Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 45 087
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 570
И аз имам сто поръчки, последно пуснах едни дънки, всичко идва за ударно време , и то със Спиди, е вече сума дни не тръгват тия дънки, ще кажеш че кой знае какво...явно има някакво забавяне.

# 571
И аз имам забавяне. Писах 2-3 пъти. Първият път ме дадоха 10 лв, а вторият път 20 % отстъпка.

# 572
Хм, писах и аз и ми дадоха 10 лева наистина...добре че каза

# 573
Споделете,от кои плътни чорапогащници сте доволни? Да не са дебели 5см.,но да стават за рокля през зимата. И плътни фигурални,ако сте купували.

# 574
  • В страната на бурите
И миите пратки си отлежават. Дадоха ми по 10 лв. за 2 от тях, за другите да изчакам.

# 575
Някой попадал ли е на читава външна батерия за зареждане на тел. Уж от Емаг купих 20000 м ампера, а всъщност се оказа 5.
Купих голям албум за снимки, доволна съм в предвид цените на който ги продават тук. Както и торбички за подаръци.
Сега гледам коледна украса.

# 576
Зареждат ли ви в момента от хубавите промоции- един артикул на 90%,два подаръка+ 7 артикула на 50%и т.н? При мен рязко стихнаха тези активности.

# 577
Имам поръчка от 13.10. Още не е тръгнала. Благодаря, че споделихте, че дават бонус 10лв. Писах на бота с въпрос къде е пратката ми и директно ми дадоха 10 лв бонус.

Оглеждам и аз чорапогащниците. Ако някой е поръчвал и е доволен, моля да сподели. Търся плътен за зимата да може да се носи с рокля или пола.

# 578
След голяма чуденка поръчах таблет с ваучера за -90 лв ми излезе 140  лв . Да видим като дойде какво ще е ....
Чакам и дебел чоропогащник взех го за 3 лв

# 579
pebals94, дай, моля те, линк за чорапогащника. Благодаря предварително!

# 580
  • В страната на бурите
Зареждат ли ви в момента от хубавите промоции- един артикул на 90%,два подаръка+ 7 артикула на 50%и т.н? При мен рязко стихнаха тези активности.
И при мен стана същото - преди всеки ден имах оферта(често такава), сега даже връщане на кредит не ми пуска.

# 581
  • 1st floor
Аз пък търся много топли домашни пантофи за мен. С хубава подметка, за да не се мокрят, ако има нещо мокро в банята.

# 582
Аз си взех едни с мекичко отгоре, ама сега не мога да пусна линк.....малко по-късно. Едва ли ще издържат много, ама за парите си са ок.

# 583
Аз последно имах карта за намаление преди 4 дни. Колелото ми се появяваше, като го извикам с код, но сега не искам да опитвам, защото ще се изкуша да купя нещо.
В началото на месеца имах връщане на кредит, вече бях поръчала доста неща и го използвах за една малка поръчка - от 25 лв ми върна 8.

# 584
Аз този тип пантофки съм загледала, имитация са на марка, но не помня коя, синът ми като малък имаше такива.
 https://share.temu.com/jQhUDP0Ph4A

Общи условия

Активация на акаунт