Интерес към чужди жени

• 6 158
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
Мен са ме следвали стотици обвързани мъже с готини приятелки,  но не са ми писали Здравей,  как си? Нека си ме гледат като ме харесват не ми пречи тия профили са за това

# 106
Повечето коментиращи жени защо си мислят че техните мъже не гледат жени,  това че се крият по - добре не значи че са толко примерни. Тихите води са най- дълбоки попринцип
При иначе идеални отношения това е пълен абсурд да я съветвате да го разкара заради едните кифли,  които са свикнали като всяка жена да получава покани и да и се харесват снимки. Не се правете на толко морални

Права си, мацка.
Всички жени се кефят на покани от непознати мъже, то социалните мрежи са за това - ако там не изпъчиш гръд и не разголиш бедър, къде? А пък небръснат мотокарист от Карнобат или гастарбайтер - бояджия в Карлсруе да ти лайкне снимката - безценно!
Всички мъже гледат кифли, лайкват и си чатят. Ама се крият, гадовете. Неясно защо, нали всички го правят.
Важното е да сме живи и здрави и да си правим бебенца. Пък като ни хване голямата депресия след раждането и в последвалите две години, щото секс няма, помощ няма, внимание няма, в повечето случаи и пари няма - пак няма страшно, розето и деанксита са на една ръка разстояние. Любовта е сила!

# 107
Тази авторка звучи като онази от Германия - като й кажат истината и агресира.

Да, много удивителни и инфантилно поведение.
Да видим щом отсега е с такова истерично поведение, какво ще стане, като започне да ѝ казва, че е дебела, коремът ѝ е в стрии, задникът - дебел, а главата на раменете - повяхнала и намусена. Дали на детето ще му хареса тати като започне да води к**вите вкъщи и да обяснява, че е нормално.
Горкото ти дете, още неродено, а вече съжалявано от лелите във форума.
Къде видя инфантилно и истерично поведение??? Добре изглеждаща жена съм, след като родя ще си вляза отново във форма с това как изглеждам нямам проблем . Той ме целува, той ме желае, той ме прегръща, но когато разпуска гледа жени, кога ще асимилирате думите ми, или ще продължаваме да спорим до безкрай. Четете и разбирайте правилно ! Хахаха отново ще се повторя "четете внимателно и вниквайте в думите " без някакви лелички само да се заяждат вместо да дадат правилен съвет на по-младите, които искат здраво семейство.

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ми маци, лелите като са били млади, са гледали, не са спали, и си имат здраво семейство.
Какъв съвет да ти се даде? Мача е свирен!

# 109
  • Бургас
Той ме целува, той ме желае, той ме прегръща, но когато разпуска гледа жени, кога ще асимилирате думите ми, или ще продължаваме да спорим до безкрай. Четете и разбирайте правилно ! Хахаха отново ще се повторя "четете внимателно и вниквайте в думите " без някакви лелички само да се заяждат вместо да дадат правилен съвет на по-младите, които искат здраво семейство.

Ами ето - всичката ви е наред! Не ни слушай нас сърдитите лелички.
Ти си бременей, той ще вършее из социалните мрежи - идилия..

# 110
  • София
Щом проблемът е от началото на връзката, значи не му е важно особено в каква форма си.

# 111
Повечето коментиращи жени защо си мислят че техните мъже не гледат жени,  това че се крият по - добре не значи че са толко примерни. Тихите води са най- дълбоки попринцип
При иначе идеални отношения това е пълен абсурд да я съветвате да го разкара заради едните кифли,  които са свикнали като всяка жена да получава покани и да и се харесват снимки. Не се правете на толко морални

Права си, мацка.
Всички жени се кефят на покани от непознати мъже, то социалните мрежи са за това - ако там не изпъчиш гръд и не разголиш бедър, къде? А пък небръснат мотокарист от Карнобат или гастарбайтер - бояджия в Карлсруе да ти лайкне снимката - безценно!
Всички мъже гледат кифли, лайкват и си чатят. Ама се крият, гадовете. Неясно защо, нали всички го правят.
Важното е да сме живи и здрави и да си правим бебенца. Пък като ни хване голямата депресия след раждането и в последвалите две години, щото секс няма, помощ няма, внимание няма, в повечето случаи и пари няма - пак няма страшно, розето и деанксита са на една ръка разстояние. Любовта е сила!
Оууу можело и нещо позитивно,което също е част от истината

