Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 44 923
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 750
Между другото, в Ю туб има много видеа за арт материали от Тему , както и за камъни (изделия от минерали) от там и обикновено отзивите са смесени към положителни, но коментарите отдолу са странни. Наред с нормалните коментари, винаги има поне десетина, които твърдят, че продуктите са радиоактивни, съдържат живак и олово, произведени са от деца-роби и ако пазарувате от сайта, ще ви дръпне тройно повече пари от картата.

Интересно е как винаги американците обвиняват други държави в анти-кампании... Rolling Eyes

# 751
За полиестера… взех си едно горнище от Шеин, знаейки, че е пълен изкуственяк. Същите са като Тему - китайчета. Направо щях да пукна с него, то такава пот се стича, че нямам думи.

# 752
За детския труд и  крадените дизайни е ясно и нищо ново, за това че ползват за реклама видеа/снимки които общо нямат с тях и това се знае. Те за подобни неща и доста големи компании наскоро изгърмяха (Диор).  Обаче това за радиоактивните материали/живак/олово е ново 20. 
(чакам си поръчката с играчки за пухльовците и разни там шаблончета за чертане - някъде по трасето е все още)

# 753
  • София
Няма проблем, че е полиестер. Преди дни поръчвах от Декатлон разни термо неща - полиестер, разбира се. Нормално. Топлят, леки са, съхнат за отриц. време...

# 754
  • Лутаща се
Ако говорите за връщане на кредит от 30%, в търсачката пишете claimcredit и така излиза.
Това с връщане на кредити не мога да го схвана. Защо връщат и при какви условия?
Написах claimcredit в търсачката и ми изписа, че тази дейност е изтекла. Имам доста вече получени поръчки и 4 чакам.

# 755
Не знам за Декатлон, но като го поносих сутчъра освен топло ми стана и много "хубаво", почна да ми попрехлупва сърцето, зачерви ми се лицето леко пареше , позамаях се, беше Странно чувство за това се поразрових и разбрах за тези специални ефекти от този чудесен плат. Свалих го като се прибрах, изкъпах се и се пооправих.Беше незабравимо как се почувствах. Може на Декатлон да е с различно качество.Порчах си от памучните им неща дано да са памучни!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 23:55 от haotic

# 756
Е то примерно полимерната глина д огровна и специфичен продукт, ако ще от пъпа на Брюксел да я купиш.
Аз си поръчах сега сд карта, ще се радвам на отзиви ако някой е взимал. От камерата за кола и вила съм доволна. От проектора също.  На детето взех някакви неща за фотокамерата, не се одобриха, но ми върнаха парите. Взех и арт...сет за хартия Simple Smile. Ще се радвам за препоръка за сет за цианотопия, бих пробвала.
Тази джвъчка е гениална  https://share.temu.com/7AKmAd8GYjA

# 757
Ако говорите за връщане на кредит от 30%, в търсачката пишете claimcredit и така излиза.
Това с връщане на кредити не мога да го схвана. Защо връщат и при какви условия?
Написах claimcredit в търсачката и ми изписа, че тази дейност е изтекла. Имам доста вече получени поръчки и 4 чакам.

То трябва да ти го даде като оферта. Като накупиш неща от определена страница, ти връща 30% от сумата като кредит в рамките на 7 дни. С claimcredit си “повикваш” всеки ден, за да си вземеш кредита.

# 758
  • София
Тези хора съвсем забравиха поръчката ми - последната информация е от 20-и, че е изпратена и след това нищо. За пръв път ми се случва такова забавяне преди да излети.
Ако ъпдейтите са верни, разбира се.

# 759
Не пиша нищо. Отивам в съобщенията и отварям офертата, там има бутон заяви.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 04:06 от DeVa®

# 760
Тези хора съвсем забравиха поръчката ми - последната информация е от 20-и, че е изпратена и след това нищо. За пръв път ми се случва такова забавяне преди да излети.
Ако ъпдейтите са верни, разбира се.
И при мен беше така. На 19.10  изпратена, после нищо и изведнъж на 22.10 пишеше, че е на летището в очакване на полета (още го чака, няма обновяване) . Така че, изчакай, може и при теб да се появи.

# 761
моята пратка чака да излети...не помня от кога...
21.10 беше първи ден за доставка.

# 762
  • софия
Между другото, в Ю туб има много видеа за арт материали от Тему , както и за камъни (изделия от минерали) от там и обикновено отзивите са смесени към положителни, но коментарите отдолу са странни. Наред с нормалните коментари, винаги има поне десетина, които твърдят, че продуктите са радиоактивни, съдържат живак и олово, произведени са от деца-роби и ако пазарувате от сайта, ще ви дръпне тройно повече пари от картата.

Интересно е как винаги американците обвиняват други държави в анти-кампании... Rolling Eyes
За всичко това се пише навсякъде.
Нали и тук мине - не мине и се появи звезда (обаче в последно време са ни поизпуснали) да ни каже как приятелка на шуранайката на шурея ѝ била споделила, че на приятелка на приятелка ѝ били изтеглили пари от картата и може би това  било от тему.

Доста пари ще връщат за забавени поръчки от този месец.

# 763
Не ми пращат никакви оферти, ваучерите свършиха, така че съм пас. Чакам още две поръчки, но ти седят на изпратени от много време.
На мен ми връщат пари само по карта - 20 ст, 50ст, досадно е, при вас как е?
Онзи ден едно калъфче за телефон пристигна счупено, бях хвърлила опаковката, искаха да им го връщам - за 1,7лв? Нещо вече са променили политиката или поне при мен. Явно ще се разделяме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 764
  • Асеновград
В последно време и на мен ми връщат на карта, което е много досадно понеже виждам парите реално след седмица. Излизат в картата,че Тему връща но реално се реализират след седмица. Реших да следя и водя статистика и това е резултата. Преди три дни си потърсих парите от върната стока, която седеше със статус приета от подателя, пуснаха ги, но още не са върнати реално, тоест не са налични.
Появиха се при мен пак оферти, но не всяка е изгодна и някои ги отказвам, като два продукта подарък , при покупка на продукти над 90лв. Това което излиза за избор подарък са дреболии които не струват да платя 90 лв. за неща по надути цени.

Общи условия

Активация на акаунт