Боледуване на децата ни - тема 81

• 20 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Когато се пие антибиотик за мен избора е или Синкванон или Адирекс, заради дрождите.
Ако ще е за профилактика давам на Джеймисън един дъвчащ.

# 541
На нашето най-често му изписват синбиотик Флора Бимби с антибиотика.

# 542
Когато се пие антибиотик за мен избора е или Синкванон или Адирекс, заради дрождите.
Ако ще е за профилактика давам на Джеймисън един дъвчащ.
Сега видях, че имам Адирекс кидс сашета.
Просто ще докупя 1 кутия

# 543
Здравейте, мами, бързо оздравявяне на всички болни мъници!
Последно писах в началото на месеца, когато се пооплаках, че детето (1г.11м.) е болно за пореден път след тръгването на ясла преди няколко месеца. Тогава беше с нещо вирусно - леко повишена Т и хрема, изследвахме секретите - чисти.
Добре, но оттогава минаха 3 седмици, а детето продължава да кашля по 10-20 пъти на ден, особено след сън (някои дни повече, други почти не) и от яслата ми потвърждават същото.
Възможно ли е да е остатъчна кашлица толкова дълго време?

Днес пуснах отново секрети и кръв. Излязоха кръвните. Тази лаборатория има малко по-различни реф. стойности от другите, които сме посещавали и СУЕ 17 тук е посочено като завишено, а в другата до 20 е нормата. ЦРП също ми се струва разместен, въпреки че уж е в норма, но предвид че като е здрава винаги е бил 2-3-4. Моля за мнение от мамите с повече опит.

# 544
Да, вероятно е остатъчна кашлица, големият ми син и по 2 месеца е кашлял остатъчно. Не виждам проблем в изследванията.

# 545
Танче, вземи синкванон САШЕ, приема се по веднъж на ден с малко вода и е като сокче. Моето дете го обожава! Давах му го по време на АБ и още три седмици след това. Той не харесва мечетата.

# 546
СУЕ спада много бавно, а и не е чак толкова завишен, останалите стойности са с почти никакви отклонения, а ЦРП си е в норма според референтните граници. Според мен ПКК е напълно нормална.

# 547
Танче, вземи синкванон САШЕ, приема се по веднъж на ден с малко вода и е като сокче. Моето дете го обожава! Давах му го по време на АБ и още три седмици след това. Той не харесва мечетата.
Поръчала съм на баба му да вземе антибиотика и ще вземе Синкванон пробиотик саше.
Антибиотика е на 12 часа .
А как да давам Синкванон по кое време на деня.
Антибиотика ще е при мен към 18.00 часа.
Много благодаря

# 548
Аз давам Джеймисън за възрастни, без значение дали са на АБ или не.
14 щама, 10 милиарда бактерии. Излиза направо без пари в сравнение със Синкванон. Давам го по обяд, а АБ - сутрин и вечер.

# 549
Аз давам Джеймисън за възрастни, без значение дали са на АБ или не.
14 щама, 10 милиарда бактерии. Излиза направо без пари в сравнение със Синкванон. Давам го по обяд, а АБ - сутрин и вечер.
Разбирах как да давам пробиотика .
Малкия след две седмици навършва 4 г и предпочитам да му давам подходящи за него и възрастта  му лекарства..
Във вкъщи шкафа е препълнен със лекарства.
Напро по бетер и от аптека
Дано се оправи.
Бързо възстановяване на всички които се лекуват .

# 550
Само споделям, но много от пробиотиците за възрастни стават и за деца над 3г., обикновено е упоменато на опаковката даже. Аз си имам три шкафа с лекарства, в интерес на истината от шкафа с лекарства на дъщеря ми ползвам точно 5 неща, останалите стоят, докато не им изтече срока и ги изхвърля, защото докато беше малка имах неблагоразумието да купувам всякакви изписани тъпотии.😃

# 551
Аз искам да попитам следното.
При такива завишени стойности не може ли да се разбере от какво боледува детето.
А също толкова високо црп не е ли много опасно.
Във 16.23 часа я измерих 39 градуса температура.
Носния секрет ще е готов във Събота.

# 552
Танче, и аз като те чета и се чудя от какво е болно детето. Гърди и гърло чисти, снимка сте правили, и да има нещо в носния секрет едва ли ще вдига 39⁰ вече 5 дни от бактерия в носа. В същото време изследванията не са добри според мен. Освен да е някоя уринарна инфекция, но щеше да се оплаква от болка или парене. Или възпалени уши, но пак щеше да каже че го боли, няма как..
При моите деца в такива случаи или в гърло или пневмония. И в случая с много високото ЦРП беше уроинфекция, която не открихме на време и стигна до бъбрека.

# 553
Танче, и аз като те чета и се чудя от какво е болно детето. Гърди и гърло чисти, снимка сте правили, и да има нещо в носния секрет едва ли ще вдига 39⁰ вече 5 дни от бактерия в носа. В същото време изследванията не са добри според мен. Освен да е някоя уринарна инфекция, но щеше да се оплаква от болка или парене. Или възпалени уши, но пак щеше да каже че го боли, няма как..
При моите деца в такива случаи или в гърло или пневмония. И в случая с много високото ЦРП беше уроинфекция, която не открихме на време и стигна до бъбрека.
Тази сутрин преди да отидем до лабораторията малкия се изпусна и не можах да занеса урина.
Освен да изчакам да излезе носния секрет във Събота а и да видим как му действа антибиотика и евентуално и един гърлен секрет да пусна.

# 554
Гърлен при започнат аб дали ще покаже ако има нещо....

Общи условия

Активация на акаунт