Боледуване на децата ни - тема 81

• 21 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • shumen
Барбалена,твоя е малък и още може насила да стават нещата.Моя обаче е голям и направо борба играем докато успея да му дам лекарства или да сложа капки.
Ваня,как е малечка?

# 346
Повечето момчета са си проклети и трудни, що така нз. Всичко се случва със зор и клизма…

# 347
  • shumen
Тони,говори ми,говори ми.В болницата ме бяха изгонили навън,за да му сложат абокат веднъж.Същата работа и сестрата с педи като се беше наложило инжекции.
Отсега мисля утре ще даде ли да му извадят зъба или ще е драма пак.

# 348
Добър вечер.
Аз искам да ви попитам следното.
Някоя мама дали са изписвали Гентазон капки
Във Неделя писах на лекаря ни, че това лечение почти няма резултат.
И той му изписа Гентазон капки 3х3 във носа.
Дали може да се даде мнение дали са добри.
Мнение благодаря.

# 349
Добър вечер.
Аз искам да ви попитам следното.
Някоя мама дали са изписвали Гентазон капки
Във Неделя писах на лекаря ни, че това лечение почти няма резултат.
И той му изписа Гентазон капки 3х3 във носа.
Дали може да се даде мнение дали са добри.
Мнение благодаря.
Здравейте,капките са с гентамицин и кортикостероид по спомен.
Ако страда от бакетериална хрема ще помогнат.
Ползвали сме ги имат ефект

# 350
Това са капки с АБ. По мои наблюдения са първия избор на лекарите сред антибиотичните капки. Дали са добри и дали ще подействат, зависи срещу какво се борите. Ако има някоя бактерия в носа, която е резистентна към Гентамицин няма  да имат ефект.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 08:28 от Hope90

# 351
Моята дъщеря днес остава вкъщи. Посреднощите пак се разкашля и най-добрия ми приятел - Пулмикорта отново се яви на помощ и оправи нещата.

# 352
  • shumen
Това са капки с АБ.Ние не сме ги ползвали,но съм чувала,че са добри.
Ейпъл,да се оправя скоро твоята.
Моя е добре.Изпратих го на училище днес.Моля се само да не се разболее.

# 353
Тони аз имам момиче,ноооо и тя всичко със зор пие.Докато и мажех врата с големи уговорки,а почва да крещи още докато отварям кутията на мазилото.Вече вратът и е добре бяга играе,скача но и викам ела да те намажа и се почва драмата.

# 354
Здравейте! Включвам се и аз с един сополанко Expressionless

Препоръчаха ми Синулан сироп. За дете на 4г с все по-чест градински сопол.Няма бактерия, просто си тече и го дразни и подкашля. Дадоха ми го като алтернатива, за да щадим носната лигавица.

Някой пробвал ли го е?

# 355
Миналата зима почти през цялото време давах Синулан. Тъкмо спрем за 10 дни и пак текне някой сопол. От него май виждам най-голям ефект за хремата, като изключим капките. И аз съм го пила на хапчета и при мен имаше подобрение.

# 356
Здравейте! Почти всяко разболяване на дъщеря ми протича еднакво. Първо започва бистър сопол, като вода, един ден непрестанно й тече. След това се сгъстява и започва да не тече толкова, но си има сополи. А на трети-четвърти ден започва една непродуктивна кашлица, която не се повлиява от нищо. И така след още няколко дни непрестанно кашляне стигаме или до пулмикорт, или до антибиотик. Чудя се как от тази обикновена хрема винаги се стига до тази неконтролируема кашлица. Възможно ли е да е от сливиците? Понякога изчистваме напълно сополите, а кашлицата продължава и това е. Някой имал ли е такъв казус и какво е правил?

# 357
  • shumen
Шаначе,може и от сливиците да е според мен.
Ние ходихме на зъболекар.Извади му зъба с малко драма.То едва каза се държи,а той като ревна сякаш го колят.
Моя е добре,но днес съученик го е ударил в лицето с юмрук уж без да иска и сега го боли и е син.Забил му е брекетите в бузата и са му паднали очилата.Ходил е при сестрата и му е слагала лед.

# 358
Здравейте! Почти всяко разболяване на дъщеря ми протича еднакво. Първо започва бистър сопол, като вода, един ден непрестанно й тече. След това се сгъстява и започва да не тече толкова, но си има сополи. А на трети-четвърти ден започва една непродуктивна кашлица, която не се повлиява от нищо. И така след още няколко дни непрестанно кашляне стигаме или до пулмикорт, или до антибиотик. Чудя се как от тази обикновена хрема винаги се стига до тази неконтролируема кашлица. Възможно ли е да е от сливиците? Понякога изчистваме напълно сополите, а кашлицата продължава и това е. Някой имал ли е такъв казус и какво е правил?
На колко е детето? Алергии, астма?

# 359
На колко е детето? Алергии, астма?
На 4. Не ни е известно да има алергии до момента. Астма също няма.

Общи условия

Активация на акаунт