Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 44 892
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 765
  • софия
Вчера ми върнаха повечето стотинки към профила и само веднъж към картата. Нямах възможност за избор в никой от случаите.

# 766
  • Асеновград
Вчера ми върнаха повечето стотинки към профила и само веднъж към картата. Нямах възможност за избор в никой от случаите.
Така е и при мен. Забелязах интересна закономерност , не знам дали съм права.
Там където съм доплащала малко и съм ползвал основно за плащане върнат кредит ми връщат корекцията като кредит.
Когато са заплатени целите с карта , и не е ползван кредит не ми дава да избера връщане като кредит.
Ако е смесено понякога дава избор, но не успявам да хвана при какви условия дава да се избира.

# 767
  • софия
Току-що пак като кредит. Ползвала съм купон при поръчката.
Като се замисля, по карта са ми връщали по-малко пъти от пръстите на едната ръка. Не мога да хвана закономерност, ако има такава.

# 768
За втори път правя поръчка,проследих номера на поръчката в Спиди .Ми нищо не излиза,а имам съобщение ,че ще пристигне по Спиди.Трябваше вчера да е при мен,но нищо….,и сега какво мога да направя,едни 30 лв са отишли на вятъра?Има ли къде да се пише или всичко е на вятъра

# 769
Няма да отидат на вятъра. Проследи товарителницата, има номер в сайта на тему. Обади се в Спиди, ако трябва. Поръчвала съм над 20 пъти от сайта, не е имало проблем.

# 770
На мен половината ми пуловери са от полиестер (и са от Уайкики).
Скрит текст:
Между другото, харесва ми това, че излизат почти сухи след два часа въртене в пералнята - почти като магия Joy

Ако нещата бяха толкова вредни, Пепко, Лидл, Кауфланд и Синсей нямаше да ги продават (уточнявам за Кауфланд и Лидл - имам предвид нехранителни продукти - обикновено домакински, но също и  някои технически джунджурии, разнообразни аксесоари и др.).

При мен сега връщат само в профила - нямам опция за карта. Вчера (изненадващо) си върнах 5 лв от  дреболии - от корекция на цената.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:34 от pppqqq

# 771
  • Асеновград
Като се замисля, по карта са ми връщали по-малко пъти от пръстите на едната ръка. Не мога да хвана закономерност, ако има такава.
Нямам в предвид дали съм ползвала оферта и ваучер за намаление, тук не виждам закономерност.
От момента в който започна да ми дава само връщане по карта, отварям историята и виждам , че тези съм ги платила на 100% не съм ползвала за някаква сума плащане със събран Тему кредит от корекция на цена.
А там където съм плащала част от поръчката или изцяло с кредит от корекция на цена, виждам връщане като кредит в Тему.

# 772
  • софия
Нямам в предвид дали съм ползвала оферта и ваучер за намаление, тук не виждам закономерност.
От момента в който започна да ми дава само връщане по карта, отварям историята и виждам , че тези съм ги платила на 100% не съм ползвала за някаква сума плащане със събран Тему кредит от корекция на цена.
А там където съм плащала част от поръчката или изцяло с кредит от корекция на цена, виждам връщане като кредит в Тему.
При мен върнатите 60 ст. към карта са от поръчка, по която съм ползвала купон и 21 ст. кредит от корекция от предходни.
Не знам имат ли такси за превод, нямат ли, но ми е безумно да ми връщат стотинки по картата, ама те си знаят.

# 773
Може би съм алергична просто. Иначе изглеждат красиви и бих искала да ги нося суичерите и тениските и блузките...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:15 от haotic

# 774
Това зависи от банката ти, счетоводство.Мен ми върнаха и така ми обясниха от банката, два
 три дни и ми ги отчетена преведени.

В последно време и на мен ми връщат на карта, което е много досадно понеже виждам парите реално след седмица. Излизат в картата,че Тему връща но реално се реализират след седмица. Реших да следя и водя статистика и това е резултата. Преди три дни си потърсих парите от върната стока, която седеше със статус приета от подателя, пуснаха ги, но още не са върнати реално, тоест не са налични.
Появиха се при мен пак оферти, но не всяка е изгодна и някои ги отказвам, като два продукта подарък , при покупка на продукти над 90лв. Това което излиза за избор подарък са дреболии които не струват да платя 90 лв. за неща по надути цени.

# 775
  • София
МG18, вчера последен ден ли ти е бил за получаване?  При проследяване от системата на Тему, къде пише че ти е пратката?
В най-лошия случай би трябвало да ти възстановят парите.
Моята, на която вчера и беше последен ден също я няма и няма движение, но е ясно че следите ѝ се губят след митницата. Ще чакам още няколко дни и ще звъня на спиди ако няма развитие. Дадоха ми 10лв. сега какво следваше, още нещо ли щяха да ми дават за следващите дни забавяне?

За полиестера, не знам дали има смисъл да отварям дискусия. Има хора на, които не им понася, но това е субективно. Доколкото детето ми носи и якета от изкуствена материя и с изкуствен пълнеж, надявам се да няма проблеми и с това. За мен най-големия им проблем е че не се разлагат в природата, но пък у нас не хвърляме дрехи току така. Аз износвам, след това рециклирам.

Сега при мен е сушата за оферти. Нямам никакви, дори 30% връщане.

# 776
Имам 7-8 акаунта, на всичките ми връщат по карта. Питах в чата, бил ми ъпгрейднат акаунта. Към револют идват за 2-3 дни в картата, обаче аз не мога да проследя какво са ми върнали.

# 777
Аз пък за сефте имам оферта,  но за нещастие на алгоритъма точно сега няма да поръчвам повече. Или точно затова почна атаката.
Аз не понасям полиестер, акрил, нищо изкуствено, от изкуствени пуловери ми става лошо, от спортни блузи също, умирисват се, абе като принцеса нося лен, памук, вълна, кашмир, и т н . Мъжът ми няма никакъв проблем, даже ги предпочита да не глади. Явно е индивидуално. Не просто не е чувствителен, наистина не получава всички тези ефекти, които получавам аз.

# 778
Може и да има разлика в качеството на тези от Лидл, Пепко, Синсей, не е като да не съм носила изкуствени неща, но този суитшърт от Шеин беше отврат като усещане. Иначе отвътре е мекичък.

# 779
На мен дрехите, които не се гладят, са ми любими. Имам една риза от Уайкики и един панталон (офис панталон, не спортен), които не се мачкат - излизат от центрофугата готови за носене. Ще ми се да означават по някакъв начин този вид полиестер, за да го различа от другия и да си купя повече неща от такъв материал.

Общи условия

Активация на акаунт