# 112
  • София
Тази авторка звучи като онази от Германия - като й кажат истината и агресира.

Да, много удивителни и инфантилно поведение.
Да видим щом отсега е с такова истерично поведение, какво ще стане, като започне да ѝ казва, че е дебела, коремът ѝ е в стрии, задникът - дебел, а главата на раменете - повяхнала и намусена. Дали на детето ще му хареса тати като започне да води к**вите вкъщи и да обяснява, че е нормално.
Горкото ти дете, още неродено, а вече съжалявано от лелите във форума.
Къде видя инфантилно и истерично поведение??? Добре изглеждаща жена съм, след като родя ще си вляза отново във форма с това как изглеждам нямам проблем . Той ме целува, той ме желае, той ме прегръща, но когато разпуска гледа жени, кога ще асимилирате думите ми, или ще продължаваме да спорим до безкрай. Четете и разбирайте правилно ! Хахаха отново ще се повторя "четете внимателно и вниквайте в думите " без някакви лелички само да се заяждат вместо да дадат правилен съвет на по-младите, които искат здраво семейство.

А ти какво правиш в сайт за "лелички", че и съвет търсиш от тях? Това е първият ми въпрос. Вторият е - откъде разбра, че тук са само "лелички"? Всъщност, имам и да добавя нещо...Мърлячи като твоя най-вероятно плакнат очи именно с готини лелички...А щом изобщо плакне очи където и да било, значи не си толкова готина, за колкото се смяташ! Наистина напомняш много на една отчаяна ромка, която наскоро ни занимаваше тук с подобна проблематика. И тя като теб беше "най-красива на село", а мъжа и дърпаше ръчната на "лелички"..А тя като теб му беше наредила няколко чавета за отглеждане..Та, хубаво е преди да тръгнеш да си решаваш проблемите при "леличките", да си дадеш обратна връзка какво наистина представляваш ти самата!

# 113
Авторке, и да има някоя точния съвет за теб, с това отношение не предизвикваш желание да ти бъде споделено.

Иначе предполагам, че до три страници ще се окаже, че то проблем няма, а ние сме смотани и нищо не разбираме от мъже и любоФ.

PS. Къде пък видя позитивно в поста на BernardaM.? 😀

# 114
Е, лелички станахме пък сега... Еми така е, като престареем и освирепяваме... Направо завист ме тресе, признавам си, от тази приказна идилия, описана по-горе... А какъв беше проблемът, че забравих...?! Joy

# 115

При иначе идеални отношения това е пълен абсурд да я съветвате да го разкара заради едните кифли,  които са свикнали като всяка жена да получава покани и да и се харесват снимки. Не се правете на толко морални

Като са идеални отношенията, защо Hayli му гледа профила, какво и къде гледа?
Защо се ядосва? Ако не я засяга, да махне с ръка и  да спре да гледа профила.

Hayli, кое те накара да се загледаш какво следи мъжът ти в социалните мрежи?

Разберете, ако вие самите не се съмнявате в мъжете ви, нямаше да им следите профилите и да се тревожите, какво  и къде гледали.

# 116
  • София
На път съм да се закълна, че това е девойчето от Германия и всъщност чака трето, не първо.

# 117
Аз не се очудвам, че авторката подскача и не й харесват коментарите. То, на кой му харесва истината в очите, особено ако е и нелицеприятна, но факта, че тя самата не се чувства добре от постъпките на мъжа си е показателна.

# 118
Повечето коментиращи жени защо си мислят че техните мъже не гледат жени,  това че се крият по - добре не значи че са толко примерни. Тихите води са най- дълбоки попринцип
При иначе идеални отношения това е пълен абсурд да я съветвате да го разкара заради едните кифли,  които са свикнали като всяка жена да получава покани и да и се харесват снимки. Не се правете на толко морални
Вярно ли така сме свикнали всички жени, а? Викаш, само се преструваме по форумите на дръж-ми-шапката-ТОЛКО-морални... Ние си траем за нашите мъже дето зяпат по мрежата кифли всяка свободна минута, а нея съветваме да не си трае само за да й направим мръсно, а... К*чки гадни сме всички тука бееееее... JoyJoyJoy

# 119
Не съм прочела нито един коментар. Само казусът на авторката. Няма нужда да чета коментарите. Направо ще се обърна към авторката да го разкара веднага. Не мога да повярвам, че има жени с такова ниско самочувствие и себеуважение. Да позволява един мъж да я тъпче, лъже и гаври с нея.

Общи условия

Активация на акаунт