Боледуване на децата ни - тема 81

• 19 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Ликеуинд,и аз бих го спряла сиропа.Аз затова и не харесвам сиропите за кашлица,че разкашлят повече.

# 706
  • Varna
Hexe2021, да наистина последните пъти не вдига температура. Пак напредък. И минава без Пулмикорт. Пак е напредък. Ами дерзаем. Всеки със неговите особености на боледуване.

# 707
Голямото уж се постегна, не виждам бяло в гърлото и не е така червено. Утре на училище. Може и да оттървахме АБ.

# 708
  • shumen
Рейна,дано е оттървал АБ големия.Те утре ще учат ли?

# 709
Моят син тая нощ пак вдигна температура 38 гр ..и се пукна да кашля сутринта повърна 2 пъти но мисля че повърна заради напъването и кашицата то нямаше нищо освен храчки и вода ..има апетит пи и чай но аз съм пред дилема след тая кошмарна нощ дали да почна аб ..тенденцията при него е че през деня е добре  уж се подобрява което ме подвежда за ясна преценка но през ноща става ад  ...

# 710
Няма да е учебен ден.
Нали е ден след изборите.

Малкия е по добре. Има резултат лечението.

# 711
  • shumen
Ликеунд,колко дни е с Т?Ако е 2-3 ден с Т бих почнала АБ.
Танче,радвам се,че е по добре детето.

# 712
Моето дете трудно спа сутринта. Запуши се носа, прихъркваше. До сега, като беше със сливица, никога не му е действал ксилометазолин, ама днес май подейства. Станахме, направих инхалация, капнах по 2 капки отривин и след 30 минути започна да подсмърча и издуха цветна хрема. Може и коризалията да е поотпушила. Вчера на солната стая баща му каза, че му потекла вода от носа. Днес пак ще ходят. Абе каквото става, дано до 04.11 е ок, че е рожденик. Живот и здраве 🍀

# 713
Здравейте, има ли в момента вирус само с бистър сопол ( лепкав) и кашлица? Тъкмо им мина на моите деца, големият отиде на детска и пак същите симптоми. Микробиологията им е чиста, правена преди 7 дни.
Лл каза само инхалации, промивки, Виброцил, Назориг, на малкия (1г и 3м) Атусин, но са задънени и се чува бълбукане в носа.
Някакви идеи как да ги излекувам?
Какво ще препоръчате?

# 714
Danaeka температура имаше само в четвъртък  през ноща тогава сам си я свали  и снощи пак но я подържа цяла нощ въпреки че му дадох нурофен  ..но кашлицата е мн сериозна през 1 секунда кашля и се мъчи почнах аб Zethrum ...хора за първи път изпитвам гняв кой го зарази така ...

# 715
  • shumen
Ликеунд,да се оправя скоро.От градината сигурно се е заразил.

# 716
Ликеунд,да се оправя скоро.От градината сигурно се е заразил.
Да те там от по миналата седмица се точат ..единия ден 8 деца по мед.причини ..групата скорострелно намаля ...

# 717
Коя майка беше писала, че и нейното дете е с отворен зъб от сумати време? Искам да я питам нещо на лично.

# 718
  • Враца
Не знам дали съм писала аз по тази тема, но моята дъщеря е с отворен зъб от 4 години. Периодично сменяме лекарството, но зъба не може да се затвори. Надявам се да издържи така още няколко години докато го смени или ще трябва да сложим пазител на мястото.

# 719
Здравейте, има ли в момента вирус само с бистър сопол ( лепкав) и кашлица? Тъкмо им мина на моите деца, големият отиде на детска и пак същите симптоми. Микробиологията им е чиста, правена преди 7 дни.
Лл каза само инхалации, промивки, Виброцил, Назориг, на малкия (1г и 3м) Атусин, но са задънени и се чува бълбукане в носа.
Някакви идеи как да ги излекувам?
Какво ще препоръчате?

Моите деца и двете са точно така след 2 дни на градина. Ужасна хрема, не са спали цял нощ от запушен нос, днес вече текна сопола. Правя инхалации, промивам носа и капя Назик за отпушване.

Общи условия

Активация на акаунт