Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 45 013
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Така и предположих, че бройката от 15 те смущава. Я кажи с кой код го викна, като ми мине въздържанието и се сетя за още 15 неща, които ми трябват да знам как да я намеря тази оферта.

# 646
15 aртикула по 2 лв ще са 30 лв (ако излизат дреболии - аз имам много в уишлиста, затова ми се появяват), а после ще ти даде купони, които да използваш за по-едри покупки. Като гледам са все такива за 50% отстъпка.
Ако са по един лев - даже още по-изгодно. Сега в поръчките имах доста такива неща (имам предвид, че купоните излизат по-евтино и същевременно човек си взима дреболии, които отдавна е избрал) - отвертка за очила, канцеларски листчета с форма на различни планети, разни корди (за бижута) и др.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 22:52 от pppqqq

# 647
  • София
Много зависи от къде ти дава да избираш тези 15 продукта. Щото ако е от листа, в която 1 левовите са завишени до 5-6  левови... трябва после големи покупки да правиш, за да си избиеш разликата. Абе той шефа си е направил сметката Sunglasses

# 648
Ами значи да се считам късметлийка, защото Тему чу молбата ми Simple Smile Нали ви се бях оплакала, че докато се накумя да поръчам таблет за сина си, всички интересни оферти секнаха, ни кредити, ни ваучери. Чета, че и при вас се е получило така. Днес ми изкочи оферта, ако поръчам 2 продукта от определена страница, ще получа 200 лв. ваучери. А ако поръчам в рамките на 5 часа - ваучерите стават 300 лв. Познайте дали не се възползвах, че да не вземат и този път офертите да изчезнат. Поръчах един спортен сутиен за 5 лв. и 5 чифта мъжки чорапи за 5 лв. Пусна ми 300 лв ваучери и единия ( за отстъпка от 60 лв. за сума над 160 лв) го опуках за таблет, в комплект с клавиатура, стойка и мишка. Остава и да дойде читав Simple Smile

Сигурно ще се възползвам и от някои от останалите, че нали на въже ме държаха 1 седмица без хубави оферти Simple Smile

Така, че момичета, има надежда и при вас да завалят хубави оферти Simple Smile

# 649
Може ли линк към таблета?

# 650
Минавам да благодаря на дамата ,която сподели ,че може да се поиска кредит и при неизпратена навреме поръчка,току що пробвах и ми дадоха 10лв кредит Grinning Поръчах на 17-ти,но още не е събрана даже.Яд ме е ,че не го знаех при предишната Grinning

# 651
  • 1st floor
Минавам да благодаря на дамата ,която сподели ,че може да се поиска кредит и при неизпратена навреме поръчка,току що пробвах и ми дадоха 10лв кредит Grinning Поръчах на 17-ти,но още не е събрана даже.Яд ме е ,че не го знаех при предишната Grinning
Как се проверява какъв е срока на изпращане и съответно дали е изпратена на време. Аз  виждам само срок за доставка. Щях да питам и предишния път, когато коментирахте, но съм забравила.

# 652
Здравейте,имам две поръчки които са с крайна дата днес,но няма да пристигнат днес.Въпросът ми е ,как да си поискам 10лв за забавяне.

# 653
  • Враца
Как се проверява какъв е срока на изпращане и съответно дали е изпратена на време. Аз  виждам само срок за доставка. Щях да питам и предишния път, когато коментирахте, но съм забравила.
При мен тази информация за срока за изпращане се появи, когато влязох в чата и избрах забавената поръчка. И поисках инфо къде се намира. Изписаха ми, че трябва да бъде изпратена 13-15.10. И после ми дадоха 10 лв. Иначе не знам, ако не е забавена дали излиза това.

Поръчах поредните дреболийки - 3 калъфчета за телефона ми, понеже прозрачните пожълтяха и ме дразнят. Някакво съргало за лед за колата и щерка ми поиска нещо като кард холдър за нейния айфон. наместих левчетата от забавената поръчка и малко от корекции.

И на мен все тъпи купончета ми дава, малко почивка Simple Smile от поръчки.

# 654
Как викате карта за намаление, на мен вече не ми пращат.

# 655
Може ли линк към таблета?
Eто това е таблетът, който поръчах
https://share.temu.com/Ae2cwwpa0cA
Не ми се получи линкът, ще пробвам отново.

# 656
Изчерпан е за съжаление....

# 657
Soul Free , не е изчерпан, не успях да дам правилно линка. Сега го коригирах. Опитай пак да влезеш.

# 658
Как викате карта за намаление, на мен вече не ми пращат.

Никак. Чакаш да ти изпратят оферта.

# 659
Здравейте! Включвам се в темата да питам поръчвате ли си от Тему съдове за готвене и въобще каквито и да е аксесоари за храна, особено нагряващите се? Имам някакви резерви заради новините за завишени вредни вещества. Вярно, че масово нямаме представа какво съдържат продуктите на пазара. Все пак ако са брандирани, това ми дава някакво спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт