Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 638
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 1 020
Не може с ваучери

# 1 021
И аз имах предвид, че след като се съберат кредитите, се ползват ваучери.
При всички случаи има едно плащане от 100лв, само че като се използва офертата, съответно се събере кредита и се приложат ваучери, за тези пари се купуват двойно или тройно повече неща.

# 1 022
На мен това с кредита ми изтече. Опитах да го измисля от чата и ми даде 20 процента ваучер, до 39 лв. Не е много, но все е нещо.

# 1 023
Става дума като ти върнат парите от кредита 200%, да ти се паднат купони и ще платиш с парите от кредита, които реално са ти печалба + купони, които пак са ти печалба.

# 1 024
  • София
Досега не са ми пращали друга оферта освен връщане на кредит. Купони не съм получавала.

Трябва ми нещо против хлебарки. Има доста предложения, но не знам какво да избера. Някой има ли изпробвано предложение?

# 1 025
Здравейте,
Някой да има впечатления от тази рокля:

Обикновено я предлагат между 25 и 30 лева. В момента имам оферта за 12 и се чудя дали и толкова не са ѝ много.

# 1 026
  • Асеновград
Бокса ги признавам за уникално тъпи , няма друг такъв куриер. Две пратки с обем за малка кутия. Идва ми съобщение за едната. Чакам час очаквайки и втората, понеже и двете бяха със статус очаквана доставка днес. Накрая като не дойде съобщение отидох да взема първата решавайки, че втората е останала за утре или понеделник, тъкмо стигам пред нас и ми цъфва второ съобщение за автомат на другия край на града. Взех си и втората като им теглих няколко цветисти. Получавам и съобщение, че първия бокс бил временно недостъпен затова я били преразпределили, ами майната им, не само беше достъпен ами в кутията имаше място за още 4 пратки с този размер. На едно име са , ама нали трябва някой да мисли. И нали клиента може да бъде разкаран. Интересно ако имах 5 пратки за днес, дали щяха да са в петте възможни автомата за града.................
Сега чакам и посещение от Спиди.
На мен пак ми цъфна офертата с кредита тази сутрин в мейла. Не се комбинира, при плащане с друга отстъпка, само ако имаш  събрана сума в кредит я използва. Иначе после кредита се комбинира с купони за отстъпка.

# 1 027
  • В страната на бурите
Привет, някой купувал ли е робот за почистване на прозорци? Изкуших се от това - https://share.temu.com/dBljgIskRAA
Понеже имах върнати пари от забавяния и с ваучер за отстъпка ми излезе под 60 лв. Обаче още не е тръгнал и мога да откажа поръчката, та се чудя...

# 1 028
Бокса ги признавам за уникално тъпи , няма друг такъв куриер. Две пратки с обем за малка кутия. Идва ми съобщение за едната. Чакам час очаквайки и втората, понеже и двете бяха със статус очаквана доставка днес. Накрая като не дойде съобщение отидох да взема първата решавайки, че втората е останала за утре или понеделник, тъкмо стигам пред нас и ми цъфва второ съобщение за автомат на другия край на града. Взех си и втората като им теглих няколко цветисти. Получавам и съобщение, че първия бокс бил временно недостъпен затова я били преразпределили, ами майната им, не само беше достъпен ами в кутията имаше място за още 4 пратки с този размер. На едно име са , ама нали трябва някой да мисли. И нали клиента може да бъде разкаран. Интересно ако имах 5 пратки за днес, дали щяха да са в петте възможни автомата за града.................
На мен пак ми цъфна офертата с кредита тази сутрин в мейла. Не се комбинира, при плащане с друга отстъпка, само ако имаш  събрана сума в кредит я използва. Иначе после кредита се комбинира с купони за отстъпка.

Според мен нямат право да сложат няколко пратки в една кутия, щом са под различна товарителница. После можеш да кажеш, че не си ги получила. Евентуално трябваше като са за едно лице, да сложат и двете пратки в автомата, но предполагам куриера не чете имена. Представям си го така: има разделени в един кашон пратки за тоя автомат, в друг кашон за друг и той тръгва наред да зарежда. Като свършат свободните кутии, пратките за този автомат, остават за следващия и така нататък. Едва ли има време да седне и да сортира по имена пратките. До където стигнат кутиите - до там.

# 1 029
Поръчах днес ей тези нещица, с купон 30 лв. отстъпка при 60 лв. поръча. Всъщност ми трябваха само цветарника и топката за котараците, другото беше пълнеж. Купонът ми беше изтекъл и си го извиках през чата.

Надявам се цветарника да ми хареса. Изтървах един изгоден метален, докато се кумех да го поръчам.
Иначе чакам да пристигнат тези. Пише че са освободени от митница.

Аз живея на село и ми носят със Спиди. Последната ми поръчка от днес, ще я видим с кой ще дойде и дано не е Еконт, че куриера им за тук е супер нагъл и нелюбезен. Пуснах оплакване срещу него и така и не ми върнаха отговор от Еконт. Което ми напомня че мина месец и половина и ще им звънна, за да ги попитам какво се случва.

# 1 030
  • Асеновград

Според мен нямат право да сложат няколко пратки в една кутия, щом са под различна товарителница. После можеш да кажеш, че не си ги получила. Евентуално трябваше като са за едно лице, да сложат и двете пратки в автомата, но предполагам куриера не чете имена. Представям си го така: има разделени в един кашон пратки за тоя автомат, в друг кашон за друг и той тръгва наред да зарежда. Като свършат свободните кутии, пратките за този автомат, остават за следващия и така нататък. Едва ли има време да седне и да сортира по имена пратките. До където стигнат кутиите - до там.
Точно за това става въпрос, лоша организация. Не е работа на куриера да чете за кого са. Минават през два склада- хъбове и са в система. Нормално е да се оптимизират, още повече ,че не им достигат кутиите.
Преди месец им пуснах оплакване за доставка в ромската махала, днес отново. Ами нямам думи. Това нито ми е следващия най близък бокс, нито е нормално да издирвам пратка на място в което избягвам да стъпвам. При условие че има автомати и по близки и на по безопасно място.  Явно пътя на куриера след моя бокс е директно там и съответно блъска в тези кутии, оставащото.

# 1 031
Получих подложката. Впрочем, уж щяха да върнат парите автоматично, ако не я получа до 1-ви ноември, но не ги върнаха. Все едно, и така е евтина. Надявам се да не се нагрява и да не се подпали при по-дълга употреба.
Имаше такова оплакване в едно ревю, но за друг модел.

# 1 032
На мен не ми е излизала такава оферта, ама май по-добре да не излиза, че що пари натръшках за щуротии....

Преди малко си взех това кошче: https://share.temu.com/nwhfeNEl8HA За 19 лв беше, сега е 39 при мен....

ПС: имам предвид, че го взех от бокснау. Утре ще го сглобя и ще дам отзиви.

Обещах да дам мнение - кошчето си работи с две обикновени батерии (не са включени). Иначе е супер забавно, отваря се при движение. Не знам дали ще е ок, че съм го взела за стаята на детето и сигурно ще е повече игра в началото....хаха

# 1 033
  • Пеликания
Нали може да се пренасочват пратките от Box Now. Още с изпращането се вижда в коя кутия ще се достави.

# 1 034
  • София
О, те в последния момент слагат пратката в друг автомат.

Общи условия

Активация на акаунт