Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво включва опцията за "ускоряване" при поръчка?
Как мога да използвам кредити от върнати пратки?
Как мога да платя поръчка с част от върнати кредити и част с PayPal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво включва опцията за "ускоряване" при поръчка?
Опцията за "ускоряване" при поръчка в Temu позволява на потребител да ускори доставката на артикул, ако е необходимо да го получи преди определена дата. Ускоряването е налично веднага след като поръчката бъде платена. Важно е обаче да се отбележи, че това не важи за България и не влияе върху статуса на пратката; по-скоро служи като напомняне за проверка при забавяне.
-
Как мога да използвам кредити от върнати пратки?
-
Как мога да платя поръчка с част от върнати кредити и част с PayPal?
-
Какви са предимствата от използването на Revolut или PayPal за онлайн пазаруване?
-
Какви стъпки трябва да следвам при връщане на артикул?
Нали ви се бях оплакала, че докато се накумя да поръчам таблет за сина си, всички интересни оферти секнаха, ни кредити, ни ваучери. Чета, че и при вас се е получило така. Днес ми изкочи оферта, ако поръчам 2 продукта от определена страница, ще получа 200 лв. ваучери. А ако поръчам в рамките на 5 часа - ваучерите стават 300 лв. Познайте дали не се възползвах, че да не вземат и този път офертите да изчезнат. Поръчах един спортен сутиен за 5 лв. и 5 чифта мъжки чорапи за 5 лв. Пусна ми 300 лв ваучери и единия ( за отстъпка от 60 лв. за сума над 160 лв) го опуках за таблет, в комплект с клавиатура, стойка и мишка. Остава и да дойде читав 

Поръчах на 17-ти,но още не е събрана даже.Яд ме е ,че не го знаех при предишната