Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 45 174
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 555
На мен автоматично си ми дадоха кредита за забавяне.

# 556
Много бавни почнаха да стават , и с изпращането и с полетите , в Бг се знае, няма нужда да го говорим Grinning

# 557
  • София
И ние имаме топката за домашни любимци. Издръжлива е на куче, вече няколко пъти я презареждаме и си работи повече от 3-4 месеца.

Шапката със слушалки ме заинтригува и мен. Чува ли се силно музиката извън шапката? Всмисъл колонка ли е или слушалки?

# 558
  • София
Аз също исках подобна лента за глава със слушалки и се възпрях единствено, че не знам как стои въпроса с прането. Освен това, единствената причина поради която бих искала да съм на 7 години е да си сложа такава мечешка шапка Wink

Поръчките и по-бавни ще стават към Коледа, освен ако "шефа" не си е осигурил вече собствените самолети. Но за всеки случай, не чакайте до последно, че като си купувам лампички и чета отзивите от миналата година, има недоволни че са пристигнали след празниците.

# 559
Аз купих за навън тези, сега и за съседката, че ги хареса  https://share.temu.com/V0zhZ32dnhA, метнах и едни шарени, за Коледа Wink
Лед, за навън са

# 560
Затрупах се в момента, не знам как да се оправя с всички джунджурии.
Каква беше политиката за връщане - че имам право на безплатно връщане на един артикул от поръчка ли? Т.е. задължително ли е да върна всичко, което реша едновременно, ако са от различни поръчки или не?

Имам едно малко портмоне за стотинки, което е от тънка мушама и сигурно ще се скъса при първото ползване. А също и една гривна от кехлибар, която идглежда добре, но на пипане е пластмаса.
Освен това имам комплект с къща за сглобяване, който е със скъсана кутия, но вътре изглежда е ок. Чудя се дали да правя проблем заради това, май няма смисъл.

# 561
За каква топка за домашни любимци пишете?
Пропускам нещо...

# 562
  • София
За тази:
Това с корекция на цената е голямо забавление, обаче 14 лева са си 14 лева, макар и събрани от стотинки тук и там
Оглеждам за играчки за двамата пухльовци в нас и тая секция е нещо ново:

Скрит текст:
Блутут шапката ще ми е интересно за мнение  - как пасват слушалките като локация на ушите,  може ли да се пере (в смисъл електрониката може ли да се извади)?

Имаме я, "умна" е Smile
Зареждаш я с кабела, натискаш копчето и тя започва да се върти и да се разхожда накъдето реши. Спира внезапно, пак тръгва... Котката я преследва със страхопочитание.

# 563
Благодаря!
Добавих я за следващата поръчка:-)

# 564
Дайте линк, моля...

# 565
Аз реших да не връщам къщичката, защото я взех на много изгодна цена и ако кажат, че наистина трябва да я върна, не се знае дали ще се наканя да я поръчам пак. Има дребни щети вътре, но само на едно място и мисля че няма да се вижда, като я сглобя.
За портмонето също се отказах, понеже е с купон и сигурно ще ми върнат един лев. Ще сложа стотинки и като се скъса, ще се оплача.
Гривната обаче ме дразнеше, понеже е тъпа пластмаса, а са й сложили цена 12 лв в момента. Попълних връщане, казаха ми да я задържа и ми върнаха 4лв (защото съм ползвала купон и според техните изчисления ми е струвала толкова).

Този часовник много ми харесва.

С дървена верига, има си батерия и беше опакован много културно.

# 566
# 567
Здравейте. Имам 2 по-скъпички пратки (по около 150лв), които стоят в изчакване за изпращане и вече повече от седмица не се изпращат.
Правила съм доста поръчки в тему и досега за 1 ден всички се изпращаха. Някой има ли подобен проблем или е само при мен?
Благодаря!

# 568
Затрупах се в момента, не знам как да се оправя с всички джунджурии.
Каква беше политиката за връщане - че имам право на безплатно връщане на един артикул от поръчка ли? Т.е. задължително ли е да върна всичко, което реша едновременно, ако са от различни поръчки или не?

Имам едно малко портмоне за стотинки, което е от тънка мушама и сигурно ще се скъса при първото ползване. А също и една гривна от кехлибар, която идглежда добре, но на пипане е пластмаса.
Освен това имам комплект с къща за сглобяване, който е със скъсана кутия, но вътре изглежда е ок. Чудя се дали да правя проблем заради това, май няма смисъл.

Можеш да върнеш, колкото искаш артикула от една поръчка, но само веднъж е безплатно. Т.е. ако след 2 месеца решиш да връщаш още нещо от същата поръчка, трябва да си платиш връщането. Можеш да върнеш няколко неща от няколко поръчки в един плик с една товарителница. За повредена пратка снимай и им пиши, според мен ще ти възстановят парите. Всичко трябва да бъде в оригиналните опаковки с баркода на тях.

# 569
И моята поръчка направена преди 10тина дена все още не е тръгнала, пиша в чата всеки ден и нищо. Дадоха ми 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт