 39 ли е става кисел и като парцал и само търси да легне.
1128,пускам в басейн още повече,че вече сте на АБ.
Ваня,сутринта може и сухо да и е гърлото и от това да я дразни.
Аз май утре ще бягам при доки.Сега се прибрах от 2 смяна,но паренето и болката продължават.Само се моля да не направя някоя криза до утре.

# 40
Евче, при нас малкият е така. Всеки път вдига над 39 и я държи няколко дена. Каката рядко вдига над 39. Много е стресиращо с тази висока температура. Дано се оправи скоро детето

# 41
Спазъма го овладяхме, кашлицата е влажна, не е пристъпна, кашля само през деня, нощем вече спи спокойно, няма изострено дишане. Личната иска да продължа инхалациите с Вентолин и Пулмикорт още 2 дни, това ок, обаче 7ми ден е на Макситрол, хремата и беше спряла на 4ти ден, 2 дни нямаше нищо и от вчера отново започна да издухва по 1-2 пъти на ден леко оцветени сополи. Личната иска днес да приключа Макситрола и да и пръскам Голдисепт, а Изопринозина да и го давам още 3 дни, т.е. общо 10. Обаче аз се чудя дали Голдисепт или други аб капки заради това, че е леко оцветен сопола?

# 42
  • shumen
Ейпъл,аз бих продължила с Голдисепт.

# 43
Ейпъл, като ти чета последните постове и имам чувството, че за дъщеря ми пишеш. От неделя слагам Ципрофлоксацин в носа и вчера като започна да духа едни жълтеникави големи сополи, а предния ден почти нямаше нищо...А тя и Панцеф пие.. С няколко промивки по-начесто издуха каквото имаше и до вечерта по-добре. Ще видим днес как ще е.

# 44
При нас беше подобно. Гентазон 10 дни и на 11тия жълти и тлъсти сополи.... това беше само за 2 дни и станаха прозрачни и на рядко. Нищо освен виброцил и то само вечер не слагах.

Общи условия

Активация на акаунт