Частни училища -информативно - дискусионна тема- 65

• 45 428
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Това раздвижване го чакаме от много години, ама все не се случва. Joy

# 631
  • София
Кои са новите три гимназии?

# 632
То училища, ама игрите са най-важни, къде ще има съученици, дето да играят заедно през компа.
Няма да забравя братче като му купих слушалки за 250 лв. За мен всички слушалки бяха еднакви, той имаше слушалки за 10 пъти по-ниска цена от това, нали се чува? И той ми обясни спокойно и съвсем сериозно защо иска други. Понеже в игрите, там във виртуалния свят, някой се промъквал зад гърба му да го застреля и той не го чувал с простите слушалки! Затова така го убивали в игрите. Сериозен аргумент! Отидохме в мола и му взех слушалки за 250 лв. То и по-скъпи има...и с тези слушалки той чува, ако някой се промъкне зад гърба му в играта, обръща се и стреля братче, та не могат да го убият. Гушна ме и каза - тати, много ти благодаря за тези слушалки, така вече не могат да ме убиват, каза. С тези слушалки чува, ако някой се промъква зад гърба му. В играта, на екрана това, а не в живия живот, разбира се. Леле Боже...аз като съм раснал, нямаше такива неща 😂
То преди 2 години му ги купих, даже и не помня вече. Ама за него е много важно това...

# 633
  • София
То училища, ама игрите са най-важни, къде ще има съученици, дето да играят заедно през компа.
Навсякъде ще има.

# 634
Това раздвижване го чакаме от много години, ама все не се случва. Joy

Някакво дежавю имам с това "раздвижаване". От преди 7-8 години.
И няколкото приемливи като ниво частни гимназии имат или изпити, или вземат НВО и изпити.

Това с гимназиите към начални училища е топ избор на родител-касичка. И се чудя как ще установите, че не ви баламосват и в нито един период от 1-до 12 клас нямате външен измерител за качеството на образованието, което това училище твърди, че дава на детето ви?

# 635
И в СС ли?😂 В КО играят яко братче момчетата, след училище, и си пишат на английски в чата...изумих се колко знаят, гледам чата отвреме навреме, сакън той да не разбере...и сленг владеят, Абе въобще...пишат си като англичанчета братче...по-лесно им е на английски, ама пишат по-добре от на български... знаят си го...някои неща и аз не разбирам, владеят сленга като жители на лондонските квартали😂😂😂

# 636
  • София
Че те в СС да не са от друга планета? Joy Навсякъде играят.

# 637
Успокои ме, евалла, Санака!

# 638
При някои деца отминава тази мания. Преди беше някакъв кошмар, нон стоп можеше да играе на форт найт и що пари сме дали..денонощно.. Един ден всичко приключи.. Беше ни толкова странно.. А то какво станало- някой така го е бил, че моето комплексарче не иска повече да играе, явно от срам..Smile
 Де да беше така амбициозен и в училище и се ядосваше ако не е първи...ама..няма пълно щастие..

# 639
  • София
Е, то с времето отминава. В гимназията вече са по-големи, по-самостоятелни и социалният живот на живо взема превес. Още играе, но тази година значително по-малко. Скитането с приятели става по-интересно.

# 640
Манията по фортнайт кога отминава, че моят син адски ме дразни? Даже не толкова, че играе, ами че гледа едни младежи, които играят и влагат такъв ентусиазъм все едно направили научно откритие. И само се пазари кога да му купя в-бъкс и дали може след училище да играе с тоя или оня съученик или приятел. Тази седмица е изпитна - всеки ден до обяд има изпити по всеки предмет по 2 или 3 часа и следобед се прибира да преговаря за следващия ден. И нахалникът пак се пазари да играе с тоя и оня! 🤦♀ Чудя се кога ще се счупи нинтендото, че да приключим.

# 641
Купувам вибокси и аз😂 не често, но понякога не мога да се измъкна...да, фортнайт е основно сега. До 3 клас беше броу Старс, та дори беше нарисувал броуърите, много хубави рисунки бяха... сега фортнайт братче, и какво още, не знам и не искам да знам

https://bg-mam.ma/p/1262891/41636536

# 642
mauvette, в ИА ни посрещнаха и разхождаха  из училището децата от гимназията. Големи сладури-интелигентни, възпитани, свободно изразяващи се деца. Директорката  и учителите, които се включиха също ми направиха страхотно впечатление. В много голяма степен копират АК-клубове, множество предмети на английски, парламент, вестник, алумни клуб и т.н. Базата е ясна, нямам забележки.
На виртуалния ден на АК аз очаквах, че участващите  родители минимум ще са отворили сайта на колежа и няма да се налага да се отговаря на въпроси, чийто отговор е на един клик разстояние.
Това видимо изнерви  отговарящите на въпросите им, а мен отегчи. Искаше ми се да усетя духа на колежа, но нещо не се получи.
Надявам се, когато отидем на място това да се промени.

# 643
Казаха ли кога и какво изпити се държат в ИА?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт