Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 638
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 1 005
И на мен две пратки с краен срок 28 и 29 стоят освободени от митница и не мърдат .Чакам ги със Спиди.Дадоха ми по 10 лв кредит
Надявам се че все пак ще ги получа

# 1 006
Никога не са ми излизали дронове, даже сега не ми излизат други, освен този. А препоръка за някой по-скъп, но хубав?

# 1 007
  • Асеновград
Явно започнаха да се раздвижват, две ми показа,че най накрая са в куриерската фирма. По старата която е със Спиди обаче няма движение, и явно там има някакво забавяне, не са стигнали  до куриерите.
Междувременно и тази със Спиди е взета и утре ще бъде доставена.
Явно фирмата предаваща ги на куриерските се задейства и изведнъж тръгнаха всички.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:14 от Panayotu

# 1 008
И моите две пратки,за които освен купони по 10 лв ми върнаха и парите,са предадени на Спиди. Имам още две с днешна дата, за които бота ми изписа,че ако няма движение до 4-ти,ще ми възстановят сумите. Ако и тези пратки не тръгнат,все едно Коледа подрани у нас. Извън шегата,дано оправят нещата,че съм поръчала и коледна украса.

# 1 009
И при мен първите пратки се раздвижиха.

# 1 010
Мога ли да виждам какви купони ми предлагат преди да изпълня поръчката, т.е. излиза ми оферта 3 подаръка при покупка 50 лв и купони за 180 лв, обаче не виждам какви са тези купони? Като направих поръчката, видях, че са супер тъпи 5 лв за над 110 лв и подобни.

# 1 011
Моята с краен срок 6.11 дойде днес.

# 1 012
Моята пратка трябваше да дойде до 25 октомври най-късно, но още стои на предаване от митницата:thinking: Дали изобщо ще дойде? Освен това ми писаха, че ако не я получа до днес, ще ми възстановят сумата. И сега получавам емайла, че моите покупки са върнати като кредити, това какво означава? Thinking

# 1 013
Момичета, моля препоръчайте изпробван пречиствател за въздуха. Вършат ли работа срещу събиране на прах в помещението?

# 1 014
Получих една мемоари възглавница, която е крайно разочароващ. За пръв път ще връщам. Знам че трябва да я опаковам, да разпечатам етикета и да я занеса в box now. Трябва ли да се обаждам на box now. Получих код на вайбър, не разбрах с него ли се отваря кутия. Във който искам ли box now  да отида? Страх ме е да не обърка нещо.

# 1 015
Да, във всеки клон на Бокс Нау може. Възглавницата трябва да е в оригиналната опаковка с баркода.
Кутията се отваря с кода от Бокс Нау, това е и номерът на товарителницата, която се генерира от Тему.
Не трябва да се обаждаш на Бокс Нау.

# 1 016
Моята пратка трябваше да дойде до 25 октомври най-късно, но още стои на предаване от митницата:thinking: Дали изобщо ще дойде? Освен това ми писаха, че ако не я получа до днес, ще ми възстановят сумата. И сега получавам емайла, че моите покупки са върнати като кредити, това какво означава? Thinking
Че сумата за покупките ви е възстановена като кредит,а ако получите нещата,те си остава за вас безплатно. Аз по-рано писах,имам две такива поръчки,също с дата 25-ти. Вече ми върнаха сумите и днес получих съобщение,че са предадени на Спиди.

# 1 017
Моята поръчка трябваше да бъде доставена до 27 октомври, дадоха ми 10 лв и да чакам. Сега пак им писах, отговорът е, че ако до 4 ноември не ми е доставена ще ми върнат парите.

# 1 018
  • София
Имам чувството, че фирмата дето ги взима от митницата се активира веднъж на две седмици. Ама дано поне всички пратки пристигнат.
Надявах се, че са оправили проблема, но уви - не.
При мен отново по-късна пратка изпреварва сериозно по-ранната още на територията на Китай. Явно са издирвали някой от продуктите ми.

Кажете сега, че ви четох за онзи прогресивния кредит, дето връща 80лв. на 100, някой успя ли да го комбинира с ваучери? Не че съм получила такава оферта, просто ми е любопитно.

# 1 019
То по-скоро като събереш кредитите тогава да ползваш ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт