Боледуване на децата ни - тема 81

• 19 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, някой тук давал ли е черна ряпа с мед срещу кашица? По колко пъти на ден се дава? В интернет навсякъде пише различно.

# 676
Здравейте, някой тук давал ли е черна ряпа с мед срещу кашица? По колко пъти на ден се дава? В интернет навсякъде пише различно.
Аз я давам като я правя по следния начин.
Вземам една ряпа режа на две издълбавам я и  правя дупчици слагам захар и на една чаша я слагам.
И като пусне сокче сутринта на гладно я давам.
Медът е течен .А със захарта позволява да измучи сокчето на ряпата..Така се лекуваме от кашлицата.

# 677
Танче, а колко пъти на ден му даваш? Само сутринта ли?

# 678
Танче, а колко пъти на ден му даваш? Само сутринта ли?
Попринцип се пие сутрин на гладно.
Но аз сутрин му давам .
А като видя ,че през деня е пуснала сокче пак му давам.
Просто трябва да сменяш често захарта защото се овлажнява.
Ако прецениш може два пъти на ден да даваш.
Все пак е зеленчук и е по полезна от сиропите.
Например един Мукосолван натурал сироп е 22 лв където го купувам.
Направи на детенцето и да пие.
Поне известно време трябва да пие от ряпата.
Успех.
Бързо възстановяване на децата.
Да няма болни.
Утре ще стане 1 седмица от както малкия е болен. До вчера със висока температура.
Имаме подобрение.
Вече яде .Пие сок и вода.
Не е толкова блед.
Утре трябва да знам какво трябва да му купя за да се махнат тези бактерии.
Направо се видях в чудо със неговото боледуване.

# 679
Ние също се записваме от днес с вируса с повръщането. Обадиха ми се от градината, че й било лошо, и си я прибрахме. Лекувахте ли с нещо чревния вирус в момента?

# 680
  • shumen
Танче,щом се храни и няма Т вече може и гърлото да го е боляло.
СимонаК моя е същия.От нищото що пневмонии и ларингити ми е правил.Лягаме нищо му няма и изведнъж през нощта или сутринта става с кашлица.
Димитрова,за повръщане давам натриев цитрат.

# 681

Здравейте, според Вашия опит - при тези резултати наложително ли е лечение с АБ капки? Имам противоречиви мнение

# 682
  • shumen
Щом количественото число  пише оскъдно няма нужда от АБ капки според мен.

# 683
Хелоу, моето дете се събуди с доооста гъгнещ нос. На 04.11 има рд 🤯🤯🤯 Как да го “почвам”? Сега кихна и се закашля леко. Явно има нещо отзаде. Коризалия? Инхалации? Дайте идеи! Днес е на солна стая след обед.

# 684
Коризалия бих дала. Бях се отказала от хомеопатията, но ще й дам отново шанс Laughing И промивки с физиологичен разтвор.

При нас инхалациите никога не са помагали, освен, ако не с били с лекарство, но знаеш...бяхме обременени с трета сливица Grinning Сега вече може и ние да изпитаме магията на инхалацията с чист физ.разтвор Laughing

# 685
Моя днес видимо по добре вчера беше парцал въпреки температурата 37.7 през ноща започна да отхрачва което за мен си е успокоение ...

# 686
Данаека, ако повръща съм за натриев цитрат. Тя повръща веднъж, след това 10 часа по-късно 39 градуса температура, 7 часа след това температурата е до 38. Знам , че чревните са такива.
Booklove, бактериите сами по себе си, не са диагноза. Ако детето има симптоми- е за капки, ако е безсимптомно носителство - може да се чака следващия вирус. Ако е с температура, кашлица, сополи, си е даже и за антибиотик през устата. Така че, гледайки само едно изследване не можем да кажем - за капки ли е или не.

# 687
  • shumen
Тони,аз съм за Коризалия ударни дози.Солните стаи аз не ги харесвам.
Димитрова,давай само за Т,ако трябва щом няма повръщане и не я насилвай да яде,ако не иска.

# 688
Взех бебешката коризалия, че са само 6 флакона на ден. А от хапчетата трябва 12 хапчета, не виждам как ще му давам на всеки час + отстояние от храна. Ама му сложих и Назориг в носа, а той бил с мента … а мента и хомеопатия не е ок. Явно няма да подейства коризалията.

# 689
И аз взех от тия флакони, Тони..не, че някога и е помагала Коризалията, ама да сме живи и здрави.😃
Носа и тече все едно не е била до вчера на аб капки. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт