Боледуване на децата ни - тема 81

• 19 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Тони, дава ли капки с мента да му пръскаш? При нас е адово и голяяямо мрънкане.

Тази сутрин им сложих противогрипната ваксина, докато са здрави, че не се знае докога Unamused

# 691
Оофф Ейпъл, честно ли? Нямам думи…. 🤯🤯😡😡

Барбалена, честито значи 😀 Ами мрънка на назорига ама…

# 692
И при нас след АБ детето е продължавало и да си говори носово, и да подсмърча и т.н. Епъл, знам че си писала, че при вас не е трета сливица, но... Съжалявам, че пак има някакви симптоми. Много е изтощително за психиката Confused

# 693
  • shumen
Ейпъл,а дали не е бактерия,която не сте излекували?
Тони,Барбалена поне дават децата капки да им слагате.Моя и за тях се пазари.

# 694
Ние вече май ще сме на антибиотик 1 седмица тая бактерия само запушен нос със сухи корички и снощи бам 38 и 3 температура ,дали е тя дали лепна друго вчера при личната ,нз в 3 и 15 неска ще сме на частен преглед ,да дават антибиотик и да се свършва това чудо ,вчера бяхме само със запушен нос,неска друго ,само нерви да имаме ние майките ,аз за сега с книги се успокоявам ,ама май е време да почна с вино:grinning: ,може да е с по дълготраен ефект:joy:

# 695
И малкия спа снощи много трудно.
Запушен нос.
А още не е излезнал резултата от антибиограмата за другата бактерия.
Още чакам.
Аз искам да попитам следното.
Някой от вас дали има абонамент за поликлиника Вела във  кв.Лозенец
И евентуално дали е доволен.
Мисля да му направя годишен абонамент там.

# 696
  • shumen
Мария,може и за АБ да сте вече щом има и други симптоми.
Танче,поне Т няма вече.Дано и носа се оправи и да е здрав за рождения ден.

# 697

Резултатите от носния секрет са готови .
Пратила съм ги на педиатъра да видим какво ще каже и какво ще изпише.

# 698
Барбалена, има си дъщеря ми проблеми с нея, просто сливицата не е за вадене. Водих я на физиотерапия преди 2 месеца, ама не, защото имам надежди да стане много здрава и да спре да боледува, просто така, да е ясно, че и тва съм опитала. 🤣
Тоя път може и алергия да е, ще я видим, то другата седмица само вторник и сряда са учебни, така че сега има 3 дни да спре да тече това чудо.

# 699
Симона, моята голяма дъщеря е същата...ляга със сопол и става с лаеща кашлица, минимум 5 пъти в годината, първи клас е, нито е разредила, нито спряла...само аз претръпнах вече е не се плаша като първия път...

# 700
  • Varna
Hexe2021, и аз не се плаша вече и знам как да действам ама това е адски дразнещо. Поне да и сше нормални хреми, да тече тоя сопол напред и да приключва. А то всичко назад. И защо става така разбрахте ли? Каква е причината?

# 701
  • shumen
Ейпъл,то трябва няколко пъти да се ходи на физиотерапия.Аз на моя давах дълго време Лимфомиозот и се сви.
Нехе,СимонаК,съчувствам Ви.

# 702
При нас категорично има нещо нещо алергично и се получава най-често в преходните сезони, когато разликата в температурата сутрин и вечер е 20 градуса. Малкото е с трета сливица и серозен отит и не ми прави такива ларингити.

Симона, още нещо, с възрастта започна да минава по-бързо, и да не вдига температура, ако това те успокоява Hug

# 703
Абе аз хубаво писах че се успокоявам че е почнал да отхрачва но той не спира едно постоянно кашляне се получи ..за първи път му изписва ен ти тус сироп имам чувството че не е за него ...

# 704
Аз бих го спряла. Някои сиропи прекалено разкашлят, но може и да има много какво да изкашля. Моите примерно са пили флудштек при пневмониите и пак с 300 зора отхрачват и то само за 3-4 дена и после спшрат..пият сиропа и не кашлят.

Общи условия

Активация на акаунт