Боледуване на децата ни - тема 81

• 21 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Децата повръщат не само от вируси, а и от сополи. Този филм го играх 4 години с дъщерята. На всяко разболяване беше с легена вечер преди да си легне. Като заспи всяка вечер се събуждаше, повръщаше и после заспиваше.
Повръщане от вирус за мен не е еднократно. Повръщащ вирус води до многократно повъщане.

# 376
Аз също мисля, че ако е стомашен вирус щеше да повърне повече пъти. От какво е болно детето? Дъщеря ми като беше с отит повърна 4-5 пъти в рамките на няколко часа. Не знам каква е връзката, но след парацентезата всичко спря.

# 377
Здравейте мами.
Днес бяхме на контролен преглед.
Педиатъра го прегледа  и всичко е наред.
Остана само една кашлица.
Дадени бележка контактна ,извинителна бележка. От утре е на градина.
Дано вече всичко е ок .
Бързо възстановяване на всички болни деца.

# 378
Някой разбира ли от кръвни изследвания, че не мога да се свържа с педиатърката? Днес пуснах на детето контролни след скарлатината. Лимфоцитите като брой са ок, но като процент са 69% при горна граница 50%. Чета тука някакви неща, но нищо не разбирам..

# 379
  • shumen
Как са болните?
Ваня,при моя от вземането на отливка и слагането на скобите отне около 2 седмици.
Как е малечка иначе?
Танче,дано е добре малкия и си ходи на градина.
Хоуп,с тия проценти не мога и аз да помогна.
Ние вчера минахме ортопеда.Имало е някаква лека фрактура и от това го боли крака при натоварване.Сега един месец ще мажем и няма да играе физическо и след това на контролен.
Аз съм яко хремава.Само се моля да не заразя и детето.

# 380
Малката правш онова характерно смъркане и духане като за мораксела, иначе ни е ново сополива, едно константно е, бих казала пренебрежимо. Не хърка нощем, не кашля, духа само ако ако реве.

# 381
При нас драмата със зъболекаря продължава… днес пак пробвахме и нищо, даже по зле. Аз обаче си изтървах този път нервите и го нашамарих, стана голям панаир в кабинета. Все си знсех, че имам ужасно дете, ама чак толкова.

# 382
  • shumen
Тони,и с бои нищо няма да постигнеш.Моя от точно такова стискане и със зор да му направят първото зъбче се беше наплашил и много трудно се случиха нещата с оправянето на зъбките.
Ваня,радвам се,че е добре малечка.

# 383
Тони, и аз само като повдигна темата изпада в истерия! Не за бой незнам за какво са!!!

# 384
Има ли зъболкар, който да го прспи и да се приключи? Това е голяма травма за всички, дори за зъболекаря 🤣

# 385
Как са болните?
Ваня,при моя от вземането на отливка и слагането на скобите отне около 2 седмици.
Как е малечка иначе?
Танче,дано е добре малкия и си ходи на градина.
Хоуп,с тия проценти не мога и аз да помогна.
Ние вчера минахме ортопеда.Имало е някаква лека фрактура и от това го боли крака при натоварване.Сега един месец ще мажем и няма да играе физическо и след това на контролен.
Аз съм яко хремава.Само се моля да не заразя и детето.
Педиатъра днес го прегледа и каза ,че маже да посещава детска градина. Гърлото било добре, не е червено. Няма температура.
Ушичките са добре.
Преслуша го.

# 386
Аз все пак смятам, че зъболекаря вероятно няма подход към деца и бих опитала поне при още един, двама..
Иначе моята дъщеря още издухва по един, два пъти на ден, кашля от сополите, определено се оправя вече, но тоя път си остава цялата седмица вкъщи. Сто процента е възпалила третата сливица и дано да я поуспокоя като я оставя още 2-3 дни вкъщи, че след 10-тина дни нови сополи ни чакат, гаранция..

# 387
В ЕО Дент ги приспиват, и до там ще стигнем. Наближава... въпросът е, че няма да е последен път на зъболекар.

# 388
При нас драмата със зъболекаря продължава… днес пак пробвахме и нищо, даже по зле. Аз обаче си изтървах този път нервите и го нашамарих, стана голям панаир в кабинета. Все си знсех, че имам ужасно дете, ама чак толкова.
А ти как щеше да се чустваш на неговите години? Да те е стах и да те натискат? И накрая и майка ти да те нашамари. Аз повече нямаше да искам да стъпя при зъболекар.
Имам толкова лоши сомени от дете и точно защото насила се случваха нещата посетих зъболекар на 28 със страх..и половината уста ми беше за саниране.
Моето дете миналата година на 11год го достраша за една пломба (първата). Зъболекарката каза, че не иска да го плаши, че ще му останат лоши сомени и си тръгнахме. Говорихме вкъщи и след 2 седмици се върнахме вече доброволно.

# 389
Рейна, права си, ама много назидателно звучиш. А и Тони казва, че е трудно дете. И то нещата се натрупват...

Хора, това според вас дали е коксаки? Първата снимка е на дупето. Има три пъпки. Има и по някоя пъпка на крачетата и по ръцете. Сополи има ли при коксаки? Температура знам, че има... В устата също има 2-3 пъпчици, доколкото успявам са огледам. Пише инкубационен период 1-3 дена. В четвъртък сутрин го водихме в лабораторията за изследвания. В събота вдигна температура. Може там да е лепнал нещо...

Общи условия

Активация на акаунт