Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 45 004
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 705
Минимална сума не ми иска само с онази оферта 90% + 7 на 50%.

Имам смс от Бокса, ще ида следобяд. Сигурно са ми обединили двете поръчки, защото от Тему имам 2 известия за пристигнали пратки.

И аз предложих на дъщеря ми да се запише в групата. Joy

# 706
Ако цъкнеш на връщане на продукт и ти кажат да го върнеш,но се разколебаеш проблем ли е? Задължително ли е да го върнеш?

# 707
Ако си генерирала връщане, може да го откажеш. Аз така отказах едно, когато не се събра в кутията на Бокс Нау. После генерирах ново и се разбрах с тях за голям размер кутия.

# 708

Имало ли е вариант при който не ти е искал минимална поръчка от 25лв. за използване на купони? Аз нали това се опитвах да обясня преди седмица за купоните 20 от 40 и още повече за 10 от 10.01. Ама ако ме изненадаш, че има и таква опция да не досстигаш до 25лв....

Има такъв вариант, но не с купони - аз знам два - единият е онази оферта за отстъпка от 90% на един продукт плюс седем дреболии - докарваш всичко до към 15 лв и плащаш.

Вторият вариант е за получаването на купоните - офертата е "купете два продукта от списък и получете купони за 300 лв" - двата продукта може да струват 10 лв или по-малко и пак не е нужно да се стигне до 25 лв за поръчка.

# 709
Тази вариация на купоните 200/300 е още по-кофти, отколкото си мислех. За 20/40 ми иска минимална сума на поръчката 25 лева. Минавам на следващата стъпка🤣
Имало ли е вариант при който не ти е искал минимална поръчка от 25лв. за използване на купони? Аз нали това се опитвах да обясня преди седмица за купоните 20 от 40 и още повече за 10 от 10.01. Ама ако ме изненадаш, че има и таква опция да не досстигаш до 25лв....
Ще потърся в поръчките си, които са с другата разновидност купони. За 10.01 ясно, там бях силно възмутена, че не ми дава нещото за 1 стотинка🤣

Всъщност, при другия вид купони, за 26 лева няма 20/40, а ето какво има.

.

# 710
  • На морето!
Пишете на бота възстановяване на купони и той дава възможност да изберете кой искате ако искате всички си ги избирате

О, това беше много полезно, благодаря!

# 711
За какво възстановяване говорите? Купони, които не сте били ползвали ли?
Защото аз имах доста, ползвах два и изтекоха другите. Мога да си ги възвърна ли?

# 712
Хора, май не четете темата! През страница се говори, че тези купони могат да се възстановят. Наистина се изненадвам как се влиза в някоя тема и дори не си правите труда да прочетете 5 страници назад.

# 713
  • София
Много благодаря за описанието за възстановяване на пари в едномесечен срок, ако е по-евтино сега. От проектора който поръчах само имам близо 20 лв, а заедно с останалите поръчани неща сумата стана 35 лв. Ако не го бях прочела тук, никога нямаше сама да стигна до него. Отделно поръчките са пускани с купони и това го научих от тук Simple Smile

# 714
Взех си пратката, обединени са двете поръчки.
Нямам време сега да я отворя, дано мога тези дни.

# 715
Мен леко ме дразни това  разделяне и  обединяване на поръчки, но ми е ясно, че нещо оптимизират по доставките. Все си мисля, че няма да си получа всичко....Е, досега не е имало проблем, като изключим една смачкана пратка.

# 716
  • София
Пратката с боите ми седи на митницата. Утре е крайния срок за доставка. Следващата на която утре е първи ден за доставка я изпреварва и вече е предадена на куриер. Питам бот-а какво става. Проверявали случая. Май съм гледала твърде много реалитита, в които митничари откриват наркотик във флумастри и взех да се тревожа Sunglasses

# 717
  • София
И моята седи на митницата от 16ти. Вчера трябваше да я получа. Днес получих 10 лева кредит в акаунта. И сега се чудя дали ще получа пратката въобще или да поръчвам отново и да се боря да ми върнат парите от тази.

# 718
Пратка 50/42 ще се хване ли в кутия на boxnow,втората ми поръчка е и гледам,че с тях ще дойде,а ми се виждат малки кутийките на снимката.Притеснявам се да ми не прегънат ролката с фолиото.

# 719
  • Асеновград
Принципно имат и по големи кутии, въпроса по скоро е дали ще има свободна в посочения бокс или ще я засилят да я търсите някъде си. Лятото бях поръчала един багажник за автомобил, дойде със Съмдей, така го бяха наврели в кутията,че едва го извадихме. Много смотано от страна на Тему да не съобразяват обема и размера, и от куриера да поема доставка на пратки извън възможния обем на кутиите. Принципно в системата на куриера би трябвало като се зададе размер да не дава генериране на товарителница ако е извън размера. Ама на кой му пука за клиента.
Вчера пуснах за пръв път с офертата за връщане на кредит. Тази сутрин доста се озорих да открия от къде ми се отваря за да го заявя - оказа се от съобщението за офертата. Много тъпо, понеже до края това съобщение ще мине много назад от ежедневните спам съобщения.
Днес ми пусна 1 на 90%  и 7 на 50% но за пореден път я отказвам това е безумно, цените са надути по три на продуктите които ми предлага .

Общи условия

Активация на акаунт